Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 10
evanescence spune:
buna ani g,eu zic sa repetati intai spermograma,apoi puteti decide daca ii dai sotului BU....
am mai spus-o....la unii barbati are efecte negative dar reversibile dupa intreruperea tratamentului,deci e bine sa se faca o spermo sa vedeti daca actioneaza.
La noi de ex a mers si la inca multe alte cupluri a avut efecte spactaculoase,are efect hormonal deci atentie!
dar cum am spus efectul este reversibil este un trat natural si nu poate sa strice asa multe....
se poate asocia si cu laptisor de matca dar parerea mea este ca apilarnilul este cel mai bun pt barbati si polenul....
BU scade si tensiunea deci atentie la cei cu Hipotesiune,daca sunt cele mai mici probleme la prostata iarasi atentie sporita,dar se poate asocia cu un ceai care protejeaza prostata...nu mai stiu acum exact cum se numeste planta...revin
In general toate trat naturiste pot ori sa functioneze ori san u aiba nici un efect,variatile de la spermograme sunt normale nu trebuiesc intotdeauna asociate cu un trat facut....asa ne-a zis si DR,sa nu ne bazam niciodata ca avem 10 mil de
maine deja pot sa fie doar 6 mil sau chiar 38...deci ce sa mai zic 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
adrianaBuc spune:
ANI.G, iti spun cum am facut noi. Am facut prima spermograma (dezastru total, 5mil gigei, din care 20% rapizi), dupa care a luat naprazic (1 flacon), potent power (1 flacon), 1 luna jumate BU, dupa care am repetat spermograma. De data asta erau 23 mil, 75% rapizi. Important e sa isi monitorizeze starile pe perioada cat ai BU si daca apar modificari atunci trebuie sa intrerupa. BU poate afecta prostata, de aceea e nevoie de prudenta in administrare. E important sa faca testele hormonale sa vezi daca problemele cu gigeii nu sunt hormonale.
evanescence spune:
adrianabuc felicitari pt rezultatele bune,ma bucur sa aud de reusite cu tratamente naturiste
acum ce faceti? continua trat?
aveti sanse foarte bune de
cu asa o spermo
adrianaBuc spune:
evanescence, din pacate nu ma continuam.
AL meu sot considera ca a facut destule eforturi, probabil s-a saturat de analize, tratamente. Si da, cu spermograma asta am ramas gravi acum 3 luni, din pacate am pierdut sarcina. Daca pana in martie nu se intampla nimic, sper sa avem banuti pentru IA.
ANI.G spune:
Fetelor va multumesc pt. raspuns.
Oricum nu ii dadeam nimic pana nu vad rezultatul la spermograma. Mie mi-e tare teama sa nu aibe probleme cu prostata de la BU...
Noua ne-au iesit 17 milioane, dar tare ma tem ca trebuie sa fie mai rau. De asta vrem sa o repetam, dar in alta parte.
Nu vad care sa fie motivul pana la urma atat timp cat eu ovulez si trompele sunt permeabile....
O sa mai facem si anticorpii aia antispermatici, dar asta e alta mancare de peste.
evanescence spune:
off adriana imi pare tare rau sa aud asta....
dar lasa ca pana in martie se pot intampla multe,eu va tin pumnii fie totul exact cum va doriti 
si apropo daca nu se intampla nimic poate avem si noi sanse cei cu banuti mai putini sa facem un FIV Gratuit
http://www.ms.ro/proiecte-acte-normative.php?pag=1
doamne ajuta....eu de cand am auzit la Protv stirea am luat foc...am citit pe net de mi-au iesit ochii din cap sa caut unde trebuie sa ne inscriem si noi in program...dar inca nu e legea definitiva si cu siguranta o sa fie foarte greu sa fii selectat dar eu sper sa fiu printre primii ![]()
ani 17 mil nu suna rau,dar depinde si de valorile de la mobilitate si forme normale,puteti sa repetati o spermograma sa fiti siguri 100 % 
ANI.G spune:
Conform spemogramei asteia formele normale ar fi 98%, ceea ce nici asta nu e rau. La F. mobili sunt 40%.
Ceea ce e nasol e ca au iesit leucocite, dar in probele de urina nu iese nimic anormal. Asa ca nici urologul nu a stiut ce sa zica 
Si i-a dat antibiotic in caz caa...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence off adriana imi pare tare rau sa aud asta.... dar lasa ca pana in martie se pot intampla multe,eu va tin pumnii fie totul exact cum va doriti ![]() si apropo daca nu se intampla nimic poate avem si noi sanse cei cu banuti mai putini sa facem un FIV Gratuit http://www.ms.ro/proiecte-acte-normative.php?pag=1 doamne ajuta....eu de cand am auzit la Protv stirea am luat foc...am citit pe net de mi-au iesit ochii din cap sa caut unde trebuie sa ne inscriem si noi in program...dar inca nu e legea definitiva si cu siguranta o sa fie foarte greu sa fii selectat dar eu sper sa fiu printre primii ani 17 mil nu suna rau,dar depinde si de valorile de la mobilitate si forme normale,puteti sa repetati o spermograma sa fiti siguri 100 % ![]() "Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
evanescence, dar nu au hotarat inca criteriile de calificare. si cele discutate deja unt niste aberatii de fapt.
oricum, asa e, e mai bine decat nimic.
doar ca... aveti 3 ani dovediti de infertilitate?
Ani, aveti grija cu antibioticul ca nu face foarte bine gigeilor
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
evanescence spune:
alla in 2010 avem 3 ani......
avem prima spermograma din 2007 deci...
altfel nu stiu cum o sa putem dovedii asta,e aberant,poate sunt cupluri care incearca de 10 ani dar cu ce sa dovedeasca????
om trai si vom vedea la anul care e treaba mai exact,si cat e spaga sa intri in program
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence cupluri care incearca de 10 ani dar cu ce sa dovedeasca???? |
Asa e !!! Cum dovedesc eu asta ?
Sunt niste idioti ! Or sa fie spagi cu siguranta...
da ma gandeam si eu ca antibioticele nu fac prea bine
dar a trebuit sa ia. Offfff