Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

buna fetele

pe aici suntem si noi..suntem bine per general doar crizele ne dau batai de cap mai ales cand se schimba vremea,de 1 sapt nu am mai fost la gimnastica am hotarat sa-i fac doar eu acasa pana gasesc un kinetoterapeut sa vina acas sa-i faca pt.ca nu stiu de ce face crize pe masina desi facem 5-7 minute pana la cab. ea o tine numai in crize iar cand ajungem nu mai e buna de nimic

babooo,dodo imi pare rau ca aveti probleme sper sa se rezolve cat mai repede

andru ma bucur ca Andrei a reusit performanta asta sper ca va face la fel in continuare

wnimra asa e ne bucuram pt.orice gest,miscare noua pe care o fac micutii...chiar daca e minora e un pas inainte si ne da incredere sa mergem mai departe

pt.pici si pt.mamici

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

hello,gasca
pe aici si eu,,,am facut saratele azi,,,,super bune ptr silueta
mada---- sant fericita ptr tine si alex,,,foarte fericita,,,incet incet ,,,o sa se schimbe lucrurile,,,,rabdare sa avem
ma bucur de fapt ptr voi toate care spuneti ca santeti bine,,,,
Dodo,,,chiar asa draga mea,,,nici macar bani de un tort cat de mic ptr copil
pai ptr ce santem aici o familie,,,in situatii disperate sa ne ajutam ca doar nu vrei bani de masina
asa ca cine vrea si poate sa trimita ptr bogdan,1,2,5 lei putin din putin se strange,,macar o prajiturica sa aiba si el de ziua lui,,,,nu se poate fara...
iar cand va fi altcineva in locul ei,,schimbam orientarea,,,
Nu vreau sa va jignesc sau sa va supar,,,doamne fereste,,,,dar eu asa sant,,,,
maine merg la banca si cum alocatiile copiilor imi intra in cont si nu le scot decat la nevoie,,,am sa consider ca acum e o situatie care cere golirea contului....
sant convinsa ca daca i-as intreba pe copii ,ar fi foarte fericiti si de acord sa ii trimitem banii la bogdan ptr tort,,,,
Pana atunci,,,scuze daca am suparat pe cineva cu gandirea mea,,,,si va doresc numai soare si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Adriana minunat te-ai gandit .....iti trimit un PM

DODO nu stiu cum sa ajung la tine dar imi poti trimite adresa ta unde locuiesti si iti pun in plic o mica atentie pt domnul Bodo-strengarul, astept pe Pm , va pooop tare tare tare(daca se poate in seara asta ca maine dimineata sa merg la posta)...
Imi pare rau ca nu se simte bine baiatul dar maine sigur o sa fie fresh si tu vesela si fericita ca doar un baiat are mama si o printzesa.

stefanut ms ca te gandesti la noi, pt poze eu asa am procedat, am intrat pe pozele unei coelge de forum si pe pagina ei sus in dreapta m-am inregistrat , am deschis un cont si apoi am incarcat pozele , sunt niste pasi de urmat dar te indruma, succes.

nikena il poop pe Christos pt progrese (ce imi plac numele copiilor tai, stiu ca ti-am mai zis), ii doresc multa sanatate si ambitie ca sa recuperez complet....Va imbratisez pe toti si te asteptam cand mai ai timp

Vera iti creste baiatul, se face barbatel,unul adevarat chiar , stii ca de obicei barbatii tin la somnul de infrumusetare...asa ca nici Andrei nu se lasa mai prejos, doarme mult si bine ca sa arate super la 18 ani cand o sa bata cluburile cu Alex agatat de el.Spor la treaba

iona imi pare rau ca iti face multe crize fetita, cu timpul sper din suflet sa nu mai faca , sa recupereze repede si frumos, muuult spor la gimnastica ....

Pe restul va poop si mai intrati pe aici cu o cafea o gluma ceva .

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

dodo ti-am gasit adresa

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
noi alergam de dim la recuperare, facem mai mult pe drum si pe urma chitoneala de acasa....in rest, vine al mare de la scoala, al batran de la munca si eu printre ei ...cu o mancare, o lectie....si mi se pare ca sunt super obosita...si eu trebuie sa ma duc si la munca din noiembrie....nu stiu cum o sa fac fata dar e musai
mada, deci alex o sa fie bine, nu?din evaluarea danei asta reiese din cate am inteles
eu am fost sa o evalueze pe ioana si a scris < 3 luni. adica nu e bine dar o sa fie, sper
va pupacim pe toate si pe puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna seara,

Am incercat sa descarc poze cu ingerasii mei, sper sa le puteti vedea...

http://community.webshots.com/album/575282710gvnbHa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele !
Abia am reusit sa va citesc .De cand nu am mai intrat tare harnicute ati fost !
Mada am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca Alex radiaza . Se vede pe fata lui ca se simte iubit , este fericit .
Stefanut foarte frumosi pui ai .
Imi pare rau sa aud ca aveti necazuri . Sper sa va reveniti repede .
Cu bucurie va spun ca pe Ionut nu l-a mai durut capul .

In ultimul timp mi se pare ca uita cam des dar sper sa nu fie decat o parere . Imi fac curaj sa merg la cistografie desi mi-e groaza . Intotdeauna am mers cu curaj si speranta la analize dar nu am avut decat rezultate descurajatoare . Mereu am mai descoperit cate un diagnostic nou .
Kari , cu serviciul sunt bine . Nu mai bag in seama persoanele desi ma intriga la culme cand le aud ca toate sunt proaste , toate sunt urate ... doar ele sunt destepte , frumoase ...Am marele avantaj ca nu stau la servici decat 4 ore , doar rar depasesc aceste 4 ore .
pe toata lumea .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

stefanut-ai niste copii minunati,sa iti traiasca sa dea d-zeu si sa te bucuri de ei asa cum trebuie;
mai dar am o intrebare:
ce mananca bb stefanut de e atat de grasut?
vreau si eu reteta ptr andrei,mama mama ce imi place de el,e superb sa dea DD sa se faca bine si sa fiti fericiti,imi vine sa il musc cand vad ce carne are pe el,dar nu prea am cum,e cale lunga pana la voi.
sunt sigura ca bb o sa recupereze si o sa fie bine

pupici ptr bb stefanut si ptr fetita

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Mada-vreau si eu din tortul bunicului,yam-yam,ce bine arata......tortul;
ma voi sunteti frumosi foc,eu v-am mai zis,darcred ca pe tine te deochi pana la urma asa prin poze ca tare bine arati,pe bune,esti frumoasa foc,sa traiesti o suta de ani alaturi de puiul tau si tatal lui,sunteti potriviti mai,iar alex va intrece ce mai,gata,daca aveam fata ,il opream de acum,va dateam arvuna,ca la tigani,il cumparam.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

stefanut vazut poze , minunati copii ai , felicitari
Stef este mortal, o bombonica de baietel, este bun de muscat vb lu' Vera.Va doresc muuulta sanatate

crismac ms frumos la fel, ma bucur pt Ionut ca este bine si iti doresc muulta bafta la analize , hai ca o sa fie bine...trimis PM ..

mdanicoleta din inertie si tot tre' sa faci fatza , exact cum ai zis, pt printzesa, baiat si "al batran ".Cum necum o sa te descuri si o sa fie bine, iti dorect multa liniste in suflet si putere.Iar Alex este bine, in ce priveste evaluarea mai are muuuult drum de parcurs dar a mai sarit un hop, nu stiu daca e de bine avand in vedere ca el are 4 ani si 3 luni si varsta lui motrica este de 8 luni, dar pic cu pic umple paharul.Dana va transmite salutari si te roaga cand poti si ai timp sa ii faci o mica vizita sa o smotoceasca putin pe Ioana.

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput