FIV247

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cristal, Samira, Anka, Carmelly: Si eu m-am gandit f. mult la hidrosalpinx. Asa cum spuneam, am fost deja operata de unul. In total pana acum am avut 3 operatii: o operatie normala, cu taietura ca la cezariana - un chist hematic ovarian care s-a spart si a dat in hemoragie interna (noroc ca am avut dureri, ca altfel muream fara sa stiu de ce), prima laparoscopie - trompe infundate (hidrosalpinx si altele), a doua laparoscopie - SEU. Dr. Zadori a zis ca probabil in timpul acestor operatii mi s-au atins cam mult ovarele sau mi s-au scos parti cam mari din ele, de aceea acum reactionez atat de prost la stimulari. Din aceasta cauza mi-e putin frica sa mai fac o laparoscopie pt. a elimina hidrosalpinx-ul. Pe de alta parte, dr. Zadori nici nu a amintit de aceasta posibilitate. A zis numai sa fac tratamentul impotriva micoplasma, ureaplasma si candida si daca analizele ies bine la urmatorul CM reincepem FIV. Ce sa fac? Dupa cine sa ma iau? Nu stiu daca Z. ar fi de acord sa ma opereze el de hidrosalpinx. In Romania medicul meu ginecolog curent nu prea se ocupa de astea, el face operatii clasice si atata. La Giulesti mi-e groaza sa ma duc din nou... Deocamdata sunt debusolata. Probabil ii voi scrie dr. Zadori, sa vad ce zice... Pe de alta parte, l-am rugat pe sotul meu sa analizeze posibilitatea de a face o adoptie. Zilele astea ma voi duce la autoritati sa vad care este procedura si ce acte sunt necesare.

O sa-mi revin eu, nu va speriati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Tabitha, laparo pentru a clipsa/scoate trompa nu are nimic de-a face cu ovarele. Stiu ca medicii romani cam au mania de a scote chisturi, curatat ovare, lucru care in afara nu se face. Nu se ating ovarele!
Poate doar la chisturi endo > 7cm unii medici incearca operatia.
Parerea mea, este sa faci tratament pt bazaconii, sa clipsezi trompa, si sa curete aderentele daca sunt. Si atat! Eu nu stiu unde poti face laparo in Rom in care sa nu faca ei ce vor, dar sigur fetele te vor ajuta, sau poate se poate face in Ungaria. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Blanche: ii scriu acum lui Zadori, sa vedem ce parere are. Pe de alta parte, mi s-a mai aprins un beculet, ca asa-s eu... imi fata minte idei nebunesti.. La ultima eco, dr. Z. m-a intrebat daca am avut / am endometrioza. Oare ce-o fi vazut el la ovarele mele???????? Bine ca m-am mai calmat un pic, nu mai plang (sau poate au secat lacrimile ). Dupa-amiaza ma duc in recunoastere: sa-mi ridic rezultatele de la testul PAP (cine stie ce oi mai afla) si sa vad despre adoptii.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Fetelor, orice esec ne marcheaza oarecum iar ranile sufletului nu se pot sterge cu buretele! Asta e drept! Insa cineva acolo sus ne iubeste pe fiecare in parte si ne ajuta cand suntem in durere,in siferinta...din pacate prin ce ne este dat sa trecem nu hoataram noi, dar El ne da tarie, curaj si astfel mergem inainte!

Alrak, Cora79, Catalina, incerc sa ma pun in pielea voastra si sa na inteleg durerea din suflet, dar din pacate cu mai mult de un gand bun nu va pot ajuta.Insa, nu uiteti ca DD este cu voi! Curaj! Voua si tuturor fetelor care lupta cu fiv-ul! Trebuie sa mergem inainte!Trebuie sa reusim!

ici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Daniela, haide cu beta mare mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

O noua stire despr FIV cititi pe www.gandul.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
Am recuperat din urma...dupa o perioada groaznica in firma, acum e mai liniste pe aici.
Tabitha imi pare rau pentru tine sincer!
Catalina ... fara cuvinte , mult curaj in continuare, imi amintesc ceva...spuneai ca o sa mai incerci si in tara...
Daniela gata esti graviduta ....nu iti mai supara comoara mica...

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

O noua stire despr FIV cititi pe www.gandul.info

Sper sa fie adevarat (parca e prea frumos sa fie adevarat). Ieri era caz penal iar azi e gratis (o incercare), nu mai stii ce sa crezi sa fie asa (o data gratis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

sa faca parte din campania electorala????
chiar credeti ca o sa primim o fertilizare gratis??? (ET s-ar plati oricum) ... nu cred... poate sunt eu mai sceptica, dar ....
Bine ar fi sa se aprobe!!! sa dea Domnul sa se fi constientizat si la nivel inalt de nr. cuplurilor cu probleme de infertilitate.... si sa faca ceva pentru noi.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

offff tabitha,stiu e greu dupa atitea operatii sa te mai gindesti sa mai faci una...
cu ovarele are dreptate dr tau ,asta am patit-o eu,am avut chisturi pe ambele ovare unul de 30mm pe un ov si altul de 15mm pe celalalt,la laparo s-a dovedit a fi endometriozice si din cauza ca sa umblet la ele si poate din exces de zel ca curete bine de tot ,acum am inceput sa nu mai am rezerva ovariana la 33 ani
in 2008 aveam un fsh de 10
in 2009 un fsh 20 si mai departe mai vedem...

daca te gindesti pt laparo este dr Ion Ionul la Giulesti un dr extraordinar,bun,sufletist si dedicat mesariei

despre adoptie ,daca vrei iti trimit eu pe PM ce acte ai nevoie pt ati elibera atestatul de familie adoptatoare si cam cum decurge procedura,eu m-am imformat ,mi-am luat lista de la DGASPC fiindca asta sint si eu hotarita sa fac daca nu-mi va reusi fiv-ul

mult succes dragutza in luarea deciziei cea mai buna

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput