PRIETENE FARA TITLU (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA m-am cam prins.Si ai uitat schi-ul ca frate-meu si din ala a facut.La Straja a invatat

Tudor nu mai adoarme odata ,se tot screme ... Si pe cand adoarme el, se trezeste Diana,deci io somn din parti se pare

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni schi nu fac sigur... ca este obtional si nu ma tampit foamea sa arunc cel putin 1000 ron pe acolo.

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursu,nu stiu cum il cheama pe preot,dar tu de unde stii/ oricum e renumit si vine multa lume aici la biserica. complicat cu facultatea, dar ai putea sa ingheti anul la o adica,nu/
Moni, cu crizele e la fel de rau........., nu mai zic.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee complicat de explicat cu preotul ... dar daca este el este super de treaba ... pacat (pt mine) ca are parorhia tocmai acolo.
Cat despre facultate nu se pune problema inghetarii anului pt ca nu vreau.

Acum am nevoie si eu de putin ajutor de la voi ... ajutor in bucatarie ... va rog frumos... cum se face mamaliga, adica daca se poate niste masuri exacte cata apa, cat malai restul ma descurc eu?

Mergi la inceput

URSULINA imi pare rau, dar habar nu am de masuri.Eu o fac dupa ochi - cam asa fac la tot ce gatesc.Pun apa pe foc,cand fierbe pun malai si tot amestec ,dupa care iar mai pun cate un pic de apa daca vad ca se ingroasa prea tare.Si nu uita sarea. Bucatareasa lu' peste,nu?
BRANDUSA imi pare rau,am crezut ca e ok daca nu mai zici nimic La medic cand mergeti cu el?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursulina si eu fac mamaliga din ochi, dar pun malaiul in apa rece si daca atunci cand fierbe nu e suficient de groasa, mai pun malai si amestec vartos la ea cateva minute (4-5). Dar parca moldovenii erau experti in mamaliga si o sa vina sigur cineva care stie mai bine decat mine sau Moni.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

URSULINA acum am depistat filmul de la gradi,bine ca nu zici nimic Foarte faina sala si ce cuminte e Raisa! Da' ce scurt ai tuns-o E fain modelul, dar mie imi placea mai mult cu par lung,acum zici ca e baietzoi

Mergi la inceput

BRANDUSA hai ca m-am distrat tare.O facem fix invers,dar tot aia iese pana la urma
A si eu n-am chef sa ma fortzez amestecand prea vartos,drept pentru care o fac ceva mai moale,ca oricum se intareste ea urgent cand se mai raceste un pic.Cand e calda o mananc de obicei cu telemea si smantana,iar daca mai ramane rece o pastram in frigider si o mancam cu lapte fierbinte pus peste ea.E tare faina si cu carne rasol (cu sos cu ceapa si usturoi) ,sau cu carnati ... Demuult n-am mai facut cu carnati de casa proaspat prajiti. Oi face la iarna,ca atunci e sezonul,dupa Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
La noi au inceput lectiile, deci am si eu o pauza de aprox. 1 ora.
Mamaliga... si eu tot din ochi, nici nu cred ca se face dupa reteta, si depinde si de malai de care tip este. Mie imi iese bine, adica se mananca de cate ori fac .

Bee, sa va traiasca micul crestin! Imi pare rau ca sunteti toti bolnavi, sper sa va faceti bine cat mai repede.

Moni, deci nu se mai sincronizeaza copiii, sa poti lucra. Asta nu-i bine, ca probabil te enerveaza, dar... nu prea ai de ales.

Ooofff, Razvan nu colaboreaza deloc azi la lectii ... astea-s momente cand imi vine sa-mi iau campii.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si de la mine, merg sa iau cafeluta nr 3 pe ziua de azi ca prevad ca am nevoie dc sunt de la 6 in picoare si am dormit in 2 reprize, dar m-am mai odihnit in weekend..
Am fost cu micutzu' cum ii zice Emma uneori si i-a luat 7 eprubete de singe..a stat relativ cuminte, maigreu a fost sa il fac sa stea culcat..nu am rezolvat cu urina, ca de stiam o duceam de acasa ca doar face in fiec zi la wc, dar sper maine sa o trimit cu curierul de la job
Ingrid-voi cum sunteti?
Ursu- ma bag la poze, tin pumnii cu bebe si ovulatia
Cristina-tin pumnii sa ii treaca lui Razvan pina maine.
Bee-sa va traiasca crestinul si asteptam poze.
Moni-vazut mica desenatoare si pupici la cumintelul cel mic.
Am pus si eu 2 cu tunsulici..ea mai dragutz ca fetita,dar de...

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput