Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Cafeaua de la Ely este tare- tare buna si binevenita. E o vreme asa de urata , ploua si e rece si nu iti vine sa da-i nici un caien afara ....era asa bine acasa ..si nu as fi venit la munca , dar sa scap odata ....si acum dimineata sunt singura ......

Deci aseara am fost la Ana la party , impreuna cu Razvan .....am facut cateva poze si niste filulete dar cand vine nepotul sa aduca cablul ca am facut cu tel. lui ...erau asa haiosi am2 ......ce se mai pupau ..ii puneam noi sa le facem poze ......apoi au venit nasii fetitei cu multe cadouri....iar mai tarziu niste fini care au 2 copii , unul de vreo 8 ani si unul mai mik asa de 2.8 ani ....ce era akolo ....dar a fost dragut ....pe la 21.00 l-am dus acasa ca sunase maica-sa sa il duc ca era tarziu si cu o nopate inainte se trezise ca tot a varsat bebe .....zicea ca l-a cam idopat bunica cu mancare ......sa il fi vazut ce elgant era ..panatloni vernil cu dungi albe , curea si camasa vernil...si Ana bineinteles cu ce ii lausem eu ...

Ely , succes la instalat programe !Pupam piticii ! Bafta Elenei la activitatile extragradinita ...

Cryna , nu plange dar nu am avut timp aseara sa intru .Si pestele a fost marfa Azi ce ai in meniu ?

Mihaela, eu una nu m-am uitat la tort ca lesinam aici , inghetata este prefetara mea ..

Nicoll, m-a rugat sa av informez ca nu i-a mers DC -ul dimineata si acum pleca teleleu , cu trebi ..Va pupa si sa stim de ea !

Va pup si revin !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

He, he, he... Dany, ma "auzisi" nu-i asa??? Ca, iote amu vroiam sa intru sa vaz unde disparusi ... spor la servici, sa treaca timpul repede ... si, asteptam sa ne pui si pozici de la party-ul de aseara ... daca se poate bineinteles ... ma bucur ca ati avut parte de distractie pana la urma .
Iar, meniul meu pt. pranzul de azi suna cam asa:

- fripturica de pulpe si aripioare de pui, facute cu multa ceapa si usturoi (un soi de ostropel ), plus branzica de burduf, gogonele murate si mamaliguta calda
- desert - fructe: mere de doua soiuri, banane, mandarine, grefe

Papica se face destul de repede... asa ca, io va invit de pe acum la masa si va zic deja: Pofta buna si sa va fie de bine !

O asteptam diseara si pe Nicoll ... intoarcem pupicii .

la toate sirenele si o dupa-amiaza placuta sa aveti!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Capitol nou

Pestisori... pestisori... (47)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna, da am auzit ca ai strigat .Bun pranzul, pune un tacam in plus !Vin ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput