Aspirante optimiste (427)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

buna fetelor,

vin si eu cu vesti...nu prea bune legate de spermograma sotului

Diagnostic: oligospermie si astenospermie marcata

imi doresc sa fiu optimista dar nu pot acum

sper din suflet sa se rezolve cu trattament, nu imi pot permite IA sau FIV

Valentina

Imi pare tare rauHai fi tare!!!Am vazut ca este un subiect pe aceasta tema!!Posteaza si acolo sigur vei primi incurajari!!!Multi multi

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Buna!

Cos_minutza, am raspuns la apel. E adevarat ca inainte eram mai "harnica", dar intre timp am intrat in pauza de "aspirat"... Optimismul mi l-am pastrat.
Si eu va citesc, dar de multe ori nu prea am ce sa mai comunic...

Oare Camy_pus a nascut? Si ea mai intra. Camy!!!!

Cred ca Camy are programata cezariana pe 28.10

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Raluciiiiiiiiiii ce burtica draguta aiMicutul Remus o sa aiba o camera tare frumusica

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ma bucur ca va place, este foarte emotionant sa amenajezi camera pt un bebe, si eu si sotul intram pe rand in camera ne mai uitam , ne buseste plansul de emotie, o sa vedeti si voi, abia va astept

happy da cateii sunt o minune, cel negru este MAX ese o corcitura de lup cu nu stiu ce, iar cel latos este Torro un ciob caucazian are abia 7 luni , tasu are 120 kg parca

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

ma bucur ca va place, este foarte emotionant sa amenajezi camera pt un bebe, si eu si sotul intram pe rand in camera ne mai uitam , ne buseste plansul de emotie, o sa vedeti si voi, abia va astept

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mie mi-au dat lacrimile numai cand am vazut camera bb-ului tau...
Pai...cand o fii la mine (Doamne ajuta mai repede) cred ca o sa fie vai si amar...In sens bun bineinteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

vali dau de incurajare scumpo, las ca o sa fie bine, nu te descuraja, mergi inainte ca si cum nu ar fi facut analizele, fii optimista draga mea
alesico ma bucur fff tare pentru tine ca te simti bine, si totul e in regula.
raluci scumpo ai niste poze extraordinare, sa ai nastere usoara
ylari, alinuta si toate fetele
eu sunt in schimb cu sotul deaia intru mai rarut, ca tot vrea hai la plimbare cand iesim de la lucru, ba hai ne urcam in masina si mergem undeva, ba pana la parinti, si cand ajung acasa mai trebe sa si
ca na nu se poate fara
incerc sa nu ma las de voi
cat de repede ar trebui sa fiu la ovulatie,ufff ce repede trece si luna asta si sper sa fie de bine...
va pup pe toate

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

pe toate fetele, eu nu am mai intrat de mult dar va citesc constant.
FELICITARI fetelor care au reusit sa obtina cele II liniute.
Vali, nu te descuraja...cu timpul o sa te obijnuiesti cu ideea si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,cand am vazut rezultatul la spermograma am crezut ca pica cerul pe mine,am fost fff suparata...dar asta e...mergem inainte.

O seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara frumoaselor

toate fetele de la mic la mare.

onybony te asteptam cu vesti bune bune bune
vali
raluci foarte draguta camera. Sa vezi ce frumoasa o sa fie cand o sa fie si bebe mic acolo
Florentina nu mai stiu daca ti-am multumit pentru aprecierile la adresa puiului meu. saru'mana mult. Doamne ajuta sa afli si tu ce inseamna sa iti tii puiul in brate cat mai curand. Si acelasi lucru urez tuturor fetelor

Eu as mai scrie dar mi-e un somn de crap. Abia stau. Aproape ca nu mai reusesc sa ma concentrez.

Seara buna optimistelor

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor multumesc frumos ca ati ramas asa niste dragalase...
Eu zilele acestea am verisoara la mine, a venit sa ma ajute la spalat, calcat, facut bagaje, aranjat prin casa...pt ca si lucram de zor prin casa ...si simt ca nu mai terminam...

In rest...cezariana intr-adevar pe 28 octombrie, pe 26 plec la spital la Tg Mures....am emotii, imi e frica pt ca ma gandesc la Flavius si la Darius...sunt copii mei..si ma dore tare cand ma gandesc ca nu-l mai am pe Darius...durerea revine mereu...sau poate nu trece niciodata, nu stiu..
Ma gandesc ca daca seamana prea mult unul cu celalalt??????
...gandurile astea nu-mi mai dau pace...si cum a inceput numaratoarea inversa...parca capul meu numai acolo sta, in locul ala...

AMR 18 zile pana la marea intalnire u Flavius, abia astept sa vina odata ziua aia...si in acelasi timp imi este f frica....dar m sa fie bine...

Va doresc si voua sa va apara cat mai curand cele 2 liniute magice.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' fetele...
Va pe toate si un inceput week-end frumos...
Alinutzaa am scris ce am simtit... Fa cumva si adu-i lui Tudor o surioara ca sa aibe cu cine se juca, cu toate ca bb-ul e deja pe drum si numai DD stie daca e surioara sau fratior...
Camy pus nu ai de ce sa iti fie frica...Eu sunt sigura ca odata cu venirea lui Flavius, DD o sa isi aminteasca de durerea pe care ai simtit-o si o sa simti de acum incolo doar bucurie...

Mergi la inceput