Doina, inclusa in patrimoniul intangibil al UNESCO
Asta da veste buna!
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-6241734-doina-inclusa-patrimoniul-intangibil-unesco-autoritatile-romane-nu-mediatizat-informatia.htm
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
Natasa spune:
Am vazut si eu stirea, am ascultat doinele si m-am bucurat. Bine ca macar altii stiu ca mai avem si cultura in tara asta. Ana, cred ca ai vrut sa fii haioasa, dar am putea sa evitam sa manelizam/parazitam (de la Parazitii, a nu se intelege altceva) chiar si subiecte de genul asta.
Altfel, offtopic, locuiesti intr-o tara pe care o iubesc si miine m-as muta acolo :)
Ana_Scanteie spune:
Linkul respectiv duce la melodia Doina, compusa de Blazzaj. Merita ascultata, mareste cultura muzicala.
xenocid spune:
Cum adica a fost introdusa in patrimoniul UNESCO?
Asa tam-nesam fara sa ne intrebe nimeni? Fara nici o campanie de presa, fara petitii online, fara SMS'uri, fara nesfarsite retrimiteri de mailuri? Fara sa VOTAM ca la busuioc si brancusi?
Mai bine ne lipseam!
ardeiash spune:
Citat: |
Altfel, offtopic, locuiesti intr-o tara pe o iubesc si miine m-as muta acolo :) |
scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj.. pot sa te-ntreb de ce?
ardeiash spune:
uite-asa... nu ne-au intrebat nimic.. .. si nici cand au pus la mini europe - Bruxelles palatul mogosoaia sa reprezinte romania nu ne-au intrebat..
LauraNicole spune:
Chiar o veste foarte buna!Si eu cum n-am stiut nimic ?Lol!Ma bucur ca si lucrurile bune din Ro ajung sa fie cunoscute!
Off Topic:Ardeiashule dulce,chiar ca ai limbaritza dar imi plac subiectele propuse!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ardeiash
scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj.. pot sa te-ntreb de ce? s-auzim numai de bine! si |
Bine ca m-a intrebat cineva :)
Ne-am facut vacantele acolo in ultimii doi ani si nu ne-am mai fi dat plecati. Cauta pe google Bled, Logarska Dolina, Vintgar Gorge sau Bohinj si o sa vezi de ce.
ardeiash spune:
asta e dura.. ca eu ma miram de ce tocmai Palatul Mogosoaia a fost ales .. pt ca in jur sunt niste cladiri absolut extrordinare.. iar mogosoaia nu are nicio stralucire pe-acolo .. in fata palatului e pus dracula.. sau cum vrei voi sa-i spuneti .. si chiar, nu exista o alta cladire in toata romania care sa ne reprezinte?!
ardeiash spune:
Natasa: esti sigura ca nu incurci tarile -nte ele? ca n urecunosc nik din ce spui tu !