PRIETENE FARA TITLU (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY of ce nasol,e riscant sa il lasi cu altcineva atunci Si diaree? Nu ai Biotics sa ii dai? Totusi e bine daca nu a mai facut din ianuarie,fatza de ce des facea anii trecuti.

Diana si-a luat "portretul" ei de-aseara si a zis ca il face tablou si i-a facut si agatzatoare! A prins deasupra o agrafa si de agrafa un elastic de par! Ingenios,nu? Iar acum s-a apucat in sfarsit sa deseneze familia,tare-s curioasa de ce iese.Cica trebuie sa ii pui sa deseneze cateva saptamani la rand ,inainte de a interpreta.
Deocamdata a inceput cu Tudor si langa el s-a facut pe ea si ATENTIE ! se tin de manutza In partea cu Tudor m-a facut pe mine ,in partea ei l-a facut pe taica-su.Iar acum a facut-o pe buni langa mine ... apoi alaturi pe Cristi si pe bunu! Vad ca pe socru-meu l-a ratat constant
Si NE TINEM TOTI DE MAINI
Alte remarci:
Tudor e desenat mai micut decat restul.
Eu sunt asezata langa familionul meu in stanga foii ,iar ea cu Tudor si taica-su sunt separat mai in dreapta foii.

Am plecat sa ii dau papa lui Tudor ca s-a trezit.

Gata am pus si opera:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-05/09:17:07

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

DANA am vazut "familia" si in desenele fetelor! Pe Roxana au pus-o deja la gradi sa deseneze? E foarte interesant desenul ei! Tati e maaare,tu esti micutza rau ,iar Oana e ceva mai mica decat Roxana.Iar Oana te-a desenat cam dolofana M-am distrat bine,sa ne mai pui desene neaparat! Si de-ale Oanei,ca ale ei sunt faine de numa' deja !
Ei si ca tot bantuie Diana pe-aici a vizionat si ea si m-a pus naiba sa ii povestesc de Oana,dinti si zana maselutza! Acum o tine una si buna ca vrea si ea,ca la ce dentist a mers,ca ce oras e ala (Buzau) si unde e etc. Io nu stiam povestea asta cu zana maselutza, dar e super ideea Ei ca iar incepe ... "MAMII ... DAR CAND O SA FIU SI IO MARE CA SI EA ?? (ca si Oana ) I-a cam facut cu ochiul cadoul Oanei de la zana

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

'Neata

Astery de ce zici ca nu traiesti dupa interventie (HCG) si chiar ai nevoie de ea?
Ingrid multa sanatate Dianei! Si la Raisa in grupa au ramas 12 din 28 asa ca ... educatoarea are mai mult timp pt copii ramasi.
Moni este super ca ii poti descifra desenele Dianei.

Raisa tot ce deseneaza: ursi, pisici, oameni le deseneaza sub forma de miriapod vertical.

Gripa asta de acum este nasoala rauuuu!!! Cred ca am mai zis odata ...

Mai citesc si revin...

Mergi la inceput

Numai eu in zona?
Noi suntem in plin avant de facut exercitii ... ca i-am listat cateva din linkurile alea.Nici la wc nu vrea sa mearga,desi se tot tine de pantaloni numai ca sa nu se desparta de ele I-am listat pentru inceput din alea de matematica simple cu multimi si cifre pana la 5,cu recunoscut personaje din povesti . Evident e inebunita sa le coloreze in primul rand.De mult n-am mai facut asa ceva cu ea.
Tudor a adormit iar.Din pacate periodic il tot trezeste Diana ca tot striga brusc
De n-as avea atat de lucru asa as trage un pui de somn

Mergi la inceput

URSULINA stai ca inca nu am descifrat cine stie ce,da' ma fortzez! Mie mi se pare super ca deseneaza Raisa ursi si pisici! Pisici e si normal, daca aveti doua! iar de omuleti miriapozi ce-are ... pai tu ai vazut ce extraterestrii face Diana?

Mergi la inceput

Iata cum deseneaza Raisa ... paianjenul seamana cu un scorpion...
http://www.dropshots.com/Ursoaica#date/2009-10-05/11:35:53

Mergi la inceput

URSULINA pai e foarte bine! dar sunt curioasa le-a desenat din proprie initiativa? sau i-ai zis tu ce sa deseneze? Ce i-a venit sa deseneze un paianjen? Eu cu Diana stii cum faceam de obicei mai demult? Ii desenam eu ceva ca sa aiba un model (si ca sa scap o vreme de ea ) ,desi era mai riscant ca dupa aia tot zbiera dupa mine ca nu stie si ca sa ii fac eu te miri ce.Si acum mai fac uneori asa,adica ea deseneaza eu lucrez si cum imi tot arata non stop ce-a facut, eu ii tot dau directive gen " mai fa si iarba si norii si un omulet etc" sau " fa-i si urechile si fusta si pantofii etc."

Mergi la inceput

Aaa dar la testul cu familia e foarte important sa nu le dati niciun indiciu adica pe cine din familie si cum sa ii deseneze! Trebuie spus doar atat "familia ta"!
Evident asta se poate face abia dupa ce incep sa deseneze omuleti,sau cel putin ceva care aduce cu ei

Mergi la inceput

Eu nu ii mai arat ce sa deseneze pt ca nu mai scap de ea pana nu umplu foaia cu desene

I-am spus sa deseneze un urs si o pisica si la sfarsit ma intreaba cum arata paianjenul "nu stiu" ii zic si a desenet cum a stiut ea ... paianjen cu coada

O sa ii zic sa ne deseneze pe noi sa vad ce iese.

Mergi la inceput

URSULINA da, e clar ca nu mai scapi Dar ar trebui sa ne rupem macar o ora din zi pentru asa ceva desi Diana mea vad ca nu se satura Dupa ce a colorat fructele cum se cere in exercitii,imi cere voie sa coloreze si legumele ...
Abia astept sa vad cum deseneaza si Raisa familia

Eu fug sa o echipez si sa o trimit o ora pe-afara,am reusit sa o conving ...

Mergi la inceput