Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(30)
Raspunsuri - Pagina 12
galliciana spune:
amy, eu nu cred ca ar trebui sa renunti la medicamente, sub nici o forma!!
mona,mona,pe felie, scafandrerie pe vremea asta???
nico, stim noi cine e porcu!!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Gali,
Scufundari, da, scufundari... sa nu uitam ca acum la Marea Rosie s-a racit vremea ...34 grade la pranz![]()
Aici mai in nord unde stau eu sunt azi 26 grade.......s-a racit vremea
...asteptam char o ploaie mica...ar fi prima din martie incoace 

Mona
:)
galliciana spune:
mona, ufffff,ufffff, trimite si la mine macar un 26 grade... ![]()
galliciana spune:
haha, merg pana la magazin, revin....da de primesc ceva, macar un pic de caldura....![]()
guzelnico spune:
Ia, fetita scumpa, te aranjeaza 22 de grade de la mine si de restul (pana la 26) 

?
Eeee, cum e, te-ai mai incalzit?
Auzi, tu, da' sotu' unde-ti e? Sunt convinsa ca e mai priceput sa te infierbante ... ![]()
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
galliciana spune:
la noi s-au anuntat vreo 16-gr...e destul de placut afara,nu zic nu, dar, daca stiti voi ce urasc frigul si iarna.........
in fr chiar mi-a priit clima.![]()
super, ms fetele.
sosul - la munca, draga mea....vine deseara...![]()
MayanMistica spune:
Fetele va pup cu drag
si va anunt ca nici azi n-a venit ..si nici sa nu vinaaaaaaaa!!!!
galliciana spune:
mayanule, asta da veste buna!!!
nici sa nu mai vina vreun an!!
ada29 spune:
Imi miroase a sampanie...
Mayan
Fetelor iar imi merge netu' ca melcul turbat.Nico normal ca io tin cu turcu![]()
Deoarece si fiind berbec stau rau cu rabdarea,ma duc sa ma uit la Tanar si Tampit(vorba consoartei)
Trec diseara sa va tzuc
Ada
Cinezee spune:
Asadar am fost la dr din pacate dr-ul meu este plecat la o conferinta in africa de sud pana pe 12 oct , asa ca m-a trimis la o alta colega [doctora Chirita cam aeriana din punctu meu de vedere am stat dupa ea peste o ora jumate ] , in continuare situatia mea nu e inca roz , s-ar vedea ceva acolo ca activitate ,sarcina e mai mica de 5 saptamani chiar si ptr a facea masuratori am pierdut putin sange astazi , si mi-a dat sa iau utrogestan de 3 ori pe zi
asa ca luni cand ajunge el iar merg la el
Mi-am facut si niste nervi desigur , era plin de babete acolo , am venit acasa cu o imensa durere de coloana si de burta ca babetele au ocupat toate scaunele si nu vor sa dea loc nici daca le spui ca ai probleme , cand am cerut loc s-a uitat una asa de urat , restu gravidelor cu sarcinile mari stateau in picioare , in pana mea nici la maternitate nu avem loc de expiratele astea
Dragele mele va multumesc tareeeee mult ptr sustinereeeeee 
va puuup pe toateeeee 

5 +un
la termen astept