Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu la cafea, bineinteles!
Cristina, o fi fost el greu anul, dar uite cate ai realizat: casa noua, Stefan la gradinita etc.etc. Asa ca realizarile cantaresc mai greu totdeauna. Suntem sanatosi si asta e cel mai important..cand n-om mai avea bani de intalneala facem cheta si mergem la bodega din colt!
Emma, multa sanatate lui Andrei! La copii asa se intampla, acum e bine, peste 5 minute febra...totul se intampla "pe repede".
Si Iustina are putin nasul infundat si nu stiu ce sa-i dau..voi ce le dati in cazuri din astea, usoare? I-am dat Sinupret, sper sa aiba efect. Altceva nu stiu...merge sa-i dau Panadol sau Nurofen?
In rest...sper sa nu ploua azi, ca mergem la niste prieteni care stau la casa si vrem sa facem gratar, sa stam pe afara...'om vedea. Speram sa terminam saptamana viitoare si cu renovarile si sa incepem mutatul spre sfarsitul saptamanii, ca ne-am saturat.
Week-end placut va doresc!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sinupret? Ce e sirop sau pastilute? Eu ii dadeam nurofen insa azi chiar am luat paracetamol sirop, parca nurofenul nu prea isi mai face efectul, cred ca s-a obisnuit organismul cu el. Si eurespal pentru ca tuseste un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!
Noi tocmai ce ne-am trezit,ca tare e bun somnicul de amiezuca!
Am fost la o petrecere la Dodo!
Spre surprinderea mea e super misto acolo!Nu mai fusei niciodata
Mai bagam ceva ardei umpluti si sarmalute,bineinteles cu o mamaliga gustoasa(tocmai ce fierbe pe aragaz)
Lora ce date ar trebui...date de nastere si altceva?
Poate intra Laura si imi zice ea
Cristina zici ca noiembrie si decembrie or sa fie mai bune?Sa dea Domnul!
Dana ce mai faci?Am luat si eu conopida cu 3lei/kg
Papa Cosmin pe rupte!

Lora cred ca ar trebui sa o lasi in pace pe Iustina,sa nu ii dai nici nurofen nici altceva din categoria asta!
E de la vremea asta,pt ca si lui Cosmin ii curge nasucul de cateva zile si nu are alte simptome de raceala...
Un tub de oscillo pe zi e destul!Parea mea...ca ei sunt destui de marisori si trebuie sa mai lupte organismul si singur
Un ceai cu 10 picaturi de vC sau 10 picaturi de lamaie face minuni

Multi pupici!

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la cafea!
Cristina, Sinupretul e un sirop din plante pentru sinuzita, nas infundat, mucozitati..etc. etc. Sper sa aiba efect, cu toate ca vad ca e si putin ragusita in dimineata asta... Clar, ieri a mancat inghetata, afara...
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Cugetarea saptamanii: "Succesul este sa primesti ceea ce iti doresti. Fericirea este sa-ti doresti ceea ce primesti.",

Dale Carnegie

Mi se pare super misto!
Mai bantui si eu pe aici dar vad ca nu e nimeni!Treburi,treburi....
De ! maine incepem o noua saptamana
etc,etc,etc......
Va doresc de pe acum o sapt. fericita

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

salutareeeee!!!ce fac fetele?nu am intrat de un milion de ani pe aici, dar de citit am citit cam tot ce ati scris,am av treaba si noi cu mutat,dat copilasi la gradi,raceli,injectii, iar luna asta ne asteapta si vreo 2 nunti si 2 aniversari din alea cu mare tam-tam.ati pus muraturi,dulceata,zacusca,etc pentru iarna, noi am fost harnicuti anul asta, dar am citit de conopida asa ca mi-ati facut pofta si maine am sa fac si eu pane si un sufle de conopida,nu stiu dak or sa manance mofturosii astia ai mei,dar incercam.in rest vroiam sa va intreb dak nu stiti pe cineva care da spre adoptie un pui de catel de talie mica sau f mica,ne tb cadou pt o nepotica care vrea muuult de tot un pui de catelus,dar 200 de euro nu dau pentru un cadou luna asta,fie el si dragalas foc.va pup si sper sa intru mai des de acum pe forum ca ne-am mai linistit si noi putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neataaa fetele!!!!!!
o saptamana buna cu o cafea fff bunaaa...chiar daca vremea e in schimbare spre frig si ploi,noi sa fim sanatoase si fercite si cu spor in munca!!!
multam de aprecieri pt biju ,sper sa mai am pofta sa mai fac daaaaar mai trebuie si banuti,doar toate la randul lor
noi am fost prin padure duminica ,dupa frunze,conuri si castanee,o sa asez niste poze imediat,vremea a fost superba si ne-am aerisit creierile

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

tot euuu......

http://good-times.webshots.com/photo/2608349540101502053ZLrccj?vhost=good-times

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen, waw, veverita aia e super, cum de-ati reusit sa o pozati? Multumim pentru mostra de toamna autentica ! Sa stim ca tomana nu inseamna numai ploi, frig!
Beau si eu cafeaua cu voi, deja ar trebui sa plec dar la frigul de afara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata! l-am dus pe andrei la gradi. pana acolo totul ok dar cand l-au luat ingrijitoarele s-a pus pe un plans...mama mia. le-am zis sa-i dea niste jucarele si sa-i distraga atentia si am mai stat putintel pe langa usa pana s-a potolit, apoi am plecat linistita. sper sa fie totul ok.

o zi buna va doresc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput