noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Chiar, se mai indreapta vremea? A venit asa de apriga ca ma indoiesc.
Noi suntem just fine, I. cu z la aer, eu am gatit ceva pui cu mazare sa pot sa-i dau si la galusca, si-n rest ... toate vechi si noua toate, cu z, mai fug la cursuri cand pot, m-am apucat de meditatii, mai citesc cate-o carte cand am timp, sa ma mai autoeduc si... nu mai stiu.

Galli, dupa mesajul cu `Doamne , fetelor!` credeam ca mai vine ceva, ceva vesti...

Va pup pe toatele!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

...abia intorsi de la pitesti,am fost plecati 3 zile.a fost un drum lung dar uluitor de frumos:rucar-bran ,podu'dambovitei,ce mai am lesinat de emotia privelistii!va pup,miine toti plecam la slujbe,plec la desfacut bagaje!

ps:am gasit si zapada...multa!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor neata buna, va servesc cu o cafea :

si va spun bye bye ptr 3 sapt plec la statiune cu Andi.
Va pe toate sagetutele

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Uite ca mai intru si eu sa salut. ce cautati pe pagine 3???? pai asa va laudati voi?
Eu inca stau rau cu timpul liber dar macar ma bucur ca s-a mai incalzit afara. E soare, vreme buna de plimbare.
Alison te invidiez putin. Tare asi pleca si eu. Parca nu am stare intr-un loc. Eu sunt mereu pusa pe plimbare. Aseara am facut o tura de cartier cu Andra. Abia astept sa plecam la munte, la zapada ......
Claudia sper ca ai intrenet la statiune. Mergeti pt recuperare sau asa pur si simplu in vacanta?
Anca uite ca se indreapta vremea. Numai buna de plimbareala . E bine ca mai apuci sa citesti. Am inceput si eu o carte dar chiar nu stiu cand o sa o termin.
Galliciana cum mai stai cu proiectul bb? Cum a fost la nunta?
Andreea voi cu ce va mai laudati?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Buna dimineata!
Uite ca mai intru si eu sa salut. ce cautati pe pagine 3???? pai asa va laudati voi?
Eu inca stau rau cu timpul liber dar macar ma bucur ca s-a mai incalzit afara. E soare, vreme buna de plimbare.
Alison te invidiez putin. Tare asi pleca si eu. Parca nu am stare intr-un loc. Eu sunt mereu pusa pe plimbare. Aseara am facut o tura de cartier cu Andra. Abia astept sa plecam la munte, la zapada ......
Claudia sper ca ai intrenet la statiune. Mergeti pt recuperare sau asa pur si simplu in vacanta?
Anca uite ca se indreapta vremea. Numai buna de plimbareala . E bine ca mai apuci sa citesti. Am inceput si eu o carte dar chiar nu stiu cand o sa o termin.
Galliciana cum mai stai cu proiectul bb? Cum a fost la nunta?
Andreea voi cu ce va mai laudati?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

neataaaaaaaaaaaaaaaa!
proiectul bb se deruleaza, eu iau medicamente, astept contributia
d-lui!!!
sapt viitoare mg la inseminare!! again!!si as vrea sa sper- ultima!!
nunta, din 24, .................
il tot suna m-lle, ca nebuna........
probleme sunt multe, dar, in leg cu nunta, in mare sunt clarificate!!!! nu ma las eu la una de 20 ani!!!!!!!!!!!
plus de asta, am de partea mea maj. familionului, si gata!!
tot satul le vb ca fiind cele mai josnice fiinte!!
problema rezolvata din start!!!am aliati puternici!!!
clau, chiar, de ce ati mers in statiune?
nico, urasc zapada!
alison,
elvie, ne lipseste cafeaua!!
dragaica?? ce faci?
o zi buna, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau!

de la noi nimic nou, n-am avut timp sa intru, abia azi mi-am facut putin timp...tot cu Eric, sau mai bine zis el e tot timpul dupa mine, trebuie sa-i acord multa atentie, sa ne jucam...ieri am fost si plecati de acasa...deh...

galli, tin pumnii! sa vina !!!!!!!!

e frumos afara, asa ca iesim putin! o zi minunata!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

buna,nici nu stiu cind a trecut saptamina...oricum,lucrez si in week-end,asa ca relaxarea mea-i compromisa...simon tuseste ca un magarus,azi nu a mers nici la gradi .in rest ,pe linga casa,o papica,o rufa,o carticica si gata...si de la capat.
va pup pe toate si spor la treburi!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaa
va invit la !
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multam' de . A fost tare buna.
Nu am chef de lucru. Astept sa plec acasa .
Diseara merg la teatru.

Mergi la inceput

aku abia citesc,cu o mare in mina...iar plec la job.
cum a fost nico ,la teatru?
eu am fost la munci,iar seara am avut in vizita iubita lui simon.am facut o pizza si o praji cu mar ,iar ei dezastru in casa...ce simpatici erau si ce s-au mai fugarit si calarit,desenat,rasfoit...am avut ce stringe in urma!cam atit,va pupez si va urez o duminica ultraplacuta!

alison ,mami de simon
poze

Mergi la inceput