FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

scuze ca dau buzna
dar

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

va rog ajutati-ne

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

VANESSA80 pt dureri mari dentare iti recomand: Aulin(plicuri)+Flamexin(plicuri) Garantat trece orice durere si efectul antialgic+antiinflamator tine aproximativ 10-12 ore. Dar ce interventie ai suferit? rezectie apicala sau de vreun chist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Am facut rezectie apicala. Bine ca a trecut. Azi merg la control si lunea viitoare la scos firele. Pt durere am luat VIDAN 500 mg. Aseara abia am suportat Dipherelin-ul si Menopur-ul.
ANCUTZA mai avem putin pana la punctie.
CORA tu ai facut Gonassi dupa ce ai terminat injectiile cu Menopur? Cat a trecut intre Gonassi si punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Vanessa , saptamana viitoare ne pregatim.Eu ma gandesc cum o sa stau linistita dupa ET ,ca as vrea sa stau acasa sa nu ma enervez la birou.

Mergi la inceput

ANCUTZA eu de luni intru in concediu. Nu vreau sa ma stresez. Sper sa reusim sa se prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Vanessa trebuie sa reusim.Eu nu prea mai am zile de co pe anul asta incerc un medical de vreo 10 zile

Mergi la inceput

ANCUTZA asa sa faci. Avem nevoie de relaxare.

Mergi la inceput

MARIA 08, unde esti? Tu ar fi trebuit sa fi facut FIV-ul pana acum. Povesteste-ne si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessa,gonasi il faci cu 36 ore inainte de punctie,bafta mare va doresc si tie si Ancutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Cami - fereasca Dumnezeu de o asa problema ... Am dat mai departe si vedem cum voi ajunde si eu la banca - cand este programata operatia?

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput