noi, sagetatoarele (13)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
fetelor, eu sunt z.7..............
o zi buna,si vesti bune de la toate fetele!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
eladea2005 spune:
intru si eu sa va salut...ca azi am avut o zi horrorrrrrrrrrr...
dar, tks God acum totul e ok...
asadar, sun sa vad care e rezultatul de la analizele alea speciale...si-mi spune tanti de acolo ca am 2 analize, hep.B si rubeola IGM care au iesit neconcludente si ca trebuie sa le repet... am crezut ca ma scurg de pe scaun...nu vreti sa stiti ce mi-a trecut prin cap in momentul ala... ma si vedeam din nou la chiuretaj, am citit pe net ce complicatii pot aparea in cazul in care contactezi rubeola in primul trim. de sarcina, plus o eventuala hep. B...si m-am ingrozit efectiv... asa ca, m-am imbracat rapid si m-am dus de data asta la Synevo sa-mi fac din nou acele analize..si, din fericire, rez sunt negative...nu va spun ce usurare m-a luat brusc si dintr-odata... maine cica tre sa merg din nou acolo unde le-am facut prima oara si sa repet cele 2 analize...dar cred ca o sa merg cu buletinul de la Synevo, sa le arat ca nu mai e cazul...sau sa nu procedez asa???
o seara frumoasa tuturor! sper sa vin cu vesti bune maine...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana fetelor, eu sunt z.7.............. o zi buna,si vesti bune de la toate fetele!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
asteptam, asteptam... cand incepi actiunea??? ar cam trebui, nu?
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
nma spune:
Buna dimineata!
Mai Andreea nu te mai panica asa .... eu am ajunt la concluzia ca nu merita sa faci triplutest. Mi-a iesit si mie rau dar am mers mai departe. Mi se pare anormal sa nu am imunite la nimic atat timp cat toate vacantele le-am petrecut la bunici unde m-am jucat cu toate animalele. Nu am luat in calcul nici un chiruetaj. Nasol a fost cand am facut varicela in luna a saptea. Atunci a fost stresul mare, discutii multe cu sotul. In ciuda tuturor previziunilor avem o printesa sanatoasa si frumoasa (zise cioara de colo ).
O sa fie totul bine, o sa vezi. Parca te si vad anul viitor pe vremea asta cand o sa ne povestesti de buburuza .
La noi e frumos, se anunta o zi insorita. Abia astept sa se termine programul si sa pierd vremea prin parcuri cu strumfimea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui nma Buna dimineata! Mai Andreea nu te mai panica asa .... eu am ajunt la concluzia ca nu merita sa faci triplutest. Mi-a iesit si mie rau dar am mers mai departe. Mi se pare anormal sa nu am imunite la nimic atat timp cat toate vacantele le-am petrecut la bunici unde m-am jucat cu toate animalele. Nu am luat in calcul nici un chiruetaj. Nasol a fost cand am facut varicela in luna a saptea. Atunci a fost stresul mare, discutii multe cu sotul. In ciuda tuturor previziunilor avem o printesa sanatoasa si frumoasa (zise cioara de colo ). O sa fie totul bine, o sa vezi. Parca te si vad anul viitor pe vremea asta cand o sa ne povestesti de buburuza . La noi e frumos, se anunta o zi insorita. Abia astept sa se termine programul si sa pierd vremea prin parcuri cu strumfimea. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2 |
Nico draga, m-am panicat ca am citit ieri ce pb pot aparea daca contactezi rubeola in primul trim de sarcina...asta chiar impune chiuretaj, in cazul in care n-ai imunitate la asa ceva...pt ca duce la avort sau malformatii grave ale fatului...
nu e vorba de triplu test, astea sunt analizele pt diverse boli (rubeola, hepatita, citomegalovirus, toxoplasma) si pt a vedea daca le-ai facut sau nu, ca sa se poata lua masuri in sarcina...
oricum, azi o alta idioata de acolo, ca nu-i pot spune altfel, mi-a zis ca e grav, ca IGG-ul la rubeola mi-a iesit pozitiv si a inceput sa-mi indruge acolo ce se paote intampla cu fatul daca e sa am rubeola...am crezut ca morrr... abia cand am iesit afara si am luat o gura de aer mi-am dat seama ca de fapt IGG pozitiv e de bine, inseamna ca am avut rubeola in copilarie iar acum sunt imuna... imi vine sa ma duc la aia s-o strang de gat...
no, dupa toate astea abia astept sa ajung azi la doctorita, sa vad ce-mi zice si sa ma asigur ca bb e bine...
si aici e frumos, au anuntat 14 grade...ce bineeeee... sper sa fie asa si in weekend...
va tzuc! weekend fain daca nu ne mai auzim!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
nma spune:
Andreea probabilitatea sa faci una din boli in timpul sarcinii e mica si apoi .... daca nu ai imunitate ce faci? Eu nu aveam imunitate la toxoplasma dar cum iubesc animalele tot timpul m-am jucat cu pisicute, catelusi, etc. Acum nu inteleg de unde rezultatul asta.
