ARADENCE DC (130)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_rubi spune:
Gabi, sa-ti traiasca sotul! La multi ani, Cipri!
Multa sanatate bolnaviorilor, si noi ne inscriem in categoria asta.
Pufisor, am cunoscut la faculta colega care a lucrat cu tine noaptea trecuta
Tu cum mai esti? 
Nico, maine ne vedem!
Pupici, o noapte linistita si somnoroasa va doresc! 

de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
cristinacsa spune:
La multi ani, Cipri!

Sanatate bolnaviorilor.
Apropo de karate, de unde ati cumparat kimonouri?
Miha, stii ceva de faina? Trimite pe mail retetele tale de piine...
Cred ca ai identificat-o pe prietena mea la ultima sedinta cu parintii...
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Clau, l-a luat pe Raul la karate? Ziceai la intalnire ca numai de la 5 ani... Ce fain ca-i si el cu Alex si Dragos! 
La Dragos ii place f mult si chiar ma bucur ca la inot n-a vrut sa mai mearga nicicum si nici nu l-am mai obligat.
Cristinacsa, kimonoul l-am luat de la antrenor.
Cristina R., cum e la scoala? Mergi in fiecare zi?
Niko, eu i-am dat Adelinei 2 zile Ventolin sirop, cate 2,5 ml de 3 ori pe zi cand a avut laringita, e bronhodilatator.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Cipri va multumeste frumos pentru urarile de ziua lui.Abia la ora 22 am ajuns acasa, tot pe drumuri...
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinamoro Clau, l-a luat pe Raul la karate? Ziceai la intalnire ca numai de la 5 ani... Ce fain ca-i si el cu Alex si Dragos! ![]() La Dragos ii place f mult si chiar ma bucur ca la inot n-a vrut sa mai mearga nicicum si nici nu l-am mai obligat. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">[blue]Dragos (11.04.2002) poze |
Ii place mult, cel putin asa zice el...da si eu sper din suflet sa-i placa..
Gabi
, ceva de baut in cinstea lu Cipri nu dai? No bine ma duc si eu la culcare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
alinamoro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Claudelu
Ii place mult, cel putin asa zice el...da si eu sper din suflet sa-i placa.. ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! ![]() Claudia si Raul-Andrei ![]() |
Ioi Clau, eu eram sigura ca are 4 ani jumate.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">[blue]Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Cipri sa traiesti, sa infloresti si pe Gabi s-o iubesti.
Vesnicia s-a nascut la sat si eu poiata.![]()
Trupa mea doarme iar eu ma apuc de conta.
Na, ca mi-am pierdut ideile.
Au fost Dragos si Ade la noi, doamne ce s-au mai distrat pruncii, iar noi am ras cu lacrimi. S-au costumat in tot felu de costume, au cantat la pian. La un moment dat cantau la 6 maini si s-a bagat si Cali sa fie 8 si sa sune mai ...nu stiu cum.Ade ii mortala, are apucaturi de mamica grijulie, ce-i mai dadacea pe baieti. Se intelege tare bine cu Matia, oricum ei dintotdeauna au avut afinitati (chiar daca s-au tradus prin paruiala tot afinitate se cheama ca macar nu se ignorau
)/ Dragos in orice caz e inebunit dupa pian. Atata rabdare a avut sa-i arate Alex, apoi serios repeta, Alina musai sa-l dati sa invete cred ca e talentat.
Prin urmare si-asa deci vom avea un club al mamicilor karatiste. Clau taica-tu era foarte emotionat si i-a promis nepotului ca-i cumpara kimono.![]()
Cristina cum stai cu bonele? Unde te intalnesti cu Nico?
Cristinacsa chiar maine vine omu cu faina. O sa te sun de indata ce am vesti.
Ada ai reusit sa dai de homeopatila?
Eu m-am dat cu ulei si acum am frisoane.
Carmen iar am invatat la bio, vezi ce ma intrebi la noapte ca n-am chef sa ma trezesc obosita. Pune si tu intrebari mai usoare, conform varstei. Una peste alta cred ca fetii ii place biologia. Mai da si tu un semn de veste.
Si restul nu va mai lasati atata rugate mai scrieti vreo 2 randuri ca nu va muscam.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Am facut 

multa multa! Poftiti!
Am dat de homeopatila si am mers pe la 19, aseara. Iulia are un inceput de bronsita spastica. Ne-a dat si noua ventolin si inca ceva boabe... Si Iulia vrea la karate de-o vreme! Ne vedem mai incolo la ziua pufisorilor!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Ada, multam de cafa!
No ca io numa de bronsita spastica n-am mai auzit, ce-i drept nici nu ma prea stiu cu medicina ![]()
Miha, ei au fost mai emotionati decat mine
No bine ca mi'ai zis
, atunci sa-i cumpere el kimono daca i-a promis ![]()
Chiar ca esti poiata ![]()
am de transat un nebun pe care-l dau la kil...gratis 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
adablackcat spune:
Clau, io zic sa-l arunci pe Mures!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)