America (179)
Raspunsuri - Pagina 12
pumba spune:
carmen- felicitari pt penny!
ruxji- eu mi-am tuns, copila cea mica la salon scoala,am stat 45 de minunte..... dar pt 5$ a meritat.![]()
la a noi a nins
am trecut la geci de iarna ,manusi,cizme
uta_ciun spune:
fetelor, m-ati facut tare curioasa cu saloanele scoala
as vrea si eu epilat, ca incet-incet nu mai ajung sa-mi vad "comoara"
cum le cheama in egleza? am tot gugalit beauty schools si orasul meu dar am ajuns pe la colleges
multumesc
18+ viitoare mamica de
David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
miereamara spune:
Uta ia vezi dc astia au si pe la tine prin oras un salon, din cate am vazut sunt f extinsi
http://www.thesalonprofessionalacademy.com/gainesville/services.html
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
mihutza11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Holy Moly ! ! ! ... 2 ore cu epilatorul. Ma excit numai cand ma gandesc cati metri pe picioare smulgi ? Mie imi ia 15 min, 2 picioare (scurte ), pana la genunchi ... unde se vede ca am si eu un avantaj ca sunt pitica. |
m-ai terminat!
edit: teoretic eu am gresit ca m-am epilat pana sus (cand eram si eu tanara si nelinistita), desi era blond si acum daca il las se cam vede.. asa ca de aia acum trag..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Ramona J spune:
Geniala ideea asta! Eu stiam doar de o scoala de masaj unde era ieftin, dar am dat un search si am gasit una care are de exemplu lower leg & foot wax cu $15! Un pachet cu facial, manichiura si pedichiura costa $30.
Oana_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NewMami Iar pentru mine, vreau sa cumpar o Eliptica acasa de exersat in fiecare zi. Foloseste cineva dintre voi acasa, si care sunt parerile. |
Io am www.amazon.com/Schwinn-430-Elliptical-Trainer/dp/B000JF20LI" target="_blank">asta, Schwinn 430. Nu mai stiu pretul ca l-am luat de la Sears nu de pe Amazon, dar am citit reviewurile si in majoritate erau bune, e stabil (fata de altele de la magazin cand dadeam din pedale se cam zgaltaiau sub mine), am mai citit pe la unii ca a aparut nush ce scartait la al meu a mai rezolvat sota-miu ajustand suruburile si cam atat, mie-mi place jucaria.
ruxij spune:
Carmen,
Uraaa!! F. bine, sa ii dea copilului pacatosul ala de penny, dc. copilul e asa traumatizat de porcaria aia.
Salonu' ala al meu:
http://christinasedcenter.com/default.aspx
arminad spune:
| Citat: |
| am dat un search si am gasit una care are de exemplu lower leg & foot wax cu $15! Un pachet cu facial, manichiura si pedichiura costa $30. |
Search cu ce mai Ramona ca al meu search ramase fara nici un rezultat concret. Eu la o cosmetica pentru Ioana m-as inghesui ca ne costa mult al naibii ,ea se tot lupta cu cosurile saracuta,off cind om scapa de ele
Carmen, ma bucur si eu pentru penny ala

Cam asa zise si al meu cind a inceput cls 1 ca uraste scoala asta, ca vrea la aia veche bla,bla,bla..dar i-a trecut pina la urma. Acuma cica e super cool scoala asta comparativ cu cealalta
josefine spune:
Pentru cosuri - zineryt din romania, daca e o forma usoara. E o solutie foarte eficienta, bazata pe antibiotic.
Daca e o forma grava, dermatolog.
Am cautat si eu saloane-scoala, am gasit un aveda school, dar nu e mare chestie, erau cam cu 10 dolari mai ieftine fata de unde ma duc eu. Trebuie sa mai caut. Eu la facial nu mai dau banii la astia, m-am fript o data - pai cum fac alea in romania, nici nu se compara.
M-am dus la un facial aici si a stins aia luminile - eu ma gandeam la cum vede cosmeticiana punctele si cosurile mele- a aprins cateva lumanari, mi-a bagat niste pungi calde pe picioare, mi-a facut masaj la picioare, mi-a facut masaj la spate si m-a dat cu 2 creme. Extractie, ioc. Pai, asta puteam sa imi fac eu acasa, plus ca am lasat 100 de dolari. Alta data nu ma mai prind. Si la mall-uri fac facials misto si gratis, te ung cu 3-4 chestii si nu dai nici un ban.
www.razvanphotography.com
Ramona J spune:
Arminad, eu am cautat school of cosmetology si am gasit vreo trei in zona asta. Plus cea din link-ul lui Miere, dar aia e un pic mai departe.
Carmen, poate se invata si teacher asta cum sa se poarte cu Eric. Uite ca-i eficienta metoda daca-i atit de happy copilul!![]()