Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Nina,multi ani inainte in iubire si sanatate!
Dodolico...pup cu drag mult balerina care creste frumos!
Sa aveti weekend minunat!
PS.Ninocika,specially for you:nu i-as purta,doar m-as fatai prin fata lui Marius cu ei,in fusta mini si camasa decoltata,neagra...din care sa mi se vada tzatzele din push up!...hihihihih...
Era vorba de pantofii rosii cu toc de 11...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n![]() Gabi, salutam progresele lui Bodo si ale Bellei ! ![]() ![]() ![]() ![]() Mai tineti minte ca in sept. am fost la nunta verisoarei( ![]() ![]() Iar azi, eu si tati de Cristina noastra, implinim 10 ani de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monica, diseara dansam in ritm de hip hop, disco si musical ! ![]() Un weekend cat mai fain, tuturor ! ![]() ![]() Nina, mami de ![]() www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! ![]() |
lA MULTI ANI NINA sa fiti sanatosi si fericiti!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Anuska
![](pupic.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
La multi ani! Andreelor si Andreilor sa fiti sanatosi scorpiutele pe unde v-ati ascuns?
sa aveti o zi si o saptamana minunata ca voi
Monica-Elizabet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Eu sunt la serviciu. Dar ma pregatesc de plecare. Daca n-a fost libera toata ziua, macar sa fie mai scurta.
Multumesc frumos pentru urari, fetelor ! Sanatate si numai bine si voua !
La multi ani cu numele, tuturor celor care azi, de Sf. Andrei, isi sarbatoresc onomastica !
O zi cat mai faina, fete dragi !
La noi e friiiig rau si multa ceata....
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ce faceti, fetelor ? Pe unde sunteti ? Haideti la raport !
Noi suntem un pic racite. Ieri am stat numai in casa si acum, abia astept sa vina weekendu' ! Si vine si Mos Nicolae !
O zi faina, in continuare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
scorpiutele
nina, sanatate multa
si noi il asteptam pe moshul dar ne gandim ca ne aduce si nuielusha...deja suntem pregatiti
Monica-Elizabet
monica-elizabet spune:
pe unde sunteti?
am editat sa ma "laud" ca am fost la dr si ne-a scazut concentratia spray-ului...Doamne ajuta!
Monica-Elizabet
Retete in imagini
mina spune:
Salut frumoaselor!
Eu nu m-am ascuns nicaieri da in curand se produce: ne mutam sediul si de-o saptamana tot sortam, arhivam, impachetam.....deja imi vine sa le arunc cu bratul, ca nu mai suport cate s-au adunat. Sunt deja contra timp ca in we cu 11 vine mesteru sa mute mobila si taare mi-e ca nu organizez harababura pana atunci...in fine, om vedea....
De 1 dec ne-am luat we prelungit si am stat p-acasa, nimic deosebit n-am facut dar nici nu ne-am odihnit....pierdere de vreme, ce sa mai zis.
Acuma trag sa aduc la zi niste rapoarte dar merge ca ochiu mortului ca tre sa fiu atenta si la ce se arhiveaza a io mi-s singura de le stiu pe toate care cum tre sa fie.....
In rest bine sanatosi, vizigotu mai muceste ocazional, ta-su se tine de kineto si cica se simte mai bine, fusei si eu la control si cica am o lordoza nu stiu cum care necesita, ati ghicit, kineto.....nu mi-a indicat dna dr si cum anume sa imi fac timp pt acest kineto. Vad eu.
Va pup si va doresc we placut, sa v-aduca Moshu ce va doriti voi mai tare si mai tare. Aaaaaaaaaaa, mi-am adus aminte, p-asta oi fi eu in viteza dar tot tre sa v-o zic. Scriam zilele trecuta scrisoare lui Mos Craciun si fiul meu voia 3 lucruri: niste skate-board-uri, un puzzle de ala destept nou aparut de la Noriel, in forma de glob si Multa sanatate si fericire pt toti 3. Mi-au dat lacrimile, ca la inceputul discursului chiar era sa ma infig sa dau cu gura: care 3 lucruri, nu vrei si tu doar unul?
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
scorpiutele
mina ce sensibil este m-ai facut si pe mine sa
Monica-Elizabet
Retete in imagini