FIV244

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dragaica si mai e si brunadria si felicia pt octombrie si poate mai sint fete...acum le vrem pe cora,alrak si danilea cu bhcg mari sa ne ridice si noua moralul...imi aduc aminte de listutza lui dada de prin mai-iunie parca ,ca ploua cu gravidutze,sper sa fie si acum la fel

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

AM UITAT SA VA INTREB :VREA CINEVA MENOGON ?AM O CUTIE ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor cu cine mai lucreaza Diana Cocei? Stiu ca lucreaza cu Marinescu, Cezara Bucur si stiam si de Niculescu. Ginecoloaga mea, care o cunoaste bine pe Cocei mi-a reconfirmat faptul ca e cam cea mai pregatita de pe la noi si as mai fi mers la o consultatie la noi inainte sa ma indrept spre Germania unde am facut primul FIV. Numai cand ma gandesc la cei aproape 2000 de km pe care trebuie sa-i fac parca as mai acorda o sansa unui medic roman, da' nu ma pot hotara. As alege unu care face echipa cu Cocei, da' exclus s-o aleg pe cezara Bucur, MArinescu am auzit ca a cam ruginit, despre Niculescu nu stiu insa nimic.

Voi ce ma sfatuiti din experientele voastre?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

dragaica si mai e si brunadria si felicia pt octombrie si poate mai sint fete...acum le vrem pe cora,alrak si danilea cu bhcg mari sa ne ridice si noua moralul...imi aduc aminte de listutza lui dada de prin mai-iunie parca ,ca ploua cu gravidutze,sper sa fie si acum la fel

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Sa te auda DD, abia astept sa incep tratamentul nu-mi place asteptarea asta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

s a afisat listuta pe octombrie !si eu vreau pe listuta..
multumesc..
deci sa inteleg ca pana acuma suntem 4 ?
eu astept sa treaca timpul sa incep tratamentul , mi se pare tare grea asteptarea asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cami,eu am fost pacienta lui dr Niculescu ,am facut si laparo si 3 IA cu el ,daca nu te deranjeaza ca nu vorbeste si nu iti explica prea multe ,ti-l recomand ,ca profesionist este super ok parerea mea,am auzit pe la Giuli cind mergeam eu ca are cele mai multe reusite prin fiv,eu am avut f multa incredere in el ...nu umbla dupa bani ca altii..
acum dupa 'tratamentul' care l-ai primit intr-o clinica privata si mai ales in afara nu stiu cit ti se pare de ok Giulestiuleu una dupa ce am mers si in alte parti nu m-as mai intoarce acolo...

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

s a afisat listuta pe octombrie !si eu vreau pe listuta..
multumesc..
deci sa inteleg ca pana acuma suntem 4 ?
eu astept sa treaca timpul sa incep tratamentul , mi se pare tare grea asteptarea asta..

eu sunt singura care va primi rezultatul in Decembrie, fetelor nu ma lasati singura, nu mai e nimeni pentru Decembrie?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

bytzi- presupun ca are un cabinet privat nu?
Cat despre conditii.. da, incomparabil... atentia de care am avut parte in Germania, da, merita banii. Pe de alta parte sunt 2000 de km. Si dupa experienta de acum doua saptamani cand am fost operata pentru extrauterina si am facut "cunostinta" cu gandacii din spitalul judetean din Craiova, cred ca Giulestiul e ca un mic rai pe pamant.
Niculescu mi-a fost recomandat si de ginecoloaga mea care e o doamna cat se poate de cinstita vizavi de competenta unui medic sau altul si m-a ajutat foarte mult si la primul FIv si acum la sarcina ectopica. ASa ca as cam avea increre in recomandarile ei, insa o sursa la fel de valoroasa ar fi si "comentariile" calde de ici de colo, ale celor direct implicati.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Daniela, Dragaica multumesc mult!

Cora, ce faci mama? Ne lasi sa fierbem?

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

cami daca vrei un medic de la noi eu ti-o recomand pe dr denisa protopopescu e f buna si are multe reusite.de la giulesti nu ti-as recomanda pe nimeni cu atat mai putin pe cezara bucur

Mergi la inceput