Se poate sparge o parola de admin al unui PC?

Se poate sparge o parola de admin al unui PC? | Autor: LauraNicole

Link direct la acest mesaj

Stiu !Stiu!E o intrebare ca de la o blonda dar...
Nepoata mandrului meu , o copila de 11 ani a uitat parola la contul ei (de administrator).Este vorba de laptop .Stiu ca o solutie ar fi sa se reinstaleze Windows-ul dar,dupa cum stiti deja,asta costa al naibii "pe aici" .
In rest au incercat atat al meu cat si tatal minunii toate chestiile posibile,toate combinatiile de care si-au adus aminte .Nu a mers nimic .Doar ea si tatal sau aveau conturi facute dar numai contul ei era de administrator al laptopului .

Se poate face ceva fara sa se mai reinstaleze windows-ul?
Multumesc anticipat !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Da, se poate din safe mode, am facut si eu o data chestia asta dar cu indicatii prin telefon, si am uitat cum mai exact, dar stiu sigur ca trebuie sa intri in safe mode si apoi in Control Panel > Administrative Tools iar de aici la Computer Management parca, dai click pe Local Users and Groups > Users, si de acolo stergi contul. Dar nu mai stiu cum se intra in safe mode, trebuie sa apesi pe un buton F inainte sa intre in Windows, nu retin care din ele.

www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc frumos,Gabi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna Laura! Daca nu-i prea tarziu la enuntul tau iti spun cum se face: daca nu cunosti parola de admin nu poti face nimic pe acelasi SO; eu nu stiu pe nimeni sa sparga parola de admin, dar sunt aplicatii cu ajutorul carora poti sa bootezi, accesezi contul respectiv si ii schimbi parola fara sa o poti citi(e necesar sa stii numele contului respectiv). Sper sa rezolvi (daca nu ai rezolvat deja). De curiozitate cat costa o instalare de windows acolo?
Cu respect,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc frumos,Noltic !Am gasit niste programe de bootat si ,daca nu rezolva zilele astea cel la care este laptopul dus acum , va incerca al meu cu ce mi s-a spus .Sincera sa fiu nu e scump sa instalezi windowsul , e scump de cumparat ca astia cand au cumparat laptopul aveau deja instalat windows si nu i-au mai dat vre-un cd , ceva ci doar carticelele aferente "animalului" .

Uite un link unde poti sa te uiti informativ la preturi de windows:
http://digital-sunrise.co.uk/index.php?crn=205

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Multumesc frumos,Noltic !Am gasit niste programe de bootat si ,daca nu rezolva zilele astea cel la care este laptopul dus acum , va incerca al meu cu ce mi s-a spus .Sincera sa fiu nu e scump sa instalezi windowsul , e scump de cumparat ca astia cand au cumparat laptopul aveau deja instalat windows si nu i-au mai dat vre-un cd , ceva ci doar carticelele aferente "animalului" .

Uite un link unde poti sa te uiti informativ la preturi de windows:
http://digital-sunrise.co.uk/index.php?crn=205

bootati in safe mode.teoretic ar mai trebui sa apara un cont care sta ascuns de obicei numit tot Administrator.intrati in el si apoi in control panel-user accounts si faceti schimbarile necesare.
succes!

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput