PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mess pt Bucuresti: dr Magda Corcau de la Medlife

Ziceai ca ti-au facut niste analize in urma carora s-a pus diagnosticul.
Ai facut un test de toleranta la glucoza combinat cu masurarea insulinei? Cat ti-au iesit glicemia si insulina a jeune? Cat au iesit la 120 min?
Cat ai avut testosteronul si DHEA-S-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna dimineata,sunt mai noua pe forum si am si eu SINDROM DE OVAR MICROPOLICHISTIC-diagnostic dat de dr.Neamtu(Parhon)in urma unor analize efectuate acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Cum adica cum mi-au iesit analizele? Aici nu iti spun nimic, rezultatele vin inapoi la doctor si te cheama doar daca nu ies in valori normale (cica "no news e good news" , adica daca dupa analize nu te cheama la dr inseamna ca nu e nimic de ingrijorat), mi-au mi-au tot dat de facut altele. Ovare polichistice mi-au spus dupa ecografie.

Ma duc vineri din nou, sa vad ce imi mai zic, dar dupa cum am spus, ultima data mi-au zis sa iau AC si atat (plus ca mi-au si raspuns cam urat: am spus ca nu vreau, ca am luat 6 ani si aveam libido scazut de la ele.... si cica mai bine sa schimb barbatul de cat AC )

Din pacate is tare dezamagita de sistemul de aici, cat timp nu ai probleme o fi ok, dar eu am schimbat si doctorul si tot aceeasi poveste.

Deocamdata nu imi pot permite sub nici o forma sa ma gandesc la BB macar un an sau doi, dupa aceea o sa incep distractia cu mersul la dr pt asta (pt ca tare presimt ca o sa am probleme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

O sa imi fac programare in Ro si la un endocrinolog, oricum trebuie neaparat sa ma duc si la un ginecolog,
Si eu stiam din Ro ca orice femeie chiar si perfect sanatoasa ar tb sa mearga la ginecolog o data pe an (aici ideea de baza e ca daca n-ai probleme - pe care nu stiu cum vrea sa le diagnosticheze medicul de familie doar uitandu-se in ochii tai), bine si daca iti iese papanicolaul o data la 3 ani, nu ajungi la ginecolog niciodata in viata (bine poate cand nasti, desi am auzit ca nasti cu moasa si daca is probleme cheama doctorul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 16

Mergi la inceput