Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(28)
Raspunsuri - Pagina 20
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor, mai am nevoie de ajutorul vostru: cate zile sa iau duphaston - 10 sau 11?? astept inca o minune in viata mea!!! |
Sper sa te ajute:
Mod de administrare duphaston
Doza si durata administrarii de Duphaston depind de afectiunea tratata.
Astfel, in: – dismenoree 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 5 pana in ziua 25 a ciclului;
- endometrioza 10 mg, de doua sau trei ori pe zi, din ziua 5 pana in ziua 25 a ciclului, sau continuu;
- amenoree secundara un estrogen, o data pe zi, din ziua 1 pana in ziua 25 a ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului;
- hemoragie uterina disfunctionala: pentru a opri hemoragia 10 mg, de doua ori pe zi, impreuna cu un estrogen, o data pe zi, timp de 5-7 zile; pentru a preveni hemoragia: un estrogen, o data pe zi, pe toata durata ciclului, asociat cu 10 mg didrogesteron, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului;
- sindrom premenstrual 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului;
- infertilitate cauzata de insuficienta luteala: amenintare de avort 40 mg o data, apoi 10 mg la 8 ore interval, pana la disparitia simptomelor; avort habitual 10 mg, de doua ori pe zi, pana in saptamanaa 20-a de sarcina;
- infertilitate 10 mg, de doua ori pe zi, din ziua 11 pana in ziua 25 a ciclului;
- tratament de substitutie hormonala menopauza/postmenopauza: in combinatie cu terapie estrogenica continua 10-20 mg didrogesteron, zilnic, in ultimele 12-14 zile ale fiecarui ciclu de 28 zile; in combinatie cu terapie estrogenica ciclica 10-20 mg didrogesteron, zilnic, in ultimele 12-14 zile ale ciclului de terapie estrogenica.
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
galliciana spune:
doamnelor, va invit la un nou capitol, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143113
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!