Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, sunt ceva mai bine... adica, fara tuse si usturime in nas si gat dar, nasul tot farnaie si-i infundat ... eh, asta e... oi vedea maine ce mai patesc ...
Cat despre citarea internationala, e adevarat ca, dureaza cam multicel dar... asa, faci procesul la domiciliul tau. Mey mami Nicoll, ai uitat ce am povestit io, cand aveam procesul de incredintare? Pai, daca el e plecat din tara de unu-doi sau mai multi ani, cum poti deschide proces la domiciliul lui din moment ce el nu mai sta acolo de ani buni? Cum dai o adresa la care sa se trimita citatiile din moment ce stii ca nu mai locuieste acolo decat cu numele ? Adresa din Anglia i-o stii? Pe aia trebuie s-o scrii... zic io ... mie asa mi-a facut cererea de incredintare avocata respectiva, cu adresa din Italia, chiar daca in buletin avea adresa romaneasca... Si da, abia dupa 2-3 infatisari la care el nu a dat nici un soi de raspuns, i s-a luat semnatura pe urmatoarea citatie, cum ca a primit si e in cunostinta de cauza si s-a judecat in lipsa... mno, mi-au luat cam 9-10 luni per total pt. finalizat procesul si avut hotatarea judecatoreasca definitiva si irevocabila... dar, ce stiu io , poate e total divers la tine... mno, ... cre'ca mai bine te consulti si cu un avocat, sa te indrume cat mai bine .

Mno, hai ca ma retrag si io pe seara asta... noapte buna si de la mine. Somn usor . Pe maine .

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!Va astept la o ,poate reusesc sa ma trezesc si eu.Ca in dimineata asta as cam dormi...
Cryna hai ca o sa treaca si restul,dar drept e ca la mine cand e nasul infundat imi e cel mai aiurea.Tu draga mea,cat despre citarea asta internationala eu nu ma opun,dar nici macar nu-i stiu adresa de acolo.Ca sa nu-ti mai spun ca nici cea din buletin nu mai e valabila,s-a vandut apartamentul unde era facuta,nu il mai are mama lui(a dansei fusese).Dar o sa vorbesc si cu avocata si parerea mea este sa mergem pe realitate,nu vreau vreodata sa se cramponeze de o situatie care nu a fost reala.Sper doar sa se termine pana face Codri 6 ani sa nu aduc fata in sala de consiliu.O sa va tin eu la curent cu ce va fi in timp.
pe toata lumea,o zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata si de la mine mamici de -i si -e!

Multam de cafea Nicoll . Robert va ofera o ciocolata calda .
Naspa rau de tot fara adresa lui ... pai, unde ii trimiti citatiile? Daca nu ai nici un fel de adresa (la care sa si locuiasca)... hmmmhhh... cam naspa asa... adica il dai in judecata dar, cam ia-l de unde nu-i... ... ntzzz, ntzzz... bineinteles ca o sa mergeti pe realitate, ca asa-i normal... mult succes, sa terminati in timp.

O zi buna la toate mamicile!

Mergi la inceput

Cryna lui Robert pt cioco,o servim si pe ea.Da,naspa rau.Vorbisem cu avocata sa trimitem la mama lui acasa si sa specificam cine este dumneaei(au nume diferite,dansa fiind recasatorita),dar colac peste pupaza nici ea nu e in tara...Om vedea ...deja parca ma ia durerea de cap

MMN

Mergi la inceput

Offf, ce rau ii asa ... sa cauti acul in carul cu fan ... poate aveti noroc si faceti rost de vreo adresa... poate ti-o da el la vreun telefon pe aia din Anglia... ca trebuie o adresa la care sa si locuiasca, nu doar una asa... cu numele ... in fine. Muuuuult succes & . Sa fie bine!

Mergi la inceput

'Neata!!!Ce faceti doamnelor,nici un semn?Uite va imbii cu ,poate,poate va atrag si mai dati pe la noi.
La mine e destul de aglomerat azi dim,asa ca vorbim putin mai tarziu.Pana atunci va astept sa dati un semnulet,daca nu iar va strig personal.

MMN

Mergi la inceput

'Neata!

Vin la cafea... multam Nicoll . Si, p'orma ... ...

O zi buna la toate! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Ica ai fost cam scurta duamna mea draga! fetele frumoase si multumiri pt tot ce mi-ai trimis!
Cryna te-ai incalzit? pt poznas!Dar si pt tine!
MAine nu lucrez,dar cum nu am cursuri f imp o sa trag si chiulul.Sa stau cu fetele mele dragi sa ne rasfatam putin!
Acum va si va spunem noapte buna!

MMN

Mergi la inceput

Nicoll, multam de intrebare . M-am incalzit, m-am incalzit ... mi-e mai ghine amu ... S-aveti parte de mult rasfat maine... cu gagicile !

Ica, si de la noi.

la toate mamicile si va zicem si noi noapte buna si somn usor ! Pa.

Mergi la inceput