Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

BUNA DRAGELE MELE
ieri am intrat, am citit ce a-ti mai scris in ultimul timp, dar a fost o problema pe site si am pierdut tot, astazi am gasit in formula as, urmatoarea rugaciune, cele care au sotii preoti va rog frumos sa spuneti parerea, este o rugaciune simpla, dar spusa cu credinta face minuni!http://www.formula-as.ro/2003/600/spiritualitate-39/rugaciunea-lumanarilor-aprinse-4722.

pe scurt, noi am fost la bucuresti joi la spital, am facut investigatiile, acum trebuie sa ajungem la urolog,ca deh, scapam de una , dam in alta, ma rog ca totul sa fie bine! Marti seara, adica saptamana viitoare avem programare la Fundeni.
Tot joi, Bunul Dumnezeu ne-a ajutat si am ajuns la MANASTIREA RADU VODA, acolo unde sunt moastele SFANTULUI NECTARIE!
De mult vroiam sa ajung, iar joi, am avut aceasta binecuvantare!
DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vvvvv

BUNA DRAGELE MELE
ieri am intrat, am citit ce a-ti mai scris in ultimul timp, dar a fost o problema pe site si am pierdut tot, astazi am gasit in formula as, urmatoarea rugaciune, cele care au sotii preoti va rog frumos sa spuneti parerea, este o rugaciune simpla, dar spusa cu credinta face minuni!http://www.formula-as.ro/2003/600/spiritualitate-39/rugaciunea-lumanarilor-aprinse-4722.

pe scurt, noi am fost la bucuresti joi la spital, am facut investigatiile, acum trebuie sa ajungem la urolog,ca deh, scapam de una , dam in alta, ma rog ca totul sa fie bine! Marti seara, adica saptamana viitoare avem programare la Fundeni.
Tot joi, Bunul Dumnezeu ne-a ajutat si am ajuns la MANASTIREA RADU VODA, acolo unde sunt moastele SFANTULUI NECTARIE!
De mult vroiam sa ajung, iar joi, am avut aceasta binecuvantare!
DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Doamne Ajuta!

Parerea sotului, in leg cu rugaciunea lumanarilor aprinse este ca acea rugaciune "suna" ca un descantec, nu are nimic cu spiritul ortodoxiei.
Nu un nr exact de 40, 160..te poate mantui ci o rugaciune spusa cu smerenie.
Postez link-ul m jos:
www.formula-as.ro/2003/600/spiritualitate-39/rugaciunea-lumanarilor-aprinse-4722" target="_blank">Rugaciunea lumanarilor aprinse, cel postat de tine, mie imi dadea eroare.

Ma bucur tare mult ca ai ajuns la Manastirea Radu Voda, fie ca Sf Nectarie si Bunul Dumnezeu sa va daruiasca in curand un prunc (sau m multi)!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Cami, ti-am trimis un PM te rog sa-mi raspunzi!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Contrar aparentelor, nu v-am uitat nici eu.
Am avut niste zile agitate si triste as spune eu (sa-mi fie iertat). Acum o saptamana cand am ajuns acasa de la scoala (eu lucrez la o scoala particulara, unde avem cursuri cu copiii dupa-amiaza), seara, am fost protagonista unui scandal monstru cu tatal meu... stiu cat de bine suna aceste cuvinte in gura cuiva care se numeste crestin... In acea seara sau noapte am strans tot ce aveam in camera mea si a doua zi m-am mutat la fostul sot, in casa pe care am parasit-o acum un an si care este inca si a mea, in parte.
Am fost initial foarte vesela ca am scapat de comentariile si de atmosfera apasatoare din familia mea si ca sunt pe "propriile picioare"... pana cand am inceput sa vad, foarte curand, va inchipuiti, ca fostul meu sot s-a transformat intr-un strain (evident!!), ca il deranjeaza prezenta mea (evident!) si ca isi doreste sa imi gasesc o alta locuinta cat mai curand cu putinta. Veti spune ca e absolut normal, stiu, si ca din start nu ar fi trebuit sa apelez la el, foarte adevarat. Nu vreau sa ma disculp, pur si simplu am considerat in acea seara ca nu am alta solutie, ca e singurul loc unde ma pot duce cu arme si bagaje, intrucat "solutia" de a ramane la ai mei nu exista. Povestea e lunga si fiecare dintre noi are propriile probleme si preocupari, deci incerc "scurta". Incerc, sper sa-mi si iasa.

