Pt. mamicile "altfel": Cum se face cand...?
Raspunsuri - Pagina 6
rrox3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheannamp Desi este cel putin al treilea topic pe aceasta tema vad ca se repeta un pattern. Enorma diferenta in gandirea celor din civilizatie comparativ cu a noastra. |
Mi-as dori foarte mult sa explici putin ce ai scris aici.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
rrox3 spune:
Cristina danseaza minunat 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-09/11:42:01" target="_blank">MY LITTLE ONE MAN SHOW |

e frumos-frumos si e talentat ! 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela -------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
asteryaro spune:
Multumim!
Stiti ce este cu adevarat minunat
? Ca nu se mai teme de zgomote (muzica tare), de oameni, de... penele cantaretilor-dansatori
...
Da' doctorul nu, nu-l schimb
.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com]
[/url]
columbiana spune:
Cristina, m-am uitat la poze si ai un copil frumos, vesel, artist; mai e ceva ce m-a impresionat (in bine): poza cu seringa; la nici patru ani stie sa se joace de-a <simularea>, asta-i foarte important si sunteti pe drumul bun. Tudor la 4-5 ani ar fi urlat cu sughituri sa vada o seringa, nu sa se joace cu ea; noi stam foarte prost la capitolele imaginatie/simulare, abia la 6-7 ani a inceput sa diferentieze, si in prezent mai avem discutii gen <daca personajele din desene animate sunt reale sau nu>
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
asteryaro spune:
Ana
.
Razvan, pana la 2,10 ani n-a imitat nimic, nimic, n-a simulat, n-a facut joc simbolic... abia acum de vreo 2 luni (nici nu mai stiu exact, fiindca, dintro superstitie stupida, refuz sa-mi notez anumite lucruri despre dezvoltarea lui) a inceput timid de tot, sa faca joc simbolic: plimbat masinute ca la "Cars", locomotive Thomas & friends, si vorbit cu ele, deci face roluri.
Toate astea le-am obtinut in urma terapiei (B)ABA cum ne place noua sa spunem
, adica ABA adaptata lui. Si a dat si da rezultate, si nu numai, dar ele se si mentin. Si stie sa foloseasca ce-a invatat.
Ma uit la pozele vechi si vad o privire lacrimoasa, plina de ceatza, neclara... si compar cu pozele mai recente. Este o diferenta colosala, remarcata nu numai de mine.
Ah, si sa stii ca seringa o folosesc de cateva zile pe post de sperietoare
. Nu strangi jucariile? Intzepam limbaaaaa. Si functioneaza. In schimb, stie cand e treaba serioasa, cand vin tot la 6 ore cu tratamentul: "acum sa dam apa la floricica".
...Si iar o sa vina careva si-o sa zica "hai mey, ca n-are copilu' nimik, ma-sa are mansarda defecta" ...
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com]
[/url]