Locul fetelor Nou-Venite (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Ale aici suntem mai putine fete, intram de ceva vreme si e normal ca relatiile sa fie mai apropiate. La odiseee abia acum s-a format grupul si inca nu-i gata, tot mai apar burtici noi. In timp, se vor aseza lucrurile, ai sa vezi. Trebuie doar putintica rabdare.
Uite, incearca sa nu mai reactionezi nicicum cand ti se pare data viitoare ca are cineva ceva cu tine. Pur si simplu ignori mesajul cu pricina, fara reprosuri sau apropouri. Daca respectiva persoana chiar are ceva cu tine va exista si o a doua si o a treia intepatura, garantez pentru asta! . Atunci vei fi pe deplin indreptatita sa clarifici situatie, direct pe forum, sau pe privat, cum vrei.

Sa nu ma intelegi gresit, nu insinuez ca tu esti capul rautatilor acolo, acelasi lucru le-as sfatui si pe ele daca eram membru activ in mica voastra odisee. Dar asa, doar cu tine imi permit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da ai mare dreptate
te pupic....
aici e odiseea mea de azi inainte

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

ale si eu am aceeasi parerea ca si pianna. Trebuie sa comunici cu ele, sa le spui ce ai de spus LOR, acolo la odiseea voastra.
Si mie mi se pare ca esti prea incordata si reactionezi la impuls. Trebuie sa fii mai chibzuita acum ca doar o sa fii mamica si ce exemplu ne dai noua aspirantelor? Plus ca se agita si bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

heloo piana un ceiuc la fata

Sarumana. Ma rasfatati, mi-a dat si Ale mai devreme un coffee .

Mergi la inceput

mdea....am incercat sa vb dar.........degeaba...in fine..ele au vrut sa ma ajute...eu am fost tampita...stiti voi vb aia :"gura bate curul"
se vor rezolva lucrurile sunt convinse...
ele tot ce mi-au zis , au facut-o cu un scop bun...dar....eu am vaz lucrurile altfel....
asta e

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

dar si u alesicoooo despici firul in 4.........lasa-le sa zica si gata ..iti pui ochelari si vezi doar ce-ti convine ..si gata

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo

Mergi la inceput

eu de obicei cred ca lumea din jurul meu este la fel ca mine dar nu este asa
asta e
vor trece si "furtunelele"astea

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Ale, e mai simplu (si sanatos!!!) sa tolerezi si sa fii tolerata de toti decat sa incerci sa fii prieten sau sa te faci placuta tuturor

Mergi la inceput

Dar hai sa lasam subiectul asta, mai bine spune-ne tu, ai simptome de ?

Mergi la inceput

da fetelor aveti dreptate
mergem inainte nu ?

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput