Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy, eu nu cred ca ar trebui sa renunti la medicamente, sub nici o forma!!
mona,mona,pe felie, scafandrerie pe vremea asta???
nico, stim noi cine e porcu!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gali,
Scufundari, da, scufundari... sa nu uitam ca acum la Marea Rosie s-a racit vremea ...34 grade la pranz
Aici mai in nord unde stau eu sunt azi 26 grade.......s-a racit vremea...asteptam char o ploaie mica...ar fi prima din martie incoace

Mona
:)

Mergi la inceput

mona, ufffff,ufffff, trimite si la mine macar un 26 grade...

Mergi la inceput

haha, merg pana la magazin, revin....da de primesc ceva, macar un pic de caldura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ia, fetita scumpa, te aranjeaza 22 de grade de la mine si de restul (pana la 26) ?

Eeee, cum e, te-ai mai incalzit?

Auzi, tu, da' sotu' unde-ti e? Sunt convinsa ca e mai priceput sa te infierbante ...

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

la noi s-au anuntat vreo 16-gr...e destul de placut afara,nu zic nu, dar, daca stiti voi ce urasc frigul si iarna.........
in fr chiar mi-a priit clima.
super, ms fetele.
sosul - la munca, draga mea....vine deseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele va pup cu drag si va anunt ca nici azi n-a venit ..si nici sa nu vinaaaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

mayanule, asta da veste buna!!!
nici sa nu mai vina vreun an!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Imi miroase a sampanie...Mayan

Fetelor iar imi merge netu' ca melcul turbat.Nico normal ca io tin cu turcu

Deoarece si fiind berbec stau rau cu rabdarea,ma duc sa ma uit la Tanar si Tampit(vorba consoartei)

Trec diseara sa va tzuc

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Asadar am fost la dr din pacate dr-ul meu este plecat la o conferinta in africa de sud pana pe 12 oct , asa ca m-a trimis la o alta colega [doctora Chirita cam aeriana din punctu meu de vedere am stat dupa ea peste o ora jumate ] , in continuare situatia mea nu e inca roz , s-ar vedea ceva acolo ca activitate ,sarcina e mai mica de 5 saptamani chiar si ptr a facea masuratori am pierdut putin sange astazi , si mi-a dat sa iau utrogestan de 3 ori pe zi

asa ca luni cand ajunge el iar merg la el

Mi-am facut si niste nervi desigur , era plin de babete acolo , am venit acasa cu o imensa durere de coloana si de burta ca babetele au ocupat toate scaunele si nu vor sa dea loc nici daca le spui ca ai probleme , cand am cerut loc s-a uitat una asa de urat , restu gravidelor cu sarcinile mari stateau in picioare , in pana mea nici la maternitate nu avem loc de expiratele astea

Dragele mele va multumesc tareeeee mult ptr sustinereeeeee va puuup pe toateeeee

5 +un la termen astept

Mergi la inceput