Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 14
evanescence spune:
adriana
Doamne ajuta sa fie bine,sigur a fost un moment emotionant sa vezi punctuletul acela micut....
si o sa vedeti ce mare se face .
E asa bine sa fiti optimisti,mai ales acum !!!
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
llary spune:
Mersi Adriana! vezi cat conteaza optimismul??????Al meu a luat sperotrend si propolis,vit e doar pana la IA-ulmeu si acum cand an facut Ia a avut cea mai buna spermograma ,dupa concentratie 19 mil,rapizi 30% in conditiile in care doar 2-3% avea rapizi pana acum.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Momentan sunt bine. S-a confirmat ecografic sarcina de fix 5 sapt (am ovulat mai tarziu). Acum incepe numaratoarea pana la urmatoarea ecografie. |
bv adriana, ma bucur tare pt tine, o sa ne vedem in parc cu puiutii.
la ce medic ai facut eco, caut si eu unul de zor?
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
cami_antonia spune:
FETELOR
AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT
ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
adrianaBuc spune:
mirela2, eco am facut la medicul meu, care e specializata pe eco. Mihaela Popescu. Are cabinet pe la Aurel Vlaicu, clinica se numeste Miandra Medical; da search pe google si gasesti toate datele. Nu stiu cum sta cu programarile, dar poti incerca.
Ce ma supara e ca incepand de ieri (cand m-am enervat groaznic) ma doare burtica aproape permanent, indiferent cat nos-pa iau. Nu stiu de ce dar sunt foarte calma si astept sa vad ce se intampla.
adrianaBuc spune:
Maya, la doctora mea sigur nu gasesc loc mai devreme de saptamana viitoare si la spital nu ma duc nici picata cu ceara. Am reusit sa imi ies din fire din cauza banilor.
Am observat ca daca ma intind in pat ma lasa durerea, dar din pacate nu imi permit luxul de a sta in pat (mult rau de lucru). Nu am sangerari, asa ca imi sunt optimista. Poate doar se intind ligamentele, sper eu!
Maya_I spune:
Adriana, dar nu trebuie neaparat sa te duci la dr ta, sa depinzi de programarile ei. Te poti duce la orice clinica, la Medlife de exemplu. Eu mai mergeam, atunci cand nu voiam sa astept, la clinica Marie Stopes, e intre Tineretului si Unirii, desi nu e cine stie ce, macar sa faci o eco (care costa vreo 50 lei, daca nu ma insel) si sa te linistesti. Nu cred ca trebuie sa stai asa daca zici ca te doare burta permanent. Si inca ceva, nu trebuie neaparat sa-i spui doctoritei tale ca ai facut eco in alta parte. Asta o faci pentru linistea ta si pentru ca, in cazul in care e ceva grav, sa nu fie prea tarziu.
adrianaBuc spune:
maya, sa stii ca ai dreptate. Cred ca am sa merg sa mai fac o eco, sa vad daca e totul in regula. 
merci maya. Mi-am facut maine la 10 programare la Marie Stopes. 

Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc maya, sa stii ca ai dreptate. Cred ca am sa merg sa mai fac o eco, sa vad daca e totul in regula. ![]() merci maya. Mi-am facut maine la 10 programare la Marie Stopes. ![]() ![]() ![]() |
Adriana,
, cu placere, nu ai pt ce. Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie. Ai intrebat cat mai costa eco? Sa stii ca nu-ti recomand in mod neaparat sa mergi la marie Stopes pe timpul sarcinii pt monitorizare. Eu daca as ramane graviduta nu m-as duce acolo, in mod sigur. Dar asa, cand ai o urgenta pt eco sau control si nu poti astepta pt programare la alte clinici eu cred ca e ok. Nu e nici scump, din cate am vazut. Stiu ca sora mea a platit acum cateva luni, prin primavara, in jur de 120 lei pt eco, control si Papanicolau. Sper sa fie ok si maine sa primesti vestea ca bebe creste in burtica si ca nu e in pericol