FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)
Raspunsuri - Pagina 5
cami_antonia spune:
scuze ca dau buzna
dar
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
va rog ajutati-ne
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
crystyna75 spune:
VANESSA80 pt dureri mari dentare iti recomand: Aulin(plicuri)+Flamexin(plicuri) Garantat trece orice durere si efectul antialgic+antiinflamator tine aproximativ 10-12 ore. Dar ce interventie ai suferit? rezectie apicala sau de vreun chist?
vanessa80 spune:
Am facut rezectie apicala.
Bine ca a trecut. Azi merg la control si lunea viitoare la scos firele. Pt durere am luat VIDAN 500 mg. Aseara abia am suportat Dipherelin-ul si Menopur-ul. 
ANCUTZA mai avem putin pana la punctie.

CORA tu ai facut Gonassi dupa ce ai terminat injectiile cu Menopur? Cat a trecut intre Gonassi si punctie? 
ancutza2009 spune:
Vanessa , saptamana viitoare ne pregatim.Eu ma gandesc cum o sa stau linistita dupa ET ,ca as vrea sa stau acasa sa nu ma enervez la birou.
vanessa80 spune:
ANCUTZA eu de luni intru in concediu. Nu vreau sa ma stresez. Sper sa reusim sa se prinda. 
ancutza2009 spune:
Vanessa trebuie sa reusim.Eu nu prea mai am zile de co pe anul asta incerc un medical de vreo 10 zile
vanessa80 spune:
MARIA 08, unde esti? Tu ar fi trebuit sa fi facut FIV-ul pana acum. Povesteste-ne si noua.
cora79 spune:
Vanessa,gonasi il faci cu 36 ore inainte de punctie,bafta mare va doresc si tie si Ancutzei
amzulica spune:
Cami - fereasca Dumnezeu de o asa problema ... Am dat mai departe si vedem cum voi ajunde si eu la banca - cand este programata operatia?
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica