Vreau sa raman femeie!
Raspunsuri - Pagina 10
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Articolul de la care a plecat discutia e in genul madamei Alice Nastase (nu e ea ca aia are deja copii). Vrea sa spuna ceva si nu spune nimic. Respectul fata de o persoana nu tine de sex, iar autorespectul nici atit. Discriminarea de pe piata muncii e altceva, dar nu de asta ii arde autoarei. Articolul mi se pare superficial, marile probleme ale cuconitei cu pricina sint "nu vreau sa car sacose, nu vreau sa-mi platesc cafeaua singura, nu vreau sa-mi stric oja de pe unghii si libelulele din cap". Profunzimea acestor ginduri ma emotioneaza de nu mai pot.Din cauza genului asta de discursuri gaunoase, de flatulente conceptuale se ride de ideea de feminism si emancipare. Sa o anuntam ca o sa care mult si bine si altceva decit trandafiri toata viata si asta nu o face mai putin femeie sau o lasam cu fluturasii ei? (asta sigur n-o sa ia premiul Nobel pentru literatura :)) |
mortala!!!
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Nu stiu cita emancipare e in intrebarea asta |
hahahaha, buna observatia. :-)))
makydenis spune:
citat din mesajul lui Natasa Articolul de la care a plecat discutia e in genul madamei Alice Nastase (nu e ea ca aia are deja copii). Vrea sa spuna ceva si nu spune nimic. Respectul fata de o persoana nu tine de sex, iar autorespectul nici atit. Discriminarea de pe piata muncii e altceva, dar nu de asta ii arde autoarei. Articolul mi se pare superficial, marile probleme ale cuconitei cu pricina sint "nu vreau sa car sacose, nu vreau sa-mi platesc cafeaua singura, nu vreau sa-mi stric oja de pe unghii si libelulele din cap". Profunzimea acestor ginduri ma emotioneaza de nu mai pot.Din cauza genului asta de discursuri gaunoase, de flatulente conceptuale se ride de ideea de feminism si emancipare. Sa o anuntam ca o sa care mult si bine si altceva decit trandafiri toata viata si asta nu o face mai putin femeie sau o lasam cu fluturasii ei? (asta sigur n-o sa ia premiul Nobel pentru literatura :)) |
Natasa, te completez: "lucrez daca am chef".
Daca in viata ar merge toate cu "daca am chef"...
makydenis spune:
citat din mesajul lui Guestus Yo cred ca cele care se pling ca stau la cratita si la matura sint cele care traiesc in 2009 cu mintea de acum 100 ani. |
Guastus, perfect de acord cu tine.
conchita spune:
citat din mesajul lui makydenis Natasa, te completez: "lucrez daca am chef". Daca in viata ar merge toate cu "daca am chef"... |
corect. si uite asa se picteaza o imagine decrepita a femeii "adevarate" caracterizate prin superficialitate, iresponsabilitate, trantoreala, PMS-uri mai mult de unul pe luna, cu aere ca totul i se cuvine (cine-i cumpara, dom'le, rochia cu buline si ce-a facut sa merite a priori rasfaturile de care pomeneste?). eu am ajuns la limita cu rabdarea si intelegerea pentru rezistenta asta activa si agresiva contra femeilor care lupta cu ele insele si cu restul lumii sa-si construiasca un loc demn in societate. atatea epitete pline de otrava si dispret, mai ales venind de la cine? nici nu mai comentez, mai ales ca e evident ca dusmanul cel mai mare si mai plin de ura al femeilor e femeia insasi, nu barbatul. sigur, da-le una in cap celor care incearca sa schimbe lumea intr-un loc mai bun si mai drept, doar pentru ca nutz place tie culoarea ojei si hainele pe care le poarta. pai la munca porti salopeta, na!
makydenis spune:
Dusmanul cel mai mare si mai plin de ura al femeilor e femeia insasi, nu barbatul.
Cred ca asta ar trebui scrise cu litere de aur!
In definitiv, in general vorbind, pe fiecare ar trebui sa se uite in propria curte, dar cum capra vecinului are interes mai mare...
Si inca o mica completare: eu ma simt bine, ca femeie daca reusesc sa fac fata cu brio in diverse situatii, fie ele feminine sau mai putin feminine.
arminad spune:
Mi-as dori din inima sa am langa mine un barbat care castiga mai mult |
Eu cred ca e suparata pe vreo femeie feminista care a furat avansarea mult asteptata si promisa sotului.
Fata isi facuse "din inima" planuri concrete cu banii aia. Sa lucreze daca vrea,rochii cu buline, trandafiri,oja. Si s-au dus pe apa simbetei din cauza lu nenorocita aia care nu vrea sa fie femeie feminina.
Si eu as fii suparata, sa fiu in locul ei
Natasa spune:
citat din mesajul lui makydenis
Natasa, te completez: "lucrez daca am chef". Daca in viata ar merge toate cu "daca am chef"... |
Pai in declaratia ei de feminitate intra si parazitarea unui barbat care ar trebui sa aprecieze cit de delicata e donsoara, care ar putea sa munceasca, dar n-are chef pentru de abia si-a vopsit unghiile (ideea principala a articolului). Bine spus ca cel mai mare dusman al femeii e femeia insasi, pai cind emiti asemnea prostii cu pretentia ca ai si idei, cum vrei sa fii privita de ceilalti?
freedelia spune:
Adica o femeie care sta acasa, complet dependenta financiar de barbat, si creste copii, nu are "un loc demn in societate"??? Hmmm -- si ma rog de ce??? Cu ce e mai demn sa merg la serviciu si sa ma umplu de bani mai multi decat pot cheltui decat sa stau acasa si sa incerc sa fac oameni din copiii mei??
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Andrada
Nu stiu cita emancipare e in intrebarea asta |
Nici eu nu stiu cata emancipare e IN intrebarea asta, dar curiozitate sigur este. Multa