Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro ai procedat f bine, stii ca eu mereu am fost pe certuri si critici, cum am observat ceva in neregula am si reprosat, de mi-era teama sa nu ma ia de paranoia. Mi-a fost putin teama sa nu se razbune pe Ana, dar nu au facut-o, o intreb pe Ana mereu daca o bate cineva, o cearta etc. Au incercat dimpotriva sa o castige de partea lor sa nu mai zica ceva nasol acasa.
Roxana si sotul si preotul erau cu plete...Am pus poza cu Bamse pt ca nu am avut prea multe, mi-au iesit blurate si ca naiba. O sa pun si cu sotul meu sa nu mai aveti dubii, dar noi pe la petreceri stam dezbinati.
Dastefa mi-ai stricat seara, eu de-abia astept ora 1 si fug ca nebuna sa fiu primul parinte sa nu sufere Ana ca vede vreunul plecand si ea ramane, nu suport tristetea aia pe care le-o vad in ochi celor care raman. O saptamana e deja ceva crud, nu concep, pai ce e abandon direct, orfelinat, ca doar nu au joburi in alte orase si vin in weekend. Poate totusi ai gresit si ai vrut sa zici program prelungit, ca altfel ma apuca nervii rau si ma duc si ii iau eu pe toti acasa.
Eu si sotul ne-am cunoscut pe internet, dintr-o joaca. Am ramas intr-o zi la servici peste program ca nu terminase colegul de programat si eu eram cu cheile. Si a tot lucrat ala pana am pierdut toate tramvaiele si am ramas la firma. Si el era moderator pe un forum si ma cheama sa-mi arate pe unu cu pleata care posta pe la aceleasi subiecte. Si eu woaaaaa, ce imi place, hai sa vb cu el. Si m-apuc cu asta sa compunem ditai emailul in care ma dadeam mare designer (colegu dicta si eu scriam), ii criticam site-ul personal si uite asa i-am starnit interesul si a inceput dupa vreo 3 emailuri sa-mi scrie si el. Pana la urma a venit la Buc sa ma cunoasca, iar dupa 2 sapt m-am trezit cu el la usa cu haine cu tot ca se muta cu mine si am ramas definitiv impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

si azi dau eu cafeaua, da sa stiti ca am facut-o amara
Miro nasol rau . Nici macar nu incearca sa se prefaca atunci cand stiu ca vin parintii...nesimtirea e la cote maxime. Eu zic sa incerci sa gasesti alta gradi, ca dupa episodul asta nu se stie. La gradinitele de stat pur si simplu nu prea ai ce sa le faci: salariul mic, nesimtirea mare, puterea directorului limitata.
Dbuuny se pare ca si pe la voi exista multe "vaci". Astfel de persoane nu se pot numi oameni...
Dastefa nu mai vorbesc cu tine ca mi-ai stricat de tot ziua. Nu-mi vine sa cred. A mea azi a plans de mama focului ca vine tati sa o ia de la gradi si nu miti (mama) , iar mie imi vine sa plang si acum. Mama ajungea de obicei pe la 4 (dar azi e la o inmormantare- a murit socrul verisoarei mele si eu nici macar nu am putut sa-mi iau liber ca sa ma duc), iar sotul va ajunge pe la 5. Nici nu pot sa ma gandesc ce va fi in sufletul fetii. I-am cumparat si o papusica sa i-o duca tati surpriza.
Dayanara burtica ce face?
Maya tare frumoasa povestea voastra. sa sti ca si eu ma uitam dupa pletosi bruneti si al meu e blond si fara par.
Noi ne-am cunoscut la un botez. Ai mei erau nasi da eu nu aveam nici un gand sa merg cu ei. De obicei in week-end dormeam pana la 11-12, da in ziua aia nu stiu de ce da m-am trezit la 8 si am zis sa merg si eu un pic ca altfel mor de plictiseala in casa. Iesisem de ceva timp dintr-o relatie de 9 ani si nu aveam nici un gand serios. Bunica bebelusului practic tot a tras sa ne lipeasca, am iesit la o intalnire, la a doua n-am mai vrut si asa taras ne-am trezit vorbind despre casatorie.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza tuturor

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Omu cand nu are ce face deseneaza, uitati aici ce am facut pt Ana, surpriza la intoarecerea de la gradi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Omu cand nu are ce face deseneaza, uitati aici ce am facut pt Ana, surpriza la intoarecerea de la gradi.

pe perete, panza sau hartie?

si-o s-o lasi pe ea sa termine detaliile?

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Pe perete..ce detalii, nu mai sunt, e pictura monocroma draga, asa se poarta acum. Am mai desenat si un baietel cu un avion sa fie pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny, n.am fost, am simtit ceva miscari sau ce.or or fi, oricum dupa aia, am facut curat si m.a durut un pic, dar nu rau, iar frica etc, deci si daca mergeam aseara azi iar ma lua frica, sa ca ma mentalizez singura ca orice ar fi eu nu am ce sa fac

ank sunt bine, grasa da bine :)) trasa prin inelul de la butoi

mi.am inaugurat pantalonii de la HM, asa mandra eram , ce n.am fost de nici.o pereche de blugi :))

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor din pacate nu e nici o greseala -aproape jumatate din copii de la acea cresa sunt dusi luni si luati vineri.Acu ce-i drept ca pe la ce fete de parinti am mai vazut pe acolo lunea dimineata cred ca pt copii e mai bine asa-macar nu aud injuraturi,scandal si primesc o minima educatie.Bine ca ei micuti fiind nu inteleg asta.Pt ei acasa e acasa oricum ar fi,indiferent daca ii asteapta o garsoniera infecta sau un palat.
Acu poate o sa va intrebati ce caut eu la aceasta cresa.Pt noi toate cele de stat ne sunt departe si in pozitii f incomode (de mers mult pe jos,schimbat cate 2 autobuze) asa ca pt asta am de luat doar 1 autobuz si cresa e aproape de statia unde cobor
ma gandesc de ex acum cand e asa de frumos afara cum stau inchisi acolo 5 zile.
cred ca nu fac altceva decat sa pun sare pe rana vorbindu-va ion continuare despre asta.Dar ganditi-va ca Daria era la inceput de boala si eu in loc sa ma gandesc la ea eram trista de imaginea acelei fetite

Daria e acasa de 2 zile cu tuse si mai sta pana isi revine

maya super desenul.Si eu am ceva planuri de mazgalit peretii din camera Dariei dar nu am trecut inca la actiune

miro -of,of,of
din pacate nu sunt de aceeasi parere cu dbunny.Daca vrea sa se razbune pe Kara nu e obligatoriu sa tipe la ea sau alte chestii pe care copilul l-ar putea spune acasa.Poate pur si simplu sa o neglijeze sau orice alta chestie pe care copilul sa nu o poata numi dar sa o resimta din plin

Mihaela 24+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

si tot din capitolul internat...pe copii astia cine-i doftoriceste cand se imbolnavesc? cine se uita la ei in cap dupa paduchi? banuiesc ca-s imbaiati cat de cat...nu? eu ma tot gandesc ca-i scump sa-ti lasi copilul acolo non stop...asa ca cine-l lasa acolo nu-l lasa din cauza banilor, ci din cauza ca n-are chef sa creasca prunci...

miro spune-ne ce-ai hotarat...

dayanara in C&A te-ai uitat la tzoale de gravi?

maya s-ar distra de minune Ana daca macar ochii si gura ar picta si ea...hai mai, fa un efort

eu azi m-am urcat pe cantar ca mi s-a parut ca se incheie blugii prea usor pe mine nu mai pocnesc, am 68 de kile...Cand paco nu vine la masa nu mananc mult ca nu gatesc decat ceva nutritiv fara grasimi pt Dani, si eu mananc ce lasa Dani...

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

Noi suntem cuminti. Iuliei aproape ca i-au trecut mucii. Vorbeste non-stop, cand nu vorbeste canta, cand nu vorbeste si nu canta inventeaza cuvinte noi si cand epuizeaza totul spune poezii.

Apropos de poezii, parca intreba cineva de poezii usoare pentru copii. Stiu ca am trimis eu acum cateva luni pe mailul comun niste poezii pentru copii. Cred ca mai sunt acolo.

Una din poeziile preferate de Iulia:

Magarusul cenusiu
A dat buzna - cum, nu stiu -
In tufa de trandafiri
Si s-a intepat in spini

Si strigand IHA-IHA
A mai invatzat ceva:
Cum ca trandafirii
Nu-si respecta musafirii.

Si mai intai spune ea de cateva ori poezia, apoi ma pune sa spun si eu, sa vada daca am retinut-o. Dupa ce o spun si eu ma aplauda frenetic.

De vreo 2 saptamani este fan Peter Pan. A mai fost o data, insa era mai pasnica. Acum ea este Peter Pan, eu sunt Wendy, iar Mircea este Tinker Bell
Am casa plina de castane; le aduna de-afara si in fiecare zi ar aduce cate o punga in casa. De-abia a pacalit-o ieri bona sa nu aduca o plasa de castane acasa.

Iulia stie si ea sa numere in engleza pana la zece, ba ii stie si pe 11 si 12. Insa de ceva timp a inceput sa le amestece. Acum zice 1, 2, 3, 4, 5, 11, 8, 9, 10 . Daca vreau sa o corectez se supara pe mine.

Inca nu am poze de la nunta mea.
Astazi facui rost de un dispozitiv pentru filme foto sa scanez pozele. Sa vad cum ies. Daca nu imi place, o sa le duc pana la urma in oras la un centru foto. Treaba este ca am atat de multe alte filme pe care vreau sa le scanez...

I-auzi ia ce tema a propus Roxana ...
Cica sa povestim cum ne-am cunoscut...
Pai noi ne-am cunoscut la scoala (facultate). Eram in primul an, colegi de grupa. Dupa o luna jumate de cursuri m-a invitat in parc si de atunci am ramas pe capul lui . Ne-am casatorit dupa 7 ani si jumatate (am dat probe amandoi ).

Iulia se trezeste dimineata pe la 8 jumate ~ 9. Nu o las sa doarma mai mult ca apoi adoarme tarziu la pranz, apoi ne intindem prea mult in seara. De obicei dau drumul la desene (pe disney channel) pentru ca ii plac tare mult desenele alea de dimineata (little einsteins, winnie the pooh, mickey mouse, etc.). Si daca pana dau drumul la tv nu s-a trezit, las usile deschise, dau televizorul tare si vine repede repede la tv fara sa cracneasca. Seara adoarme doar in jurul orei 11. De ceva timp ii pun picaturi de ulei cald in urechi pentru ca are ceara. Si trebuie sa stea cu ele in urechi (adica cu urechea in sus) 10~15 minute pentru fiecare ureche. Si in timpul asta ei ii turuie gura, mai vorbim un pic, pana i se face somn. Si din momentul in care nu mai scoate nici un sunet, stiu ca nu mai dureaza mult si adoarme.

Maya, este superba Ana.
Dastefa, si mie mi se pare tare ciudat sa lasi copilul de luni pana vineri la gradi. Nu este normal... nu credeam ca exista asa ceva.
Mirona, sunt mai multe grupe de copii de 3 anisori la gradinita aceea? La celelalte grupe cum e? Banuiesc ca de acum la fiecare grupa va sta cate o ingrijtoare pana la ora 4. Mut-o eventual la alta grupa si scapi de teama de razbunare
Maya, imi e asa necaz ca avem apartamentul asa micutz si inghesuit. Nici n-as avea pe unde sa mai si fac desene pe pereti. Asa mult imi plac... Desenele voastre vi le-a facut acelasi prieten al vostru care v-a mai facut alte desene acu nu stiu cate luni?
Dbunny, felicitari pentru slabit. Spune-i lui Paco sa nu mai vina la masa

Pup toate fetele

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput