Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)
Raspunsuri - Pagina 21
guzelnico spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G![]() ![]() fetelor, eu nu pot sa tin pasul cu voi. maaaiiii...grisul nu e rosu . da, le amestecati pe toate si dupa aceea luati tot asa din castron cate o cana jumate din tot amestecul si o sa va iasa 3 "foi" daca imi dati un link unde sa postea praji o sa pun mai multe. E aici pe DC asa ceva ? ca eu is mai .... ![]() |
Poti s-o postezi si aici. Noi primim.
Si, daca vrei, poti sa-l pui si la subiect specializat. Cred ca Mayan stie mai bine.
ANI.G spune:
Am luat doar un Closty si deja ma inteapa ovarele ???? 
Pacat ca n-am timp acum sa va povestesc. Eu am ovulatie, dar cand vrea ea...si totusi mi-a dat Closty.
Luna trecuta am ovulat in Z17 cu un folicul de 19,5 chiar in ziua ovulatiei. La 3 zile dupa ovulatie endometrul era de 15mm 
Poate fac hiperstimulare ca eu si asa am si 11 foliculi si daca mai iau si asta o sa pocnesc...
Dar, deh, fac ca doctorita 
ada29 spune:
Ai dreptate Ani,grisul nu e rosu..e roz
Nico voi nici macar nu aveti gris asa ca mai conteaza ca e rosu sau e ..roz?
Mersi Nico de kokorec![]()
Ada
galliciana spune:
discutiile culinare, va rog, se continua aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143436
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica nico, cred ca schimbam tiramisu pe un su-boreki, ca tare bine arata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .pupici uka |
Am incercat si acasa dar ... problema mea: nu creste asa ca in poza.
MayanMistica spune:
Eu nu stiu reteta cu prafurile asa ca nu ma incumet sa dau sfaturi.La cea cu dovleac faci ca la cea cu mere , diferenta e ca razi dovleacul in loc sa razi merele ![]()
galliciana spune:
| citat din mesajul lui galliciana discutiile culinare, va rog, se continua aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143436 astept inca o minune in viata mea!!! |
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica nico, revin. eu nu sunt pretentioasa :su-boreki, kokorici si ce-o mai fi pe acolo....sarailii imi sunt prietene.sunt convinsa ca dl tiramisu nu se supara pe mine daca renunt la el.acum o intelege si el cum sta treaba pupicei uka |
Si ce mai astepti?

galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
astept inca o minune in viata mea!!! |
camy1002 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua pe aici ,cu toate ca va citesc problemele ,ideile si raspunsurile de ceva timp .
Sa va spun pe scurt problema mea.De trei ani incerc sa raman insaricnata si nu reusesc .Pana acum o luna nu am facut nici un tratament cu toate ca m-a spus medicul ca nu am ovulatie.E mai complicat pentru ca si sotul meu avea probleme .Ideea este ca de luna trecuta am inceput un tratament cu Closybegit din z5-z9 si duphaston din z11-z25 ,si astazi din pacate mi-a venit ciclul si mi-am dat seama ca nu si-a facut efectul
.Ar trebui sa continui tratamentul acum cu doza dubla de closty(100mg/zi).
Voi stiti cumva cate luni se poate face acest tratament ?Si daca se poate repeta dupa un timp ?