FIV247

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor ce ziceti de urmatoarele analize date de o dr. pentru investigatii infertilitate/avort spontan
ziua 5 prolactina, estradiol, LH
ziua 14 progesteron, estradiol
ziua 21-25 Lh, progesteron

Nu vi se pare aberant? In ce secol traiesc astia?

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catalina2307, Daniela74 i-mi pare tare rau pentru ce-ati patit. Stiu cum e si va doresc multa putere pentru a merge mai departe. Eu ma hranesc cu reusitele celor care au pierdut sarcini, fara asta nu as mai putea lupta.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Cami30 sa ne spui si noua numele dr. cu pricina, sa ne ferim de ea.Ce pot sa zic...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

e dr. prietenei mele de la Galati , nu mai tin minte numele. Si cica daca analizele ies bine, se trece la "desfundarea" trompelor, care sunt ok din moment ce ea ramane gravida.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30

fetelor ce ziceti de urmatoarele analize date de o dr. pentru investigatii infertilitate/avort spontan
ziua 5 prolactina, estradiol, LH
ziua 14 progesteron, estradiol
ziua 21-25 Lh, progesteron

Nu vi se pare aberant? In ce secol traiesc astia?

cami

Cami, si eu am primit inainte de a incepe tratamentele tot hormonale in Z 2, 14, 21-22.Nu-mi amintesc exact ce si cum dar imi amintesc zilele...
Doar va reamintesc , ca prolactina, trebuie sa fii cu cel putin 2 ore inainte de analiza treaza ( ca ea creste dupa ce ne trezim )..
bafta tuturor.

Mona
:)

Mergi la inceput

pe mine ma intriga faptul ca se dau analize de ziua 14 fara ca medicul sa te intrebe daca ai sau nu CM regulat. Altfel ele sunt irelevante. Nu stiu ce valoare are LH singur in ziua 3, stiu ca se face impreuna cu FSH, pentru ca FSH, LH, estradiol sunt in interdependenta, o crestere a unuia il inhiba pe celalalt si invers. la fel progesteron in ziua 14 n-are nici o relevanta, etc..

Cand sufletul meu o sa dea astia analize nu doar ca sa pleci cu o reteta de la ei, ci ca sa afle cumva o potentiala cauza a infertilitatii?
Am mai fost eu la o toanta care s-a uitat pe FSH-ul meu 12 in ziua 3 si a zis ca e ok!

cami

Mergi la inceput

E scolita bine dr. aceea din Galati......dar FSH-ul pe unde e??? Ala probabil n-o fi important...si daca mai pierde vreo 3 sarcini sa vina tot la ea, sa-i mai dea niste hormonale...

Mergi la inceput

Ioana sa-ti mai spun ca alta doctorita mi-a spus ca ea recomanda spalatori vaginale cu bicarbonat 6 luni - 1 an?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor cand am intrat pe acest forum cineva mi-a spus ca pot sa intreb ce orice si o sa primesc raspuns din experienta voastra,se pare ca nu primesc raspunsuri de cate ori incerc sa aflu cate ceva nimeni nu-mi raspunde.oare nu stie nimic din ce intreb eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor cand am intrat pe acest forum cineva mi-a spus ca pot sa intreb ce orice si o sa primesc raspuns din experienta voastra,se pare ca nu primesc raspunsuri de cate ori incerc sa aflu cate ceva nimeni nu-mi raspunde.oare nu stie nimic din ce intreb eu?

Hai sa-ti dau o varianta demna de luat in considerare : poate fetele care stiu raspunsul la intrebarile tale nu au intrat pe forum in weekend ( ca de ex Dana_bebe, care a facut Fiv cu protopopeasca ). Cu siguranta atunci cand cineva va avea o informatie care te poate ajuta, ti-o va da, stai linistita.

Mergi la inceput