broscuta testoasa
Raspunsuri - Pagina 2
Olina87 spune:
nu isi fac nevoile decit in apa, eu nu-mi amintesc sa fi curatat dupa ele si de altfel nici eu nu le-as fi lasat daca era problema asta - insa da, imi amintesc ca se ascundea pe ici pe colo dar la noi prea multe cotloane de ascuns nu avea, o gaseam repede
mihaela_s spune:
Olina, eu am scris ca a mea are 7 ani si are cam 15-20 cm in diametru. Daca ale lui pretty sunt asa de mari deja si au numai 2 ani, inseamna ca nu toate sunt la fel, la asta m-am referit.
Poate o ajunge si a mea pe la 20 de ani cat a fost a ta la 7.
Eu nu o pot lasa pe a mea prin casa, acum avem si o pisica care ar sari un-doi la vanat
. Asa o admira de afara, se mira cum inoata ea in acvariu
, a trebuit sa lipim cu scotch capacelul mobil pe unde hraneam broasca(noroc ca are o fanta pe unde incape mancarea dar nu si laba pisoiului) ca motanul voia sa se joace cu broasca si mi-era frica ori ca pica in acvariu ori ca il musca broasca de labutze. Ah si motanului ii place la nebunie mancarea broastei, nu pot sa o hranesc daca prima data nu ii dau motanului cateva bucatele, cred ca sunt ca dulciurile pentru el ![]()
Voi stiti cum se deosebesc sexele? Eu am citit mai demult ca masculii au coada ascutita la capat, iar femelele mai rotunjita. Daca e sa ma iau dupa asta a noastra e mascul. Dar n-a avut pereche niciodata...acum mi se pare ca e prea mare sa ii iau una mica(alea mici sunt cat o moneda) mi-e frica sa nu o bata, cum zice si pretty. Asa ca e solitara...nu pare sa o deranjeze...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
prettysunshine spune:
mihaela_s,numai una e foarte mare,celelalte doua sunt jumate cat ea,desi intre ele sunt doar vreo 5 luni diferenta.Cand erau mai mici se intelegeau foarte bine,insa nu stiu de ce cea mare a devenit mai agresiva,dar numai atunci cand le hranesc.Totusi acum n-as risca sa aduc una mica mica de tot pe langa ele,nu cred ca ar rezista.
Mihaela,tu cat de des o hranesti?
Eu am citit pe undeva ca masculii au coada mai mare,iar una din cele mici are coada mult mai mare,mai mare chiar decat a celei mai mari,deci am tras eu concluzia ca ar fi mascul,nu e mai ascutita,insa e clar mult mai mare decat a celorlate doua.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
mihaela_s spune:
Pretty, am inteles, afirmatia mea e confirmata deci
, sunt broaste si broaste...
.
Eu o hranesc o data pe zi, ea ar manca de cate ori i-as da
. Nu-i dam mult, cam 2 linguri de mancare uscata. Ii mai dam si piept de pui proaspat uneori, sau mancare speciala pentru broaste testoase, congelata si lasata la decongelat(se vinde asa congelata in magazin, e de multe feluri: raci, inima de vita, pesti, etc.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie