job necalificati constructii

job necalificati constructii | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Anunt important: firma de constructii angajeaza URGENT muncitori necalificati constructii pentru Bucuresti. Cine este interesat, sa imi trimita PM. Sper sa nu imi iau vreun avertisment, m-am gandit ca pe foamea asta fac un bine cuiva...multumesc!

"Trust no one!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

bravo...
nu cred ca e cazul de avertisment...in fond nu faci reclama...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

rost de oase rupte gasesti peste tot
necalificati in constructii... vai de steaua lor

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Cand ai foamea in gat pretentiile nu-si mai au locul, ma bucur ca rory are nevoie de muncitori, inseamna ca ii merge bine , si datorita ei mai castiga si altii o paine. Multa bafta in continuare!

www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

nu cred ca gasesti peste tot...
sunt destui necalificati ce cauta ceva de lucru..nu toti sunt ingineri si cine vrea sa munceasca...si mai are si 1-2...x copii de intretinut si nu-i e rusine de munca...
eu sunt inginer, acum sunt in concediu de ingrijire copil..dar cand termin nu mai am unde sa ma intorc.am lucrat in constructii dar firma a terminat lucrarea aici....
si sunt dispusa sa muncesc decat sa stau acasa..chiar daca nu ca inginer...
munca nu mi se pare o injosire...
scuze de off topic

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

am crezut ca rory a gasit anuntul pe undeva... nu m-am gandit ca este firma ei.

Oricum, necalificat in constructii inseamna carat la greu si hernie de disc la 25 de ani stiu destule cazuri, de cand au inceput sa umble cumnatu si sotzu prin spitale din cauze de spate :))

Degeaba ai foamea-n gat daca nu te tine spinarea

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, asa este. Este o munca grea, nimeni nu a spus ca e usor...ridici greutati, te urci pe schela, amesteci mortar, ajuti, faci curat...aici in Constanta am gasit oameni, dar avem nevoie pentru o lucrare in Bucuresti, langa lacul Bordei. Am dat anunturi pe site-uri de profil, dar oamenii nu sunt foarte seriosi....de asta am zis sa incerc si aici. O sa dau un anunt intr-un ziar de acolo, eventual. Apropo de asta, care ziar e mai citit? Exista ceva numai cu anunturi? Multumesc.

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anuntul de la a la z; anuntul telefonic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Ingridnen, tie ti-a fost vreodata foame????

Si cei pe care nu-i tine spinarea nu se duc, sunt altii care ar vrea dar nu gasesc. Sau n-ai vazut niciodata ce jale e in satele Romaniei?

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

ba da, draga mea, mi-a fost si mie foame... am aproape 24 de ani de munca in spate si am inceput ca "muncitor necalificat" intr-o tipografie :)) ca asa era pe vremea odiosului cand terminai un liceu teoretic si nu erai student la "zi"

Dar stiu foarte bine care-mi sant limitele fizice... de aceea am si spus, munca din constructii este pentru cine poate rezista.
Si sotul a muncit la descarcat lazi la Sere cand era pusti.. si asta a lasat urme, dar nu imediat ... spatele paradit... genunchii la fel

Ingrid si Cristi 6 ani si 7 luni

Mergi la inceput