Competenta la romani ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

copiloi, stiu ca ai timp si pasiune pentru covingerile tale politice.
SI eu am pasiune pentru ale mele insa nu am timp pentru a mi le sustine cu atata ardoare. Oricum eu iti respect optiunea politica dar iti doresc sa gasesti profesioniti in drumul tau: la medic, la stomatolog, in cariera sau in alte domenii din viata ta in care ei trebuie sa existe. Pentru ca atunci cand ai nevoie de profesionisti in viata ta si nu ii gasesti, iti dai seama ca politica nu are nici un rost.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mda, tu de fapt nu ai timp ca sa-ti expui si argumentele, nu doar sloganurile, dar nu te-ai gandit ca poate nici eu nu (mai) am timp? Sau eu n-am voie?!?

Topicul nu era despre competenta, in general, (titlul topicului fiind unul inselator), ci despre competenta lui Olteanu in ale BNR-ului...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Eu ma asteptam ca in pagina numarul 2 a topicului sa aflu cum se alege un vice-guvernator al Bancii Nationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Good Point, AdiS
Nici eu nu stiu cum se ajunge pe un asemenea post...prin concurs?

Concurs KLORANE
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

Eu ma asteptam ca in pagina numarul 2 a topicului sa aflu cum se alege un vice-guvernator al Bancii Nationale.

Daca nu ma insel comisia de buget finante din Parlament da avizul favorabil sau nu candidatilor propusi de fiecare pardi si celor independenti.Daca nu este asa cineva care cunoaste ma poate corecta

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fiind o chestiune politica - ce sens au intrebarile despre competenta? Pe de alta parte titlul topicului nu este corect pentru ca generalizeaza ceea ce este fals.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Parerea unui expert: http://sp2.ro/bolteanu

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

In Romania functia de vicer-guvernator al BN tine doar de criterii politice nu si profesionale? prin absurd sa zicem c-ar putea-o obtine si dra basescu??

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
In Romania functia de vicer-guvernator al BN tine doar de criterii politice nu si profesionale? prin absurd sa zicem c-ar putea-o obtine si dra basescu??

Ana (), din pacate pentru noi raspunsul la ambele intrebari este da.
Sunt la fel de revoltat precum ai fi tu daca printre membrii sinodului BOR ar fi numit un ateu ().

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

I s-a gasit in sfarsit www.evz.ro/articole/detalii-articol/870806/Baltazar-Olteanu-la-BNR-ar-trebui-trimis-dupa-tigari/" target="_blank">competenta lui Olteanu. La cativa metri de BNR, pe Lipscani.

Mergi la inceput