Salutare tuturor.
Am o problema si nu stiue ce sa fac. Azi sunt z13. In z10 ar fi trebuit sa merg la monitorizare dar nu m-am dus din diverse motivii. Tot de pe atunci am inceput sa am niste scurgeri maronii foarte discrete si niste dureri de burta surde, aproape ignorabile dar totusi prezente (ca un fel de tensiune sau febra musculara dupa abdomene). Nu stiu ce ar putea sa insemne aceste lucruri.
Tocmai am descoperit ca trebuie sa fac pauza din tratamentul pt tiroida fiindca am luat-o spre hipertiroidie si ma gandesc ca ar putea sa aiba legatura cu asta. Sau cu o sarcina (desi am avut CM normal). Sau cu o dereglare fiindca am luat progesteron luna trecuta. Sau cu altceva (mama tocmai a fost descoperita cu cancer de col...poate am un HPV, ca n-am facut analiza niciodata).
De ajuns la medic tb sa ajung curand dar pana atunci poate a mai trecut cineva prin asa ceva. Ce ar putea fi? I s-a mai intamplat cuiva?
Multumesc.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Iepumic,
Probabil sa aibe legatura cu tratamentul pt. tiroida,sa fie o dereglare sau se poate sa fie si de la ovulatie.Esti ziua 13 din cat are ciclul tau?Eu am avut pete maronii in preajma ovulatiei dar era un polip endometrial de vina.Ar trebui sa ajungi si la gine sa-ti faci o eko endovaginala si un pap pt linistea ta.Imi pare rau pt.problema cu mama ta,multa putere sa aveti
Cu siguranta tu te duci la gine periodic,sa nu te gandesti la ce poate fii mai rau.Stiu ca-ti doresti un bebe,sa dea Domnul sa vina.Multa putere va doresc si cu siguranta un consult o sa-ti inlature orice teama.
Ada