broscuta testoasa
Raspunsuri - Pagina 2
Olina87 spune:
nu isi fac nevoile decit in apa, eu nu-mi amintesc sa fi curatat dupa ele si de altfel nici eu nu le-as fi lasat daca era problema asta - insa da, imi amintesc ca se ascundea pe ici pe colo dar la noi prea multe cotloane de ascuns nu avea, o gaseam repede
mihaela_s spune:
Olina, eu am scris ca a mea are 7 ani si are cam 15-20 cm in diametru. Daca ale lui pretty sunt asa de mari deja si au numai 2 ani, inseamna ca nu toate sunt la fel, la asta m-am referit. Poate o ajunge si a mea pe la 20 de ani cat a fost a ta la 7.
Eu nu o pot lasa pe a mea prin casa, acum avem si o pisica care ar sari un-doi la vanat . Asa o admira de afara, se mira cum inoata ea in acvariu , a trebuit sa lipim cu scotch capacelul mobil pe unde hraneam broasca(noroc ca are o fanta pe unde incape mancarea dar nu si laba pisoiului) ca motanul voia sa se joace cu broasca si mi-era frica ori ca pica in acvariu ori ca il musca broasca de labutze. Ah si motanului ii place la nebunie mancarea broastei, nu pot sa o hranesc daca prima data nu ii dau motanului cateva bucatele, cred ca sunt ca dulciurile pentru el
Voi stiti cum se deosebesc sexele? Eu am citit mai demult ca masculii au coada ascutita la capat, iar femelele mai rotunjita. Daca e sa ma iau dupa asta a noastra e mascul. Dar n-a avut pereche niciodata...acum mi se pare ca e prea mare sa ii iau una mica(alea mici sunt cat o moneda) mi-e frica sa nu o bata, cum zice si pretty. Asa ca e solitara...nu pare sa o deranjeze...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
prettysunshine spune:
mihaela_s,numai una e foarte mare,celelalte doua sunt jumate cat ea,desi intre ele sunt doar vreo 5 luni diferenta.Cand erau mai mici se intelegeau foarte bine,insa nu stiu de ce cea mare a devenit mai agresiva,dar numai atunci cand le hranesc.Totusi acum n-as risca sa aduc una mica mica de tot pe langa ele,nu cred ca ar rezista.
Mihaela,tu cat de des o hranesti?
Eu am citit pe undeva ca masculii au coada mai mare,iar una din cele mici are coada mult mai mare,mai mare chiar decat a celei mai mari,deci am tras eu concluzia ca ar fi mascul,nu e mai ascutita,insa e clar mult mai mare decat a celorlate doua.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
mihaela_s spune:
Pretty, am inteles, afirmatia mea e confirmata deci , sunt broaste si broaste....
Eu o hranesc o data pe zi, ea ar manca de cate ori i-as da . Nu-i dam mult, cam 2 linguri de mancare uscata. Ii mai dam si piept de pui proaspat uneori, sau mancare speciala pentru broaste testoase, congelata si lasata la decongelat(se vinde asa congelata in magazin, e de multe feluri: raci, inima de vita, pesti, etc.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie