FIV247
Raspunsuri - Pagina 9
daniela74 spune:
Din pacate beta 21.Nici nu stiu ce sa mai spun,ma doare sufletl rau de tot.
Va pup si va multumesc.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Din pacate beta 21.Nici nu stiu ce sa mai spun,ma doare sufletl rau de tot. |
Stiu fata draga....stiu si iti sunt alaturi....
coltul meu de rai
BuburuzaL spune:
Daniela draga, imi pare nespus de rau pentru tine. E greu! Dar sunt convinsa ca vei avea putere sa treci peste si sa te pregatesti pentru o noua incercare!Ai grija de tine.
ici de noapte buna!
P.S. Fetelor, cine ma ajuta cu semnatura? PLS...nu reusesc nici cum
Looana spune:
Daniela74 sunt alaturide tine ,i-mi pare foarte rau am sperat din tot sufletul sa ai o bucurie azi si sa te linistesti
Iti doresc multa putere si sa treci peste acest esec si inainte de o noua incercare sa i-ti faci niste investigati.Ai grija de tine te rog.Daca iti aduci aminte in august cind am facut Fiv am avut si eu Bhcg 93,6 dupa care nu sa mai dublat.Sarcina sa prins si in cazul meu.La scurt timp am incercat sa fac niste analize pt a gasi cauza .Dr meu deja a gasit cauza si mi-a propus sa fac un tratament inainte de un nou fiv.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
ALRAK spune:
Daniela cuvintele nu mai au nici o valoare in aceste momente.
DD sa-ti dea puterea sa mergi mai departe

Doamne Ajuta!
ALINAOPREA spune:
Offff 

Daniela sunt alaturi de tine.
Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa treci usor peste aceasta suferinta.
Sriu ca e greu dar trebuie sa fi puternica pt. a putea merge mai departe si a-ti indeplini visul.
Te pup.
Alina
ALRAK spune:
Looana poti sa ne spui si noua despre ce tratament este vorba si care a fost cauza esecului. Multumesc

Azi am vorbit si eu la Szeged, sa dau vestea nereusitei si sa facem planul penru un nou FIV (ca nu ma laaaaaas).
Mi s-a spus ca ar trebui sa-mi aleg perioada pentru un nou FIV , in care sa fiu mai linistita cu serviciul (?>?>?>? sunt intr-o agitatie continua si nu pot sa fiu altfel decat daca renunt la el- serviciu, dar din motive financiare , nu pot sa renunt 

).
Apoi mi s-a recomandat sa fac urmatoarele inainte de a incepe procedura FIV (scriu ca poate este de folos si altor fete):
1. acupunctura
2.tratament naturist pentru detoxificarea organismului si cresterea imunitatii (dat de catre medic, nu luat dupa ureche)
3.tratament la Sovata cel putin o saptamana.
A fost vreuna dintre voi la Sovata?
Daca , da in ce consta tratamentul pentru BB ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!
brunadria spune:
daniela imi pare tare rau
..off ce greu poate fi..multa putere sa mergi mai departe..
Looana spune:
Arlak Din analize care le-am facut mi-a gasit problema legata de celule ale sistemului imunitar (celuleKiller) care ele ataca orice, uneori si propriul embrion il reconoaste ca un corp strain, ele devin toxice inpiedica implantarea lui sau pot ucide embrionului.Deci asta mi-a explicat DR. zilele trecute si pt asta mi-a propus ca inainte de urmatorul fiv sa i-mi faca un tratament care consta in transfuzie de la sotul meu cu elemente din sangele sotului pt a preveni respingerea lui.
Se poate face si perfuziile cu Imunoglobuline ,dar mi-a zis ca e cel mai bine cu transfuzie de la sotul meu in citeva sedinte...am tot citit pe forumuri Germane si sunt anumite clinici care fac asta si au in final un rezultat bun.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)