Oligospermie-Cap.34

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

http://www.maleinfertility.org/new-therapy.html

un site foarte util cu diverse studii despre tratamente,pt infertilitatea masculina.

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

salutare fetelor...sunt noua pe acest forum insa vreau sa va semnalez ceva..cred ca analizele astea depind f mult si de lab unde le faceti..
Sa va spun de ce..acu 3 luni ,la Medicover-oligoastenospermie..si acum ,la Genesys ..NORMOSPERMIE..fara tratament
Eu ce sa mai cred??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui licorice

salutare fetelor...sunt noua pe acest forum insa vreau sa va semnalez ceva..cred ca analizele astea depind f mult si de lab unde le faceti..
Sa va spun de ce..acu 3 luni ,la Medicover-oligoastenospermie..si acum ,la Genesys ..NORMOSPERMIE..fara tratament
Eu ce sa mai cred??

la genesys, dr. matei a analizat sperma, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Stiti ce ma doare pe mine cel mai mult?Ca nu avem laboratoare performante care sa ne spuna exact unde ne situam.Si nici profesionosti.Eu am efectiv cel putin 10 spermograme facute in ultimele luni si nimic concret:azi aveam gigei, maine nu mai erau.Am cheltuit o groaza de bani si am inceput sa devin frustrata ca nu sunt capabila sa gestionez realitatea, ne simtim mintiti...Toate clinicile au devenit surse de profit si nu surse de reproducere umana.Dezinteresul lor, lipsa realitatii in analiza unui cuplu...nu stii exact unde te situezi, ce sa faci sau unde sa te duci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ai dreptate andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

andra, crezi ca in afara granitelor tarii, situatia e alta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Tanoo, nu stiu cum e afara.Citesc doar si ma documentez.Pana nu am sa merg, nu am de unde sa stiu.Dar chiar ma doare ca uneori existenta noastra se reduce in a face calcule financiare pentru fiecare analiza.Nu mai ai incredere ca sunt facute corect, nu mai ai incredere sa mergi mai departe.Eu nu vreau sa scriu off topic, dar unde as putea face o spermograma reala?
Anita, stiu ca si tu gandesti poate la fel ca mine, dar chiar nu avem nicio solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna,
Andra, da, ai dreptate, asa simt si eu, ca spermogramele sunt diferite de la un loc la altul. Si eu am tot intrebat in stanga si in dreapta unde se poate face o spermograma sigura dar nimeni n-a putut sa-mi spuna. Mi s-a recomandat sa facem la dr Matei, dar parca si aici parerile sunt impartite. Apropos, stie cineva a aparut dr Matei din Italia?
Alla, ce vesti ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Buna fetelor, tannoo...

Am si eu o intrebare si cred ca voi ar trebui sa stiti mai bine : ce lubrefiant prietenos cu folositi sau cunoasteti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui licorice

Eu ce sa mai cred??

la genesys, dr. matei a analizat sperma, nu ?

nu.dr Radu Mihaela.
de ce??

Mergi la inceput