Rugaciune colectiva pentru a avea copii (48)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
theiuta bine ai revenit
sanatate mamei tale
ma bucur ca ai vazut cazul alinei
poate asa reusim
noi tot in spital
antonia ieri nu a mai facut febra mare
asteptam sa vedem
cum e azi
si analizele care inca nu au ajuns
aici e urat:ploua, bate vantul tare, mi se pare si putin curent in camera si antonia a inceput sa stranute iar ... daca raceste iar cred ca explodez
sa va rugati pt noi pacatoasele
cami
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
fetele
uitati-va pe blogul alinei
ca a facut un prieten
un filmulet cu poze cu ei doi
sunt plansa toata
e atat de greu
uita-ti-va sa o cunoasteti mai bine
pe cea care incercati sa o salvati
multumim
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi...
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie18.htm
cami_antonia spune:
fetelor da m-ati lasat singurica azi pe aici?
caciantoni multumim de sinaxar
doamne ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Ne-am intors si noi, ieri de la Iasi.
Multumesc celor care s-au gandit la noi 
. Intr-adevar a fost f frig..brr, numai ca noi nu am stat la coada, ci ne-a dat voie sa intram..si nu am inghetat..
Va inchipuiti ca a fost fff frumos.. ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung la moastele Cuvioasei, mai ales in per aceasta, avand in pantece un prunc!
Am reusit sa ma intalnesc si cu Oanka
, am vizitat Iasi-ul, am fost si la Botosani, la bunica mea (numai ca nu am putut sta m mult
).
Avem aici poze din pelerinajul de la Iasi.
Vizionare placuta!
Merg' sa citesc ce s-a scris cat am fost plecata.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Anaomaria spune:
Buna seara, fetelor
Am citit din urma si am vazut ca toate sunteti cam ocupate, cu diverse probleme pe cap. Si vremea asta de toamna e in ton cu atmosfera sufleteasca de pe forum...Imi pare rau pentru toate cele care aveti diverse nemultumiri si greutati. Ce sa-i facem? Sa ne lasam in bratele bunului Dumnezeu si a Maicii sfinte sa ne mangaie.
Eu nu mai reusesc sa mult sa ajung cu voi la rugaciune si-mi pare rau, dar nu mai am un orar fix si niciodata nu stiu cat va dormi fetita, daca am timp sa merg pana la baie sau am timp sa fac curat in toata casa.
Simt totusi nevoia sa ma alatur voua in rugaciune si sper sa reusesc cat de repede.
Noi suntem bine acum, am trecut la biberon, din pacate visul meu de a-mi alapta copilul nu a fost posibil, poate si din cauza stresului prin care am trecut, cert e ca nu am aproape deloc lapte.
Si ca sa va povestesc cum a fost cu nasterea, trebuie sa recunosc ca nu a fost deloc cum am visat sau mi-am imaginat. Dupa cum poate stiti, fetita nu prea se dadea venita, asa ca pe 29 sept m-am internat in maternitate. Pe la ora 12 aveam dilatatie de 4cm, fara sa simt mari dureri, eram vesela si senina, de se mirau toate dr din jur. Apoi mi-a pus perfuzie cu occitocina si cateterul pentru peridurala. Din cauza unor probleme de sanatate, concentratia la peridurala a fost redusa la jumatate si din aceasta cauza, cred eu, am inceput sa simt niste dureri ingrozitoare. Pe masura ce occitocina isi facea efectul durerile au inceput sa creasca in intensitate si sa fie din ce in ce mai dese. Mi-am muscat mainile si patul si eram uimita in acelasi timp ca un om poate trece prin niste dureri asa de mari fara sa moara sau sa o ia razna. Va spun ca eu am ramas profund marcata de aceste dureri, nu mi-am inchipuit ca sunt asa de mari. Si din cauza occitocinei, cred, erau asa de dese incat nu aveam timp nici sa respir.
Pana la urma s-a terminat totul la 15.35, cand a aparut Mariuta. Nasterea propriu-zisa a fost floare la ureche pe langa travaliu. Am simtit o usurare imensa si o bucurie mare cand i-am vazut fatzuca, cu buzitele ei mici si dragalase. Din prima clipa mi s-a parut foarte frumoasa si am incercat sa-mi intiparesc cat mai multe detalii in minte, pentru ca ea a fost dusa in salonul de copii iar eu am mai ramas pe masa. M-a cusut dr,apoi cand sa cobor am lesinat si m-am trezit in pat, intr-un salon cu lehuze si gravide, unde am zacut pana a doua zi. Apoi am mers la bebitza, in alt salon, unde am mai stat 3 zile si am incercat sa ne descurcam 4 noi mamici cu 4 bebelusi. A fost greu, ca toate eram la prima nastere, habar nu aveam ce sa facem, eram cusute care mai de care mai mult, si in plus venea mereu ba o dr, ba o asistenta, ba o infirmiera sa ne zica ba ca avem prea mult bagaj, ba ca sa aranjam cearceaful pe pat, ba ca sa-i facem aia la bebe, ba ca sa nu-i facem etc etc etc.
Mie toata povestea, exceptand faptul ca am acum o gazulita mica si dragalasa, mi-a lasat o amintire trista. Durerea mi s-a parut imensa, maternitatea veche, cu geamuri care nu se inchideau bine, cu cearceafuri rupte, cu stafilococii care s-au lipit de copilasi, cu dr si asistente mai mult sau mai putin "dragute", cu sali de nastere in care se chinuiau cate doua femei in acelasi timp... Am avut o sarcina foarte frumoasa si speram ca si nasterea va fi la fel, dar Dumnezeu a vrut sa ma smereasca un pic.
In plus, din cauza stafilococului luat din maternitate, am mai ajuns si la spitalul de copii la o saptamana de viata a Mariutei, unde iar am dat de cladiri vechi, cu igrasie, cu gandaci, cu geamuri care nu se inchideau, cu paturi stricate...
Asa ca vorba lui Eminescu: "Floare-albastra! floare-albastra!/Totusi este trist in lume!"
Slava lui Dumnezeu ca exista si ne are in grija, tare multa mangaiere ne aduce impreuna cu sfintii si cu Maica Domnului.
Va pup pe toate si ma iertati
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
Maria-Parascheva
cami_antonia spune:
anaomaria cata dreptate ai ... inseamna ca nu ai apucat sa citesti povestea cand am scris si eu ,... este identica ... nu nasterea este dificila ... ci travaliul ... si mie mi-au pus in peridurala cantitate mica pt ca am parintii cardiaci .... si m-au lasat si pana la dilatatie 7 sau 8 ... am mancatdin pat si din perete vreo 2 ore ... de am vazut stele verzi ... dar cu toate astea iti pot spune ca o asemenea minune merita .... CHINUL DE A TE CHINUI SA RAMAI GRAVIDA A FOST PENTRU MINE MULT MAI MARE DECAT TRAVALIUL NASTERII ...
... dar nu neg ca este greu ... dar ma asteptam sa fie asa... f putine femei nasc usor ... se spune ca dupa nastere ne-a iertat Dumnezeu pacatele ... asa ca asta este ...
ai mii de pupici de la mine
ai grija de bebe
ca eu sunt cu antonia in spital
doamne ajuta!
MaraAnisia spune:
Buna dimineata, dragutelor si Bine v-am gasit! 

Anadomnica, iti multumesc ca te-ai gandit la mine si sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie asa cum spui tu
. Sunt alaturi de tine cu ganduri bune si iti doresc sa ai o nastere usoara si un copilas binecuvantat
.
Anaomaria, e o scumpica fetita ta, multa sanatate iti doresc si numai bine. te imbratisez, mamica fericita 

Camiantonia, 
, multa santate micutei tale si cumnatei sa-i ajute Maica Domnului sa ajunga la operatie.
Sandaa,
si ganduri bune. si eu cred la fel ca si Livsy, ca ai un suflet minunat.
Livsy 
, draguta mea, ce frumos ca esti perseverenta si ne scrii asa frumos
. iti doresc sa ai multe bucurii in viata cat de curand.
Caciantoni, draga mea, 
, te imbratisez si abia astept sa fim si noi gravidute si sa ducem sarcina la capat, sa ne strangem la piept copilasii.
Koko (Corina), foarte frumoasa povestea ta. iti doresc sa ai o viata minunata alaturi de familie 
Va imbratisez cu drag pe toate 
Mara
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica simonia - da, acatistul acesta este de mare ajutor. Eu l-am citit timp de aproape un an de zile si e incredibil ce mangaiere si ce ajutor am primit in partea acestor Sfinti bunici ai lui Iisus. E bine sa-l citesti macar 40 de zile sau cat poti tu, sa te ajute Domnul. Voiam sa mai salut pe mada23 si pe magdita si pe Mara... nu stiu de ce, dar cate 3 pe lista de gravidute v-as vedea pe toate sa fie aici bucurie mare inainte de postul Craciunului. Doamne ajuta! 38+ Maria ![]() Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png
magdita spune:
Buna scumpele mele,
Anadomnica
, nastere cat mai usoara si bebelina binecuvantata
. Ma bucur ca te-ai gandit la noi, Doamne ajuta ca macar una din noi sa ramana gravi anul asta, chiar nu conteaza care
, important e sa fie bine pana la capat.
Cami
, sanatate maxima Antoniei si Alinei, povestea Alinei m-a impresionat ff tare si m-a marcat mult. Ma rog pentru ea, vineri am fost la Sf.Maslu si i-am pus pe amandoi in acatist, sper din suflet sa o aiba in paza Bunul Dumnezeu si Maicutza Sfanta
. Sper din suflet sa se stranga banutzii pana joi
.
Anaomaria
, imi pare rau ca experienta nasterii nu a fost una fericita, insa rezultatul e unul exceptional. Sanatate multa fetitei tale.
Pup toate fetele si Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie19.htm
mara - sa te auda bunul Dumnezeu!....multi pupici si multe imbratisari...
si pentru ca azi este Fericita Cleopatra.....sa le uram din tot sufletul "LA MULTI ANI!" celor care poarta numele acesteia....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa reverse asupra voastra multe, multe binecuvantari....

Maria