Ma bucur totusi ca s-a intamplat asa pentru ca incepusem sa am o parere buna despre cat sunt eu de credincioasa, de pura si de curata, dar in ultimile zile am descoperit ca nu mai aveam loc in inima mea decat de mine insami, ca pur si simplu nu ma pot gandi la altceva (nici macar la serviciu) in modul serios. Nu as spune ca mi s-a clatinat Credinta, dimpotriva, dar a fost o incercare (care va avea un rezultat pozitiv, sunt sigura) pe care am trait-o si poate mi-a fost mai greu decat as fi crezut ca-mi va fi...

Ar fi multe de spus...

Buuun... acum.... am vrut sa stiti ce fac si sa va rog sa ma pomeniti in rugaciunile voastre fiindca de fiecare data am primit foarte mult ajutor cand v-ati rugat pentru mine. MULTUMESC! Mi-as dori sa stiu ce am de facut in continuare, cum e bine si corect si sa am puterea sa fac ceeace trebuie facut.

Cami, nu am inteles foarte bine cum putem sa ajutam. Ca sa nu o deranjez pe Cami, cine stie cum putem dona banuti pentru Alina, va rog din suflet sa imi spuneti si mie, pe pm, am sa anunt cand ma lamuresc, ca sa nu imi scrieti mai multe acelasi lucru si sa va rapesc din timp... Am sa fac si eu ce pot ca sa ajunga mesajul despre Alina la cat mai multa lume. Doamne Ajuta! Ma bucura foarte mult ca s-a ivit o sansa pentru Alina si intr-adevar trebuie prinsa aceasta sansa!! Da Doamne sa fie bine si haideti sa ne rugam mult pentru ea!

Va imbratisez cu dragoste pe toate, imi cer iertare ca v-am bombardat cu problemele mele, am vrut sa stiti de mine si, simcer, imi face bine sa vorbesc... Am realizat ceva pretios cu aceasta saptamana care a trecut, vad acum lucrurile altfel, mi se pare foarte importanta aceasta schimbare a perspectivei. Si ce mai urmeaza dupa-aceea.... Stiu ca Dumnezeu este cu mine, eu simt ca El ma conduce si ca nicio clipa nu m-a scapat din vedetre, dar trebuie sa mai invat ceva (poate sunt multe lucruri chiar!) Incerc sa devin un om mai bun si stiu ca orice experienta conteaza.

Revenind la Cami, sa stii ca mie mi se deschide linkul catre siteul Alinei, dar imi apare o chestie pe care deca o inchid mi se inchide siteul cu totul. Poate cienva remedia asta? Nu am putut citi tot mesajul de acolo pentru ca din cauza acelei ferestre nu mergea sa citesc partea de jos a paginii.
* * *
Inca ceva, de acum incolo eu rugaciunea noastra o voi face dimineata, sper sa nu va suparati, am vrut sa stiti si asta. Seara sunt franta sau am o multime de treburi casnice si nu mai reuseam s-o fac (nu aveam vointa)

Maine, daca Dumnezeu imi ingaduie, am sa merg sa vorbesc cu parintele duhovnic. VA ROG sa spuneti o rugaciune pentru mine! VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!!!

Cu mult drag va rog sa ma iertati pentru lugimea mesajului si pentru faptul ca nu pot (nu am putut) sa fiu alaturi de voi asa cum mi-as dori. Doamne Ajuta! TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

MULTUMESC din suflet lui Happymum care deja a raspuns rugamintii mele de a fi informata cu privire la cum o putem ajuta financiar pe Alina. Sunt pe deplin lamurita, deci va rog sa nu va mai deranjati cu mine

Va pup dulce pe toate!
Cu mult drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doamne AJuta tuturor,

Eu i-am scris lui Cami pe PM dar banuiesc ca are multe pe capul ei si este si nepotrivirea de ora.

Am trimis mesajul de ajutor pentru Alina la toti cunoscutii mei. Unul din prietenii mei a spus ca vrea trimita niste bani insa trebuie sa iau legatura cu Cami pentru un eventual transfer prin moneygram. Poate cineva sa ma ajute? Ii puteti da voi de stire ca astept raspunsul ei?

Cami daca citesti raspunde-mi fiindca m-as bucura sa va ajutam si noi cum putem.

Lili
(... eu ma mai semnez si Elena dar sunt tot aia...astia la serviciu imi spun Elena si raspund acum la 2 nume)
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

livsy

si zau daca e vreun deranj pentru cineva. nici vorba de asa ceva.

sanatate

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

deeeeeeeeeevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LILI AM RASPUNS PE PM
am trimis datele de contact ale fratelui
multumim mult
doamne ajuta

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu sunt aici
citesc mult
scriu mailkuri
incerc sa strangem bani
poate ne ajuta DUMNEZEU

VA MULTUMESC CA IMI SUNTETI ALATURI
SI FRATELE MEU LA FEL

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput