Este mica,deparazitata intern/extern,educata la litiera,fara pretentii la hrana solida,obisnuita cu alte pisici,potrivita familiilor care detin patrupezi,tolerandu-i perfect:)are in jur de 2 luni,se afla in cta,dar incerc sa gasesc variante de transport si pt alte destinatii apropiate.
mai multe detalii aici:0765414558,ramona
de vazut pisicuta in trei culori,momentan botezata Penny,aici:
http://pets.webshots.com/album/574901659HEIyOJ?vhost=pets
Ce frumoasa este, daca as fi avut casa mea as fi umplut-o de animalute ca asa imi sunt de dragi.Sper sa gasesti un stapan care sa o iubesca neconditionat.
alexia_07
alexia,penny iti multumeste:)
acum s-a facut si mai frumoasa,dar din pacate mi s-a stricat ap foto si cu tel ies aiurea pozele:( este o tricolora cu blanita matasoasa,acum si-a revenit complet si este sanatoasa tun;cand am preluat-o eu era racita,fiind inchisa cu fratiorul ei intr-un subsol de bloc(hugo,care intre timp si-a gasit stapani) si lasati sa moara in final de foame si sete.desi se apropie de 3 luni,inca 'suge',dar nu de la pisica mama,ci degetele mele,haine,sosete:) si ii place salata de rosii:)
sper sa ii gasesc o casuta cat mai curand,este o pisicuta minunata si f afectuoasa,merita sa i se acorde a doua sansa la o viata mai buna...
Sa-i spui lui Penny c-o pupacesc .E o minune!
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
rhoneea,asa este...o mica minune:) orice forma de viata este o minune:)multumim respectuos pt gandurile bune si speram sa revenim curand cu vesti bune despre penny:)