Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)
Raspunsuri - Pagina 19
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana poate fi orice, dar......... nimic nu e mai bun ca ....branza!!! sarata! astept inca o minune in viata mea!!! |
Daca vii in TR, te duc sa mananci un su-borek super.
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Daca vii in TR, te duc sa mananci un su-borek super. ![]() |
ce e alaaaaaaaaa??
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica ada, exact. fur tot ce prind pe acolo. de fiecare data ii surprind pe cei dragi in perd sarbatorilor cu ceva nou. am facut si oua umplute in forma de soricei, stelutele de cascaval, piftie in interiorul caruia am desenat un om de zapada sau un bradut...tot felul de aperitive. pupici uka |
Oh, my God! La tine totu' e in forma de soricei?

La omu' de zapada i-ai pus si "morcov"?
blue_flower spune:
am un bostan in camara, barbata-miu e mort dupa placinta cu bostan.
ma poate ajuta careva sa .....ma iubeasca mai mult?!! ![]()
io nu stiu ce sa fac cu el....oricum, sincer, mi se cam apleaca de la mirosul de bostan, dar...pt fericirea jumatatii mai bune ce nu fac eu?
23+ 
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Oh, my God! La tine totu' e in forma de soricei? ![]() La omu' de zapada i-ai pus si "morcov"? |
morcovul unde era? sus, sau ......?
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 La un Kokoreci va vedeti,ia zi Nico cate praguri pui pana la urma,dar mere mai pui? Ada Am facut varza subiectul lui Galli,Galli ne faci un subiect mai mumos? |
Daca vii in TR, te duc la kokorec. Mie nu-mi plac, mai ales de cand mi-a zis sotu' ce sunt. Io o sa mananc kumpir, eventual.
ada29 spune:
Uka(imi place mai mult),eu am facut ouale umplute ciupercute,super arata,multe idei am furat de acolo.De vreo trei ani fac iarasi prajituri de casa,cativa ani la rand le-am cumparat si parca m-am saturat de ele,am revenit iarasi la cele de casa.
Ada
soricica spune:
i-am pus si morcov.
dar , anu asta refac reteta.
se pare ca anul trecut nu am pus morcovul unde trebuie, noroc cu voi ca m-ati luminat ![]()
![]()
.
merci , mult de pont.abia astept sa ii vad uimirea soarecului, cand o sa dea cu ochii de omuletul de zapada ![]()
![]()
.
nico, abia astept sa ne revedem.
fetele, cine mai vine la intalnire????