Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)
Raspunsuri - Pagina 7
amy2007 spune:
In rezumat e cam asa:
-procedura de fertilizare se plateste
-Nu e mai plateste prelevarea de ovule, pt evitarea traficului.
Revin cu amanunte daca aud altceva :D.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico AniG, ia sa vedem daca am deslusit io ghicitoarea mataluta: - Varsta: 35 de ani - Greutatea: 63 kg Eeeee, sunt buna?! ![]() http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png |
no...

dublul din titlul topicului

am 96 kg

galliciana spune:
anisoara, no problemm, si io! sunt pe aproape....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
![]()
fetelor, problema de matematica![]()
![]()
:
tre sa iau duphaston 10 zile, in mod normal
.
in prima zi de cm, tre sa mg la dct!!!!
miercuri nu are program!
sa nu vina cm sambata sau duminica!!!
azi, a 10 tableta!
in mod normal, cm se decl la vreo 3-4 zile
cate sa mai iau?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v-am spus ca sunt unica.........![]()

pupici la gagici!!!

Libra spune:
Buna seara fetelor dragutelor!
ANI, bine ai venit!
Parca mi s-a mai ridicat si mie moralul de cand o citesc pe [b]Mayan[blue][b] care e 99,99% buna de cinste, de pofte, de stat in pat si de dat ordine! Doamne ajuta!
Dar si de [blue][b]Soricica[b] ma bucur foarte, pentru ca am trait spaima nodulilor la san si stiu cum e "sa dai piept" cu asemenea vesti.
Hai c-o sa fie bine! Ca bine zicea badita Creanga... "cele bune sa se-adune".
Cat despre legalitatea sau ilegalitatea fiv-ului, chiar m-am linistit, n-o fi asta prima lege pe care s-o aplice, iar pe de alta parte, cand o femeie cu un doctor decid sa faca sau sa nu faca un copil nimic nu-i poate impiedica.
Am zis!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
fetelor, tocmai a fost o stire la antena 1:
se poate face FIV, cf. a inca 2 acte,-hartii:
costurile generate de stimularea ovariana
2.nr de ovule recoltate.
sper sa fi inteles bine!!!!
pupici la gagici!!!

Libra spune:
| citat din mesajul lui Libra Buna seara fetelor dragutelor! ![]() ANI, bine ai venit! Parca mi s-a mai ridicat si mie moralul de cand o citesc pe Mayan[b] care e 99,99% buna de cinste, de pofte, de stat in pat si de dat ordine! Doamne ajuta! Dar si de [blue][b]Soricica[b] ma bucur foarte, pentru ca am trait spaima nodulilor la san si stiu cum e "sa dai piept" cu asemenea vesti. Hai c-o sa fie bine! Ca bine zicea badita Creanga... "cele bune sa se-adune". Cat despre legalitatea sau ilegalitatea fiv-ului, chiar m-am linistit, n-o fi asta prima lege pe care s-o aplice, iar pe de alta parte, cand o femeie cu un doctor decid sa faca sau sa nu faca un copil nimic nu-i poate impiedica. Am zis! _ made in Romania, '73 |

Ce ziceai [b][blue]Galli, ca esti unica? Eu am editat de 5 ori mesajul de mai sus si tot a iesit aiurea. Apoi, mi l-am citat singura, adica sunt si eu un fel de Mr. Bean al vostru.
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui galliciana tre sa iau duphaston 10 zile, in mod normal in prima zi de cm, tre sa mg la dct!!!! ![]() miercuri nu are program! sa nu vina cm sambata sau duminica!!! azi, a 10 tableta! in mod normal, cm se decl la vreo 3-4 zile cate sa mai iau? v-am spus ca sunt unica......... ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Buna Galli,dr poate sa te vada si in ziua 2 sau 3.Stimulrea poate sa inceapa si in ziua a 3a(cel tarziua). Pp ca nu iti face ecografie,ca esti la CM
Libra spune:
Nu cred ca tre sa mai iei Duphaston cateva zile(eu urasc cu pasiune acest medicament). Mai bine te rogi sa-ti vina cm luni. Sau faci eforturi mari de tot zilele astea (alegerea la imaginatia ta) si-ti vine vineri. Sau iti lasi destinul sa curga.
M-am tampit de tot, am luat-o pe aratura. Pa!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
surorilor, ma gandesc ca nu are rost sa o mai lungesc cu inseminarea...![]()
![]()
![]()
![]()
si atunci
alt tratament!
pt FIV.![]()
de aia m-o fi chemat in 1 zi.
vineri-are program scurt ![]()
![]()
![]()
de la 12-la 14![]()
![]()
![]()
in rest,a r fi ok
libra, nu pot sa iti descriu sentimentul pe care il am fata de duphaston

![]()
![]()
![]()
destinul??? au trecut deja 2 luni...![]()