buna mamici,printesa mea va implini in curand 2 ani si vreau sa-i fac o petrecere cu copilasi.Am nevoie de sfaturile voastre in legatura cu meniu,as vrea si un clovn dar nu stiu unde e cel mai bun si mai haios,si idei de jocuri pentru copilasi.Eu stau la curte dar daca va fi frig va trebui sa facem petrecerea in casa,si nu prea stiu sa ma organizez.Astept cu interes sfaturi,idei si recomandari de la voi.
buna,
iti pot descrie cum a fost petrecerea organizata de fratele meu pentru baietelul lui:
- au pregatit carnita de pui, cartofi prajiti, rosii si ardei, branza, sucuri naturale - asta ptr copii mai marisori, pentru cei mici oricum au venit parintii cu papica la caserole si au incalzit-o acolo
- copilasii au avut o camera mare la dispozitie (golita de scaune si orice obiect care ar fi putut sa devina periculos, au ramas practic doar TV-ul din biblioteca si canapeaua de colt), cu jocuri si jucarii diverse si ptr fetite si ptr baietei, cu filme de animatie pe dvd; in curte au avut la dispozitie topogan, casuta, mingi
- una dintre verisoare s-a costumat in Alba-ca-Zapada, i-a pictat pe copii pe fata sau pe manute cu acuarele speciale, au facut poze
- tot alba ca zapada a adus un balon enorm plin cu baloane mici si confetti, l-au agatat parintii de tavan si dupa ce sarbatoritul a stins lumanaricile de pe tort, a avut onoarea sa sparga balonul mare, din care s-a revarsat o cascada de baloane mici si confetti, spre deliciul tuturor copiilor; a urmat o adevarata goana prin camera, dupa baloane, etc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )