Ce ziceti de un club hand-made ??!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aldebaran/Aldebaran.jpg)
Aldebaran spune:
Ok, m-am adunat si eu cat am putut si dupa ce mi-a adormit fecioru' m-am apucat sa decorez o..traista pentru o prietena.
Ii fac maine poza ca acum trebuie sa ravasesc casa sa dau de aparat si nici nu-mi plac pozele cu blitz.
Alinutzaa, stiu cum e...eu la inceputul sarcinii dormeam tot timpul si mai eram si depresiva. Acum insa sunt mult mai bine.
Alessia, ce frumos e acolo unde locuiesti! Vin si io la tine ca m-am saturat de beton.
Corina 18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
terry spune:
buna, fetelor!m-a lovit si pe mine microbul asta, de curand.
nu avem un "portofoliu" bogat. noi, eu si fiica-mea, vrem sa facem impreuna, in iarna asta, cateva obiecte. primul, saptamana trecuta, a fost un suport de creioane realizat dintr-o conserva de mazare pe care am aplicat poleiala de la ciocolata, bucatele de hartie glasata divers colorata si deasupra am lipit niste margelute mici.nu am apucat sa-i fac poza ca a fost atat de incantata ca a zis ca il face cadou dnei invatatoare.acum, avem in plan o "vaza" dintr-un borcanel de iaurt (din ala lunguiet) in care am pus pietre si am strans cateva crengute pe care le vom imbraca in hartie creponata colorata si vor fi puse in vaza decorata.deja ne-am facut cateva provizii de servetele, pentru tehnica servetelului si vrem sa refolosim cat mai multe cutii de la diverse alimente sau ambalaje. eu va citesc si am vazut si blogurile voastre.sunteti cu mult inaintea noastra asa ca avem de la cine invata.poate stiti voi cateva locuri de unde s-ar putea procura material. eu am gasit un singur magazin (am comandat online de la ei). sunt cu ochii pe voi====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
alessia105 spune:
Neatza fete frumoase,
Mi-s gata de o noua zi sper una buna ca optimismul meu .In sfarsit singurica asa ca ..let's start the party
Alinutzaa sarut mana de sfaturi ...stiu precis despre ce vorbesti ..nici eu nu stiu cum ii zice..Nana ,cumnata mea ( sa va explic ca imi e enoooorrrm de greu sa zic ca e doar cumnata mea ,ptr ca imi e atat de multeee : ea e cea mai veche ,buna prietena ,nasa a fiului meu cel mare,prieteni de familie si abia apoi s-a transformat si in cumnata ..nici sora naturala daca imi era nu eram asa apropiate cum suntem noi )are ca hobby cusutul de globlene ...sincer ,aia chiar nu as putea face ptr ca e preaaaa migalos,strict,perfect si dupa mine plicticos...eu tre sa am spatiu de desfasurare ...sa pot sa mai pun si de la mine ..ca altfel nu pot sa fac nimic
.Super modele
Curve of Developing Consciousness e dupa mine cea mai frumoasa ... sarut mana de sfaturi si de idei ..spre sa mai incerc si eu cat mai repede ..dar tre sa ajung sa iau ata ...
..Capul sus e o perioada ..trece si nu uita ca ai o scuza fff buna
ca si Corina ..nici nu stiti ce repede trece ..enjoy dragelor
anangel_lex Iti recomand eu niste cursuri [:P] ...curs intesiv de You Tube si de www.wikihow.com ...avantaje flexibilitate ,ti se poate explica de cate ori vrei tu fara sa se planga profa ca pui prea multe intrebari ...si cel mai important is Gratis ...Sper ca nu te-a deranjat mica mea gluma ...dar serios acu eu de pe ele am invatat si cel putin ptr mine sunt cursurile perfecte
Corina E adevarat ca eu am copilasi mari ( 4,5 si 12),scolari amandoi si de la 8.45-12 apoi de la 13-15.15 sunt la scoala ..doar miercuri si vineri sunt dupa amiaza acasa ...dar am invatat sa fac mai multe lucruri in acelasi timp si sa impusc mai multi iepuri odata...in general orice fac de la treburi casnice la cele profi ..sunt multilateral dezvoltata
...spre ex sunt voluntar la scoala copiilor care ofera un fel de servici after-school pentru copii care nu se pot duce acasa in pauza de la pranz (1ora)...si mereu iau cate ceva de facut ...am invatat fetitele sa isi impleteasca bratari ,ele au vrut si eu am avut de castigat pe toate planurile ,imi fac cateva bucati de baratari ..apoi ii tin si ocupati pe copiii , liniste ( baietii se duc la fotbal in curte si fetele in clasa ) si mi-am apropiat si copiii foarte mult pentru ca mereu le aduc ceva nou sa isi umple timpul.Cum spuneam locuim in minunatia asta de loc unde toata lumea cunoaste pe toata lumea ...si unde copiii se pot juca in liniste afara/ in parc /pe terenul de fotbal .e un loc perfect sa iti cresti copii ...eu sunt bucuresteanca la origini si cred ca daca m-as intoarce in betoane ..nu as mai fi om .Pana in martie am stat intr-un orasel (cca 25.000 locuitori ) dar sincer nu se compara cu ce se poate face aici ..incepand de la scoala la activitati cu si pentru copiii si adulti ...e cel mai frumos si mai ideal loc in care am stat ( am mai stat in Belgia inainte de nasterea piticului mic ,dar nu se compara ). Ne place ducem pe plaja sau in parc cu bicicletele si culegem materiale impreuna ...apoi la vro 4km este o rezervatie naturala ( un fel de mini delta ) si acolo ne mai ducem dupa materiale ...Opreste-maaa ca nu voi putea termina prea curand cu scrisul despre locul asta minunat
.Olanda este o tara foarteee frumoasa chiar daca nu are atatea forme de relief ..iar bucatica asta a mea de Olanda e una dintre cele mai frumoase locuri ..totul verdeeee ...curat ..un cer albastru curaaat ..mai greu cu vremea ..dar anul asta a fost o vreme superbaaa chiar si acum toamna si m-am putut bucura si mai mult de coltul meu de rai
terry Welcome ...suna superr frumos ce faceti voi acolo ...nu ne-ai povestit ce a spus doamna de cadou?
Si asteptam pozeee ...De magazine romanesti nu stiu ce sa iti spun ... online ai gasit si singurica ...cum am spus eu merg mai mult pe materiale cat mai naturale ( stranse de pe plaja,din parc/padure) si din lucruri care le am in casa sau le pot gasi foarte usor ...sfoara,lana,lanutza si alte ate de la mercerie ..margelute din bijuterii vechi fie colectate ,fie din dotare...
Gata ca ma intinsai ca o placinta dobrogeana la scris ...
P.s. Cred ca un post de al meu a trecut neobservat ( e scris unul dupa altu si nici eu nu il mai gaseam )
Va promiteam poze cu "avizierul" sau rama foto..iata-le
http://www.flickr.com/photos/29259857@N07/3983683810/
Detaliu :
http://www.flickr.com/photos/29259857@N07/3982920759/
Va rog nu fiti subiective :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Uau, ce talentate sunteti toate! Ma simt putin complexata... Lasa ca o sa recuperez eu, cand ma voi apuca de treaba
Alessia, multumesc pentru linkurile cu cursurile de crosetat. Uite ca nu ma gandisem sa caut pe youtube.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
alessia105 spune:
Lexi te-as ruga daca gasesti ceva material frumos sa pui si pe aici ca poate mai sunt doritori
Terry scuze de intarziere
.am adaugat numele tau abia acum ptr ca imi face netul probleme ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
Alinutzaa spune:
Ola
Terry daca te intereseaza magazine online, mai sunt www.casaretro.ro, www.kreativhobby.ro, www.picturaonline.ro
Am vazut ca esti din Bucuresti asa ca iti recomand cu mare caldura magazinul Galeriei Basil. Este magazinul meu preferat si gasesti de toate - de la pensule, acrilice, vernisuri diverse pentru decoupage pana la ghivece, diverse cutiute de lemn, rame foto, panze, multe accesorii pentru diverse (gen buburuze de lemn, fluturi de lemn, etc). Este excelent magazinul, produsele sunt de calitate (acrilicele si vernisurile sunt Maimeri) si preturile sunt super ok.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Buna, manute indemanatice!
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Am vazut ca faceti lucruri minunate si meritati multe felicitari.
Cand am un pic de timp, croitoresc si crosetez. Nu-s foarte talentata, dar ma straduiesc si pana in prezent n-am stricat materiale aiurea si nici n-am incalcit firele.Am mai gresit eu cate ceva, dar am corectat din mers.
Am un mic album, la semnatura, cu ce-am strencanit.
Va doresc mult spor!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
adi69 spune:
Salutare manute harnicute!
Vreau si eu in club.. va citesc de la prima postare.
Chiar am asteptat curioasa sa vad cine se inscrie,caci stiu ca sant multe fete ce lucreaza ,croseteaza,picteaza,fotografiaza si alte feluri de "aza" , cu drag si cu talent.
Eu inca nu fac mai nimic in afara de cateva maruntele ce-i trebuie fiicei mele pe la serbari-scoala -o palarie in forma de ou,o tinuta care reprezinta toamna(aici am modificat si impopotonat o rochie),un saculetptr schimburi la scoala,unul pentru lucru manual,un penar pentru ceracolor,ghirlande din creponata decor de halloween,bostani-lanterne etc.
Insa,visez de mult sa ma apuc de olarit.Acusica ne mutam la casa,si sper sa-mi pot cumpara o roata,niste lut si sa am timp sa ma joc.
Un proiect hand made am initiat din cauza crizei,ne facem singuri aplicele si plafonierele ptr casa.
Eu am venit cu ideea,-voiam sa facem din betisoare chinezesti (cu care se mananca)si hartie de orez,insa sotul a spus ca bagheta de lemn e mai ieftina..si am facut schite,aseara chiar ne-am chinuit sa vedem ce fel de material sa folosim in loc de hartia de orez ce n-o gasim de cumparat..
Aveti idee de unde pot cumpara hartie de orez?
Am mai gandit ,schitat si proiectat in loc de perete plin,la un dormitor, unul cu niste gemulete cu neoane inauntru,inca nu e gata..
Acum urmeaza sa-mi fac zona de lucru de la bucatarie cu mobila ptr toata bucatarie,deci alte planuri,schite si idei..
Astea se pun?
Mi-am luat niste matrite,urmeaza sa-mi mai iau si vreau sa-mi fac decoruri si ghirlande ptr toamna ,pentru iarna si pentru bradut din gips.
Astea urmeaza,insa am facut comestibile:diverse accesorii si decoratiuni ptr tortulete,o casuta din turta dulce(fara matrite)
Azi am facut un mulaj dupa un bibelou dragut,sa vad daca-mi iese ,tot pentru ornat un tortulet..
Am sa fac un album sa pun poze,sa vedeti.
Ei ,ma primiti in club?
Cristale spune:
Bine ati venit fete harnice.
Alessia imi place foarte mult cum povestesti...si imi place ca pot fura o gramada de idei de la toate fetele. Si sa va arat ce fac eu...(www.floar3d3colt.blogspot.com)nu stiu cum sa imi pun blogul la semnatura. Blogul meu e divers, nu e dedicat in totalitate lucrului manual, sper sa va placa.
terry spune:
'ai mai alessia, important e ca am de la cine sa invat...pe lista meritam sa fiu trecut cand ajungeam si eu la nivelul vostru...in 10-20 de ani :))da, de la casaretro.ro am cumparat. am mai comandat de la un magazin galeriacreativ.ro (parca asa ii zice) niste lac si lipici-lac. le astept sa imi vina.voi chiar aveti maini dibace. ma uit pe blogurile voastre si mai fur si eu de pe acolo ce putem face. pacat ca timpul fetitei mele e cam limitat (deh scoala, activitati extra...) dar vine ea iarna cand seara o sa stam la "gura sobei".intrebare: am o cutie din plastic de la niste bomboane, care e transparenta. trebuie vopsita cutia inainte de a aplica servetelul?====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM