Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(28)
Raspunsuri - Pagina 7
lyly_mar spune:
blue]sorinake,sper ca dr ti-a dat antibiotic sa iei.Interventia este sursa de infectii.
Sa dea DD sa functioneze trompa desfundata!Stiu cat de dureros este HSG...am facut 3,fara anestezie
cinezee[/blue],sa dea DD sa vii cu vesti bune.
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Heyyy...ce faceti scumpele? Gallii ....adik ai ovulat deja?Eu nu inteleg.......de ce nu te-a chemat mai devreme dr daca aveati programata IA. ![]() Si cum folicul de 8 mm? Postovulator, sau cum? ![]() Babyboom ...vino la mami...acum![]() |
elly, pai astia nu lucreaza sambata si duminica....

da, postovulator....
cred ca ma stric si mai tare de cap....
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
multumesc, fetelor, pt sfaturi, voi incerca sa ii spun!
in prima zi de cm, treb sa merg la el, altfel, mergem in gol!!!
lyly, te asteptam cu vesti bune, cat mai rpd!!!
sorinake spune:
Lyly, multumesc de sfat! Iau ampicilina forte, 1 la 6 ore. Numai asta nu mi s-a intamplat, ca restul...
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
galliciana spune:
sorinake, eu nu am avut infectie, dar am sangerat vreo 2-3 sapt dupa aceea....nasol,deh....
odihneste-te, si nu face eforturi mari, deloc, absolut!!!
galliciana spune:
feteeeeeeeeeelor!!!
am luat duphaston din greseeala, ieri, in z.15, in loc de z.16.
mai bine il luam din z.18.
oare e vreo problema????
blue_flower spune:
Salutare la toate fetele, sunt rupta de obosita, am avut o zi f obositoare la birou, imi vine sa ma intind pe jos. Nu stiu cum o sa mai am putere sa conduc pana acasa.
Galli, nu te mai panica ca nu ai luat duphaston in ziua 16 si ai luat in ziua 15. Eu am luat tratament cu Duphaston vreo 10 ani, lunar, cate cateva pastilute, pentru ca aveam menstra neregulata si doar asa obtineam menstra. Tratamentul era din ziua 19 pana in ziua 25, eu ajunsesem sa iau o pastila in z19, apoi urmatoarea in z21, apoi z22 apoi z25. Asta tot la recomandarea doctorului, sa le mai raresc, sa le iau in zile diferite, doar sa ajut un pic organismul. Incerc sa subliniez ca nu e nici o problema ca ai luat o pastila cu o zi mai devreme. Stai linistita, ia in continuare cum ti-a zis, nu te stresa degeaba.
cinezee asteptam rezultatul de la bhcg.
sorinake horror faza cu anestezia care nu a functionat. Cred ca as fi batut pe careva. Pe mine m-au adormit 5 minute cat am facut histerosalpingografia. Si se pare ca am ales bine - sa dorm - pt ca sunt cam nevricoasa la durere, adica imi iau lucrurile si plec, in speta ma dau jos de pe masa
Asa fac si la dentist, daca nu imi face anestezie, nu ma sui pe scaun. ![]()
ada, bebe alex este f activ, ma gandesc ca va fi din ce in ce mai greu dupa 7 luni incolo. asta e. ma consolez cu gandul ca e doar temporara situatia, nu e forever.
Am fost nitel suparata ca mi s-a anulat programarea de la Iosup de joia asta, de abia asteptam morfologica de trim II, de abia asteptam spectacolul....asa...o sa ma duc iar la Medlife, unde nu s-au invrednicit sa cumpere un amarat de ecran pt mama si iar il sacai pe doctorul Albu sa intoarca ecranul sa vaza si ochiul meu ceva
. Sotului meu ii e indiferent unde fac....pentru ca el oricum sta in spatele doctorului si se holbeaza la ecran,....numai eu nu vad nimic 
So, vineri am programare la Albu la Medlife. Eu stiu si sunt f convinsa ca
e perfect, asa ca fac aceste ecografii doar de dor si la recomandarea doctorului.
De abia astept sa se faca februarie!!
Salut pe toate fetele, nu ma apuc sa insir nume, sigur uit pe cineva. Sa aveti o seara reusita.
22+ 
galliciana spune:
blue, ma zapacesti de tot.....
10 ani???? eu il iau de vreo 3 ani,
si tot e aiurea....
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana feteeeeeeeeeelor!!! am luat duphaston din greseeala, ieri, in z.15, in loc de z.16. mai bine il luam din z.18. oare e vreo problema???? astept inca o minune in viata mea!!! |
Stai linistita nu este nicio problema!Duphastonul cica inhiba ovulatia .dar tu ai trecut de ea.Si mie mi-a zis sa iau din ziua 15,dar le mai incurcam si luam si din ziua a 14.
galliciana spune:
ufffffffffffff, complicat.........
multumesc, fetelor!!!

pupici la gagici!!!

...vino la mami...acum