Angajate hotel Phoenicia

Angajate hotel Phoenicia | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Buna,

Prietena mea este insarcinata in 2 luni si urmeaza sa se angajeze la hotel Phoenicia insa a citit pe net numai lucruri rele despre tratarea angajatilor aici.
Fara carte de munca sau cu salariu minim pe cartea de munca, fara sa le mai primeasca inapoi dupa ce nasc etc.
Orice detalii de la cei care au lucrat aici(sau in orice alta firma a respectivului patron)ii sunt de mare ajutor.

Multumim !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna28

Buna,

Prietena mea este insarcinata in 2 luni si urmeaza sa se angajeze la hotel Phoenicia insa a citit pe net numai lucruri rele despre tratarea angajatilor aici.
Fara carte de munca sau cu salariu minim pe cartea de munca, fara sa le mai primeasca inapoi dupa ce nasc etc.
Orice detalii de la cei care au lucrat aici(sau in orice alta firma a respectivului patron)ii sunt de mare ajutor.

Multumim !

Referinte despre aceasta firma poti obtine postand la topicul de profil.
Legal insa, pot sa-ti spun la ce trebuie sa fie atenta: semnarea si inregistrarea la ITM a Contractului individual de munca (asta inseamna de fapt carte de munca). Chiar daca exista o perioada de proba, ea trebuie inscrisa in CIM, nu se executa fara documente.
Cat priveste salariul - il poate accepta sau nu, important este insa sa existe raporturile de munca legal inregistrate.
Presupun ca este imperativa aceasta angajare, pentru a obtine CIC (deja este la limita cu timpul, daca acum nu are slujba). Apoi, cat va fi reprimita dupa 2 ani, nu prea conteaza astazi, cred.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Multumesc frumos !

Care ar fi topicul de profil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna28

Multumesc frumos !

Care ar fi topicul de profil ?

"Cariera sau viata de la 8 la 17" (este cateva "randuri" mai sus de Legislative).

Mergi la inceput