Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)
Raspunsuri - Pagina 16
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kriss79
Al Irinei, in mai putin de 2 luni cred.. Cristina si Alessia Stefana Poze noi Bazar SEBI! |
POVESTEA MIRUNEI
ana_micu83 spune:
Seara buna dragele mele!
Intra si ocupata de mine sa dea "buna seara" si vede 2 bebe la orizont..ce fericireee!!!
Fetelor, ma scuzati ca am citit printre randuri pana acum...si ca nu am fost in stare sa va ofer urarile "la cald"..am asa emotii cand scriu acum de parca as fi eu gravi...sa fiti sanatoase, sa duceti sarcinile la termen si apoi bebelusii sa fie sanatosi, asa cum ii visati si mancaciosi.
Daca mai este ceva ce nu am urat si voi va doriti...atunci sa se implineasca!
Miliarde de pupici de la noi!
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
LoraG76 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urari!
Ce mai faceti? Noi am avut musafiri aseara si acum cam dorm in picioare...mananc gogosi intr-o veselie (pana saptamana trecuta mancam intruna paine cu unt si cu gem si mie nici nu-mi placea untul), iar acum as manca varza gatita, asa ca merg la bucatarie sa prestez o oala mare.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
irinabobe spune:
buna fetelor. multumesc de urari! am intrat si eu in prenatal , facem non stop monitorizari dar mult a fost putin a mai ramas, sper sa mai reusim sa stam la oferta macar o luna...acum sa vedem tinta mea initiala era de 34 de saptamani mai departe cum o vrea bb .
va pup pe toate, sper sa am timp de acum sa intru si eu mai des.
32 Rares
mathilda spune:
lora- felicitari, irina- ma e putin, he?.
off, fetelor- klara a fost parfum. manca si dormea. edward maraie intr-una, e f mamos.sunt super obosita.ma trezesc la 6-7 dimineata si apoi nu m dorm. noaptea se trezeste pe la 12 apoi pe la 4 dimineata si apoi in jur de 6-7.lapte am f mult dar si sfarcurile imi sunt distruse.klara e f incantata. ma ajuta la schimbat pampers. mi-a zis ca e team work si ca ii place de bb-ul meu. eu ma uitam la ea si ea mi-a zis: mama poti sa-mi spui multumesc. te doare mintea ce poate scoate pe gura. m-a intrebat intr-o zi cand doarme cu ea in camera si cand se uita cu ea la tv. si i-am spus cand creste. a 2 zi a venit la mine si m-a intrebat: a crescut baby edward? si e f f independenta- zice mereu- i can do it myself.
fetelor- va invit la cafea. am plecat la nani.
LoraG76 spune:
Irina, ce putin drum mai aveti de parcurs pana la marea intalnire! Parca am eu emotii! Sper ca bebe sa stea cat mai mult la caldurica, spune-i si tu ca e ger afara, nu-i de iesit!
Mathilda, simpatica foc Klara..bravo ei, e o sora mai mare foarte responsabila! Cred si sper ca asa va fi si Iustina, deja are mare grija de mine si bebe, implicit.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
ana_micu83 spune:
Lora, felicitari pentru concursul castigat!
Acum te-am vazut printre castigatori !
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1880
pupici!
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
kriss79 spune:
Irina, iti doresc ca bb sa stea cat mai mult la caldurica
Lora, multa sanatate
claudela,vad ca ai inceput sa ne vizitezi mai des.tine-o tot asa!
Ana, spor la invatat!
salutari eva, ce mai faci iubita?
eu ma "laud" cu primul termen la div, chiar de ziua pacalelilor..
Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!
LoraG76 spune:
Of, Kriss...imi pare rau! Ai grija de tine si de Ale si nu mai fi trista, o sa vezi ca va fi bine cu timpul!
Eu iarasi sunt in concediu medical, din cauza de ceva probleme cu sarcina. Bebele e bine, dar exista o usoara desprindere a placentei intr-un loc, astfel ca fac tratament asociat cu repaos total la pat, de aia nici la calculator nu pot sta prea mult. Doctorita spera sa se rezolve in maxim doua saptamani, daca nu ma interneaza.
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi