Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
LA MULTI ANI
, tuturor celor care poarta numele Sfintei Cuvioasei Parascheva!
Livsy sunt si eu alaturi de tine
, si te voi pomeni in rugaciune.
www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie14.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
ANAOMARIA ce este codul IBAN si de ce nu te lasa prin internet banking?
fetele care ati mai trimis ... e vreo problema in a trimite banii in cont???? ca sa gasim solutii
mercic
la multi ani PARASCHIVELOR
SFANTA ZI DE AZI SA NE ADUCA VESTI BUNE
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
jasmine30 spune:
Codul IBAN este chiar contul de pe blogul Alinei. Asa se numeste numarul de cont mai nou: IBAN.
Deci nu e nicio problema cu transferul banilor in cont.
Pup!
cami_antonia spune:
multumesc jasmine de sfat
pupi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
georgia_c spune:
buna dragutele mele si salutari lui cipicah
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE PARASCHEVA/PARASCA si derivatele 
livsy , imi pare rau; o sa treaca ele si incercarile astea cumva , si va iesi si soarele pe straduta ta 
..sper sa treci cu bine peste toate cele intamplate si daca simti vreodata nevoia sa ma suni .. cu incredere
Anaomaria, gargarita ta e o scumpa ..sa va traiasca si LA MULTI ANI micuta Parasca , sa fi sanatoasa si sa-ti bucuri parintii
mi-ar fi placut sa merg si io la Sf Parascheva la Iasi , poate anul ce vine voi ajunge ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
Anaomaria spune:
cami, jasmine mie-mi zice bcr banking ca nu este un cont IBAN valid
Mai incerc cand mai apuc... Va pup
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
Maria-Parascheva
marijan90 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE PARASCHIVA!

ANAOMARIA,sa iti traiasca fetita este o adevarat bombonica si La multi ani!

37+
Gabriela
anadomnica spune:
Anamaria - bine ai revenit acasa!!! Sanatate multa bebelinei si incredere mare in tine ca toate se vor rezolva si va veti obisnui foarte bine toti 3. Felicitari de ziua numelui pt. micuta Parascheva!
Despre codul IBAN: este bun, cum ti-au spus si fetele, poate ceva nu completezi tu bine. Codul IBAN trebuie sa aiba 24 caractere, grupate dupa cum urmeaza: primele 2 caractere sunt obligatoriu RO de la romania, apoi urmeaza un cod de 2 cifre prin care se codeaza sucursala bancii, apoi indicativ din 4 litere care precizeaza pe scurt banca, ex. RZBR, urmatoarele 16 caractere sunt cifre. Vezi ca diferitele versiuni de internet banking te pun sa completezi in casute diferite aceste caractere, unele punand deja de la sine primele 2 caractere care sunt RO si pe care nu mai trebuie sa le scrii tu.
format IBAN: RO33 RZBR XXXX XXXX XXXX XXXX unde x-urile pot fi cifre sau uneori si litere. in cazul alinei avem IBAN:
RO55 RZBR 0000 0600 1195 6981 deschis pe numele Adrian DOnescu la banca raiffeisen bank, sucursala galati.
Eu am reusit sa fac transferul in dimineata asta si nu au fost probleme.
Pup la tine si la printesa Maria-Parascheva si un tort special de ziua ei de nume
Doamne ajuta!
38+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
ANITA75 spune:
La multi ani! tuturor ce poarta acest nume Parascheva,in special micutei Maria-Parascheva sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii parintilor!

magdita spune:
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sf.Parascheva, sanatate multa si tot ce e mai bun in viata
.
Livsy
, imi pare rau ca ai trecut printr-un asemenea necaz, multa putere sa mergi inainte si incredere ca dupa furtuna iese si soarele, asa se intampla intotdeauna 
. Am citit Acatistul Sf.Parascheva postat de tine cu multa emotie si pentru asta iti multumesc
. Sa ne ajute tuturor
.
Anaomaria
, fetita ta e o frumusete, o papusa
, sanatate multa ii doresc.
Anadomnica
, ai grija de tine si de Mariuca ta
.
Va pup pe toate, nu va mai insir, ca sunteti multe, dar, asa cum bine spune Livsy
, imi sunteti toate in inima 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor