Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 8
tveety spune:
Scuze pentru absenta mea...e motivata....nu? ![]()
Tannoo Papanicolu se face dupa terminarea menstruatiei si cred ca pana in ziua 21. Recomand sa faca la inceputul periaodei fertile. Uite eu l-am facut undeva in z12, de ce? Ne-am abtinut 48 ore, oricum inainte de ovulatie e bine ceva repaus, si in al doilea rand in aceea perioada femeile sunt mai "umede", mai deschise si durerea e mai mica. Eu am fost ff multumita, nici nu am simtit, ma pregateam pt durewre cand medicul deja arunca manusile, intreb gata? zice da, nici nu am simtit aproape nimic.
Nu am reusit seara sa intru pe net, cum stati cu analizele??????????
Pupici si voaua fetelor Maya, Vulturas, Alla, Anita, Evanascence 
anca_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, imi puteti spune ceva ? ... nevasta-mea tre' sa faca Papanicolaou; nu stie sigur, se face intr-o anumita zi a/de la cm ? daca da, a cata zi ? mercic si ![]() |
Buna, Tannoo
Pentru a obtine un rezultat real testul Babes Papanicolau se face intre ziua a 10-a si a 20-a de la ultimul ciclu menstrual (prin menstruatie organismul inlocuieste celulele care mor cu altele tinere) + ceea ce a scris alla76.
Bafta
evanescence spune:
tveety
Bine ai revenit....ceva noutati la voi?
am vazut la profilul tau ca esti din Timis,suntem aproape...![]()
spune-mi si mie te rog prin Timisoara unde faceati spermogramele?
si la ce medic ati fost acolo?
stiu ca mergeti la Unguri acum,este cea mai inteleapta alegere,noi la TM am avut doar deceptii si surprize neplacute...

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
tannoo uite aici: Rezultatul unui test Babes - Papanicolau poate fi influentat de existenta sangelelui menstrual, infectii vaginale, folosirea in ultimile 48 de ore a spalaturilor vaginale sau a altor produse precum spray-uri, creme, ovule, spermicide, tampoane vaginale sau numarul insuficient de celule recoltate. De aceea este recomandat ca femeia sa isi programeze efectuarea acestui test in afara perioadei menstruatiei si sa nu foloseasca spray-uri, creme, ovule, spermicide sau tampoane vaginale cu 48 de ore (cel putin 24 de ore) inainte de recoltarea frotiului. Pentru evitarea unor probleme in analiza si stabilirea rezultatului, se recomanda si abstinenta pentru aceeasi perioada. in linii mari cred ca iti raspunde la tot |
mercic pentru detalii
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 tanoo, de ce nu intra sotia ta pe forum sa vb. ![]() |
a tot incercat sa isi creeze cont; a intampinat ceva obstacole; de fapt am si cerut "ajutorul" moderatorilor, insa nu au putut face mai nimic ... asa ca, a abandonat ;
sunt in plus aici, intre atatea fete, nu ?
tannoo25 spune:
multumesc pentru detaliile referitoare la testul Papanicolaou, fetelor

tvetty, nevasta-mea a terminat o parte din analize, cele la sange; sunt toate in parametrii normali; deci, pana aici e bine
; o sa vb cu ea cand o sa ai timp sa intri pe mess
; au plecat musafirii de la voi ?
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
a tot incercat sa isi creeze cont; a intampinat ceva obstacole; de fapt am si cerut "ajutorul" moderatorilor, insa nu au putut face mai nimic ... asa ca, a abandonat ; sunt in plus aici, intre atatea fete, nu ? |
pt astaaaaa

vulturas spune:
| citat din mesajul lui tveety Scuze pentru absenta mea...e motivata....nu? Tannoo Papanicolu se face dupa terminarea menstruatiei si cred ca pana in ziua 21. Recomand sa faca la inceputul periaodei fertile. Uite eu l-am facut undeva in z12, de ce? Ne-am abtinut 48 ore, oricum inainte de ovulatie e bine ceva repaus, si in al doilea rand in aceea perioada femeile sunt mai "umede", mai deschise si durerea e mai mica. Eu am fost ff multumita, nici nu am simtit, ma pregateam pt durewre cand medicul deja arunca manusile, intreb gata? zice da, nici nu am simtit aproape nimic. Nu am reusit seara sa intru pe net, cum stati cu analizele?????????? Pupici si voaua fetelor Maya, Vulturas, Alla, Anita, Evanascence ![]() |
pup si eu fata si vreau sa aud vesti bune de la voi

adiutza spune:
buna!
intreb si la voi, deoarece nu am primit inca un raspuns la un alt subiect:
- sotzul trebuie sa faca o spermograma si in prezent ia branca ursului si tinctura de telina.
Oare trebuie intrerupte tincturile ?
Multumesc mult pentru ajutor.
http://lt1f.lilypie.com/TZlbp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...