Chiar mi-am adus o cana de laptic cald, sa ma mai incalzesc.![]()
CORA pe tine te-au durut sanii de la Arefam?
Vanessa,pe mine nu numai ca m-au durut sanii de la arefam,dar pana mi-a venit menstruatia aveam niste sani mult mariti fata de normal![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
Eu ma gandesc sa merg joi dim la alt cab poate obtin beta in aceeasi zi , ca pana vineri imi ies peri albi.
CORA tu in a cata zi de la ET ai facut beta Hcg-ul? 
Cred ca imi este un pic greata, dar probabil ca sunt eu paranoica. E mult prea devreme ca sa imi fie greata de la sarcina.
Dragutelor,eu am facut beta in ziua 11 de la ET,dar in cazul vostru(cu blastocisti), am inteles ca si testele de sarcina se pozitiveaza cam din ziua 7-8 de la ET![]()
Fetelor,sa va luati adio de la tampoane,veti mai avea nevoie de absorbante peste 12-13 luni de acum incolo
,asa ca faceti curatenie si trimiteti-mi mie toate tampoanele pe cate le mai aveti![]()
Salutare.
Nu stiu cum sa incep , este pt prima data cand scriu dar asta nu inseamna ca problema mea este noua. Am aproape 33 de ani si nu am inca un BB si acum sunt hotarata sa nu mai renunt atat de usor la tratamente si medici .pe lamga incurajari am nevoie de f multe sfaturi.Saptamana asta o sa merg la Bucuresti la medic, inca nu stiu la care , dar sper ca totul sa fie oK.
Va multumesc ca existati .