Stiu ce se intampla daca faci una din boli dar .... nu o faci, trebuie sa gandesti pozitiv.
Eu nu inteleg de ce medicii pt orice chestie vine repede cu solutia chiruetaj. Daca rezultatul nu e ok la analize le mai repeti, faci mai multe investigatii, nu stresezi biata gravida. Dr mea de familie la ultima sarcina mi-a recomandat de 3 ori sa renunt la sarcina .
In sala de nasteri sti ce mi-a spus dr neonatolog dupa ce a aflat ca am avut varicela? Si acum cand ma gandesc imi vine sa o strang de gat. Daca eram in sala de nasteri, cu sracina la termen, ar fi trebuit sa stie ca mi-am asumat niste riscuri. A doua zi dupa nastere, cand am mers sa-mi vad fata si sa o alaptez, dna dr a fost foarte "draguta" si mi-a spus ca nu ma intereseaza ca am un copil plin de malformatii. Nu pot sa iti spun ce am simtit, cum a fost noaptea. A doua zi mi-a spus ca nu e chiar asa dar .... am ajuns cu fata la spitalul de neurochirurgie din Bucuresti (avea 13 zile de la nastere cand ne-am internat) pt ca nu am mai avut incredere in medicii de aici. Nici urma de malformatii, doar noi deja ajunsesem sa ne gandim la ce era mai rau. Sa mai spun ca sotul a refuzat un job foarte bun ca sa poata sa fie alaturi de mine si de fata? Sincer imi pare rau ca nu am avut puterea sa o trag la raspundere pe aceea doamna care se crede medic.
Am inteles ca au mai patit si alte mamici asa cu doamna in cauza dar ... la mine chiar a atins o coarda sensibila. Varicela la mine a fost destul de agresiva si atrebuit sa iau si tratament pt a evita alte complicatii.
Acum sper ca nu te-am speriat cu mesajul meu .... asi vrea sa intelegi din asta doar ca unele persoane au "intentia" sa te puna in garda dar iti fac sistemul nervos franjuri.
Daca asi mai avea o sarcina sigur asi fi muult mai linistita.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
nma spune:
Andreea am intrat sa te intreb ceva si ....m-am descarcat .
Vineri o sa fiu in Cluj si asi vrea sa merg la un ginecolog bun, la privat. Poate imi recomanzi tu pe cineva.
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui nma Andreea am intrat sa te intreb ceva si ....m-am descarcat . Vineri o sa fiu in Cluj si asi vrea sa merg la un ginecolog bun, la privat. Poate imi recomanzi tu pe cineva. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2 |
mai, mersi ca ne-ai impartasit experienta ta, aici... mi se pare de-a dreptul revoltator sa faci niste afirmatii, ca medic, mai ales daca nu te bazezi pe ceva clar...ori e alba ori e neagra, ca daca e gri nu bagi omul in sperieti degeaba, ci il trimiti sa repete niste analize... multi ar trebui sa plateasca pt ceea ce fac! dar din pacate sistemul asta al nostru prost e vai de mama lui...
eu ti-o recomand cu caldura pe dr asta la care merg eu acum, care de fapt m-a si ajutat sa raman insarcinata atat de repede(sunt convinsa ca tratamentul ei a dat roade)... o cheama Rotaru Daniela, are cabinet privat in cartierul Buna ziua, cum cobori Calea Turzii faci dreapta pe langa o benzinarie...asta daca vii cu masina... uite aici linkul pt programari si alte detalii:
www.rotmed.ro
acum nu stiu exact daca vrei un simplu control sau ceva mai amanuntit... ca sa ma gandesc si la alti medici... daca te mai pot ajuta, spune-mi!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
sa va zic de noi...
sunt fericita!!!!!!!!!!!! tocmai am venit de la eco si mi-am vazut bebicu... e bine, corespunde perfect varstei, i-am ascultat inimioara.... analizele sunt ok, slava Domnului... si zicea dr, ca dupa nr de batai ale inimii s-ar putea sa fie fetita... ca cica s-a constatat de catre americani ca fetitele au un nr de batai ale inimii mai mare decat baieteii...statistic vorbind...adica peste 150 batai pe minut...
uf, ce usurata sunt...mi-am luat un bolovan de pe inima...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...