Locul fetelor Nou-Venite (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Daca intrebi un preot, de exemplu la spovedit, o sa iti spuna ca e pacatul tau daca sotul pleaca la altele din cauza ta (ca l-ai refuzat).

Noi evitam zilele de miercuri, vineri si duminica dar, asta nu inseamna ca nu mai calcam stramb

noi respectam destul de des miercurea si vinerea...dar duminica nu putem frate...e weekend si mai ales daca suntem acasa ne intalnim mai des

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

noi respectam destul de des miercurea si vinerea...dar duminica nu putem frate...e weekend si mai ales daca suntem acasa ne intalnim mai des

Pozele mele

Exact asa se intampla si la noi, mai ales ca suntem mai odihniti dupa sambata Noua preotul ne-a zis ca avem voie atata timp cat nu este in timpul slujbei, sau mai bine dupa ora 17-18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Exact asa se intampla si la noi, mai ales ca suntem mai odihniti dupa sambata Noua preotul ne-a zis ca avem voie atata timp cat nu este in timpul slujbei, sau mai bine dupa ora 17-18.

bine ca mi-ai zis ...ca mereu aveam mustrari de constiinta...deci sa stiu nu pana la pranz

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

fetelor, se zice ceva despre barfa la adresa preotilor. Cumva nu au auzit de vorba "fa ce zice popa, nu ce face popa". Eu nu zic ca toti sunt asa, dar...... vezi articolul de saptamana trecuta de la TV despre targul de materiale bisericesti de la Cluj, se vede clar ca ffffff multi dintre preoti vad in asta o slujba, ....poate unii o afacere si din pacate din ce in ce mai putini o fac di daruire pt Dzeu si au har pentru asa ceva.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

bine ca mi-ai zis ...ca mereu aveam mustrari de constiinta...deci sa stiu nu pana la pranz

Pozele mele

Cam pana la ora 1 pm. Noi de cand am aflat am respectat orele.
Sa vezi ce ma alearga sotul si se uita la ceas, si eu ii zic mai stai putin ca mai sunt 10 min

Mergi la inceput

Na ca m-am facut cu inca un pacat.
Intradevar pe unele am putea sa le adoptam, dar altele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

ce rau imi pare ca nu pot intra dimineata cand sunteti toate aici
apropo de fumat eu nu sunt fumatoare si ma bucur ca de aproape 2 ani nici sotul meu nu mai fumeaza si cred ca depinde de fiacare in parte cat de repede poate sa se lase. am o cunostinta care a fumat toata sarcina si are o fetita de vreo 5 anisori sanatoasa si frumoasa. in schimb am avut o vecina care n-a fumat niciodata (sotul dansei fuma)si a murit de cancer pulmonar. nu zic sa lasi totul la voia Domnului, dar cand stii care e pericolul si incerci sa-l inlatura sau sa-l reduci tot e ceva.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

imi cumparasem un indreptar de spovedanie de la biserica, o sa-l caut, stiu ca fff multe din lucrurile care ni se par firesti sunt pacate.
e pacat sa barfesti in general, nu numai pe preoti, dar am auzit niste lucruri despre cate unii de te scarbesti

Mergi la inceput

exact despra asta zic si eu.

Citat:
citat din mesajul lui babiela

imi cumparasem un indreptar de spovedanie de la biserica, o sa-l caut, stiu ca fff multe din lucrurile care ni se par firesti sunt pacate.
e pacat sa barfesti in general, nu numai pe preoti, dar am auzit niste lucruri despre cate unii de te scarbesti

Mergi la inceput

am reusit sa citesc tot din urma. lorrin esti mortala

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Fetelor, tocmai radeam eu copios si singura in birou de sfaturile Liei, cand intra colega gravida sa ma intrebe daca vreau sa-mi cumpere ceva de jos si eu i-am zis ca nu vreau nimic, doar s-o calaresc....

va dati seama ce ochi a facut si ce hai e la noi acum....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput