Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen, foarte frumoase pozele! Se vede ca lui Stefi ii place sa pozeze. Ar trebui sa fructifici chestia asta!
Ema, da, fa-i un examen ca viermisori neaparat. Multa sanatate si cat mai putin planset!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

http://www.libertatea.ro/stire/o-romanca-a-uluit-germania-la-un-concurs-de-talente-260959.html

ceva frumos
sanatate la puisori,noi suntem binee,veseli,am intrebato si pe stefi daca vrea la dansuri dar fara mine a zis ca nu sta iar acu mai nou vrea sa faca karateasa ca sa vedem ce si cum,oricum avem unde si la cine sa merem dar sa vedem cu timpul,distractie sa fiee.

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Buna!
Sunt pe fuga, am intrat ca am vazut mesajul emei. Ema, fa-i un examen coproparazitologic. ar ptea fi niste viermisori care il chinuie. Vezi daca nu ii miroase urat din guritza, e si asta un semn. dar analizele sunt cele mai relevante. Du-i 3 probe din 3 zile diferite ca sa fii mai sigura. La Poparlan stiu sigur ca 3 probe intra in costul analizei.

Noi nu cred ca mai venim la dansuri, i-am tot intrebat pe amandoi si au zis ca nu vor. Decat sa stam acolo o ora pe margine, mai bine nu mergem.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

ok. ms frumos.

azi dimineata s-a trezit odihnit (s-a cuclat ieri la 8.30, era rupt de oboseala) si a papat omleta. l-am dus linistit #537;a gradi. sper sa fie bine. o sa mai urmaresc kk. era mai tarisor dar nu ca lumea.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, sunt doi invatatori la sc. 3, m-am interesat. E unul care are clasa I si unul care are clasa a III-a - Onofrei Ciprian. Stii ceva de el? Te poti interesa? Multa sanatate Alessiei! Azi cum se mai simte?
Emma, o fi fost de la ceva mancare ce nu i-a priit. Bine ca-si revine!
O zi buna, va pup!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare ! Ce fac fetele ?
EMA - si eu cred ca o fi ceva de la alimentatie sau posibil si ceva la gatut si-l deranjeaza si nu mai vrea sa pape,dar...dr. ce-a zis?Ati mai fost?
CARMEN - am vazut pozele,ce a mai crescut Stefi...si e frumusica foc !!!
Gata, am rezolvat masina,am caldura

O zi buna la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna seara!

Ce fac fetele?
Laura,naspa ca nu au vrut sa vina ingerasii tai ,poate maine
Bine ca nu mai sunt raciti
A reusit si Ana sa o aduca pe Casandra,si a stat singura in sala,super misto.Asa ca au fost 4 prichindei (Iustina,Ana,Cosmin si Casandra)si noi 4 mamici la taclaleMai sunt locuri!!!! Asteptam si alti copii ca e exceptional ..se mai distreaza si ei
Mari,am lasat biletul la Bia.Mai vb la telefon

Mergi la inceput

Carmen unde te gandesti sa o duci pe Stefi la karate?As vrea si eu sa il duc pe Cosmin.Stiu ca se fac cursuri la scoala 5 si chiar voiam cat de carand sa ma duc pana acolo sa vad cum e.
Ai o bombonica de fetita!In general cam toti copii stau la pozat, mai mult de fente, dar ea este o experta
Poate veniti si voi la dansuri si in prima faza poti sa stai cu ea in sala.Sunt sigura ca o sa ii placa
Emma te sfatuiesc sa ii dai ,chiar daca nu are nimic si la analize mai mult ca sigur nu o sa iasa,si ca forma de preventie un flacon de Helmiflores(vezi prospectul) si granule de hemeopate Cina(cate 3 de 3 ori pe zi).Sa vezi ce bine o sa fie dupa aia.Poti sa mai folosesti la salate cate o lingurita de ulei de dovleac,sau chiar in mancare cand papa Andrei.
In general cand au viermisori alterneaza kk moale cu constipatie.
Lui Cosmin al meu niciodata nu ia iesit nimic dar sunt sigura ca de avut a avut.Mai sunt sigura ca niciodata nu a avut oua de limbrici si nici nu imi doresc ca cred ca mor....Am oroare

Mergi la inceput

Hai ca am palavragit destul!Va pup
Ma mai relaxez cand stau pe DC ca sunt satula de prostimea si impertinenta din ziua de azi!!!Important e sa incercam in orice situatie sa fim niste DOAMNE,cu D mare.... sa nu ne pierdem bunul simt si respectul fata de persoanele de langa noi.
Noapte buna!

Mami, de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ce mai faceti?
Alexa, Razvanel ce mai face? Si bebe nazdravan din burtica? Cand e data nasterii?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alexa, acum mi-am amintit, hai ca nu mai scapi asa de usor! Pe 17 ai avut nunta, nu? Si nu spui nimic, nu tu o poza ceva sa va vedem imbracati la patru ace? Si pe tine frumusica gravidutza? Se poate? Va doresc tot binele din lume! Si multa fericire!

Mergi la inceput