Locul fetelor Nou-Venite (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Jumatea materna sau jumatea paterna?
E o zona frumoasa.
E adevarat, e mica lumea.
Poate, daca ajungi prin zona, o sa ne intalnim. Eu sunt la 10km de Radauti, in Marginea, unde e ceramica neagra si unde sunt multe vilutze, lumea de aici le zice case

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Polo eu aproape o sapt juma' am simtit intepaturi destul de puternice in ovarul stg..... ba chiar si sapt trecuta am simtit
deci poate poate luna asta

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza2783

Jumatea materna sau jumatea paterna?
E o zona frumoasa.
E adevarat, e mica lumea.
Poate, daca ajungi prin zona, o sa ne intalnim. Eu sunt la 10km de Radauti, in Marginea, unde e ceramica neagra si unde sunt multe vilutze, lumea de aici le zice case

Jumatatea paterna, mai bine spus sunt din Siret, bunicul sotului meu a fost invatator la Siret, apoi transferat la Radauti unde au ramas definitiv, matusa lui locuieste in Radauti....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

La mine mama e nascuta in zona si cum ea a plecat la Bucuresti eu m-am intors in locul ei

Mergi la inceput

Eu am plecat la somnik.A venit sotiorul.
Noapte buna tuturor. Vise pline de ingerasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna fetelor!
De ceva vreme va tot citesc, am postat vreo 2 mesaje luna trecuta ca tare am avut dubii legat de ciclul meu neregulat. In fine, noi ne-am decis acum o luna sa muncim pt. un bebica si drept sa va spun am fost asa de speriata si de stresata luna trecuta ca mi s-a dereglat rau ... mi-a venit la 57 zile :( pe data de 8 sept. De prestat am prestat o zi da alta ba, iar azi am simtit dimineata o durere ascutita in burtica si dupa vreo juma de ora am ajuns la baie si am vazut putin sange inchis la culoare. Voi ce credeti ca e?

Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

Mergi la inceput

Buna! Bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!!
un test de sarcina ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Buna fetelor!
De ceva vreme va tot citesc, am postat vreo 2 mesaje luna trecuta ca tare am avut dubii legat de ciclul meu neregulat. In fine, noi ne-am decis acum o luna sa muncim pt. un bebica si drept sa va spun am fost asa de speriata si de stresata luna trecuta ca mi s-a dereglat rau ... mi-a venit la 57 zile :( pe data de 8 sept. De prestat am prestat o zi da alta ba, iar azi am simtit dimineata o durere ascutita in burtica si dupa vreo juma de ora am ajuns la baie si am vazut putin sange inchis la culoare. Voi ce credeti ca e?

Mergi la inceput

O Ale ce rapida ai fost :)
N-am apucat inca sa fac si ma gandesc totusi ca e prea devreme. Dupa calculele mele data probabila a ovulatiei ar fi fost 25 . Oare e posibil sa fi fost nidatie atat de devreme?
In afara de putin disconfort la stomac alte simptome nu vad. Hai sa zicem ca poate sfarcurile sunt putin sensibile dar nu foarte tare.
Tu ce zici?Oare sa-mi fac un test?

Mergi la inceput

hai sa iti fac o povestioara despre mine:
am avut ultima menstra pe 31 aug....cu un ciclu la 28 d zile.. deci in mod cert ovulatia ar fi fost la 14 zile. insa corpul nostru nu este un robot, sau un ceas sa ovuleze la ora exacta...si data exacta....poate fi la 14 15 16 zile , intelegi?
si sapt trecuta am facut un beta hcg analiza de sange sa vad dak sunt si pac a iesit negativ, iar ieri am fc un test si te poti uita la semnatura mea sunt acolo 2 poze si sa mi zici ce vezi
deci eu zic daca nu mai ai rabdare sa fc un test, si daca iese negativ nu e nimic mai asteapta poate este prea devreme

4+ cu o

Mergi la inceput

Multe felicitari si sa ai un bebe frumos si sanatos!!
Pai am vazut testul ieri. Stiu ca va citeam de la munca si am nimerit fix cand o asteptai tu pe mama ta sa-ti aduca testul Ma bucur mult pentru voi si sa dea Domunul sa aveti parte numai de fericire.
In ceea ce ma priveste, o sa-mi iau un test de sarcina si o sa-l fac duminica. Pana atunci astept sa vad ce se mai intampla cu corpul meu Nu sunt foarte disperata sa raman insarcinata din prima, drept sa-ti spun nici nu visam asta mai ales ca ne-am decis asa pe moment fara analize i prealabil... adik am fost la controlul anual pe 2 iulie, am facut si papanic. si doctorul a zis ca sunt ok. Poate era bine daca faceam analize suplimentare da atunci nu ma gandea la copii

Mergi la inceput